۴ نکته کلیدی در رابطه با ناتوانی کسب و کارها در استفاده از گوگل ادوردز

۴ نکته کلیدی در رابطه با ناتوانی کسب و کارها در استفاده از گوگل ادوردز

اگر تا بحال گوگل ادوردز را امتحان کرده‌اید و موفقیتی بسیار جزئی کسب کرده‌اید (یا اصلا موفقیتی نصیبتان نشده است) کشف کنید که چه چیزی را ممکن است اشتباه انجام داده‌اید. شاید تا بحال شنیده باشید که بسیاری از صاحبان کسب و کار استفاده از گوگل ادوردز را گران، پیچیده و ناکارآمد توصیف کرده باشند. در حقیقت این باید برای شما خبر خوشایندی باشد! این به معنی آن است که با رقبای کمتری روبرو هستید.

حتما بخوانید: تبلیغ در گوگل یکی از موثرترین روش های دیجیتال مارکتینگ

گوگل ادوردز در بسیاری موارد دچار بی مهری استفاده کنندگان قرار می‌گیرد، و از آنجایی که کلیک‌ها در آن گران هستند و بسیاری افراد رابط کاربری را پیچیده می‌دانند، و همچنین به هنگامی که تبلیغ کنندگان نتایج نه چندان دلچسپی می‌گیرند، تنها کسی که برای انداختن تقصیر بر گردن او باقی می‌ماند خودشان هستند (یا افرادی که برای مدیریت این کمپین‌های تبلیغاتی استخدام کرده‌اند).

اینجا چهار دلیل عمده وجود دارد که چرا کسب و کارها در بکارگیری تبلیغات گوگل ادوردز شکست می‌خورند. اجازه دهید این موارد را بطور مختصر بررسی کنیم تا متوجه شوید که کجای کار مشکل دارد.

1- عدم صفحه فرود یا یک صفحه فرود افتضاح

اولین صفحه‌ای که بازدید کننده بعد از کلیک بر روی تبلیغ گوگل شما میبیند را صفحه فرود می‌گویند. یک صفحه فرود یک بخش ضروری از کمپین ادوردز شما است، و یک صفحه فرود مناسب می‌تواند سرنخ‌های شما از ادوردز را دوبرابر کند (بدون هزینه کردن یک ریال بیشتر بر کلیک‌ها).

 

landing page

اخیرا بر تبلیغی درباره یک وکیل خانوادگی کلیک کردم. شاید به این فکر کنید که بعد از کلیک بر روی این تبلیغ به یک سایت مشاوره حقوق خانواده رسیدم، اما در عوض، صفحه فرود آنها پر از مطالبی درباره قانون آسیب دیدگی بود. این چیزی نبود که به دنبالش بودم. بعلاوه، این سایت یک سایت زشت و بدترکیب بود که پیدا کردن اطلاعات در لابلای آن برای من بسیار دشوار بود. عاقبت که به صفحه مورد نظر درباره قانون خانواده رسیدم، تنها با دو پاگراف روبرو شدم که نوشته بود این شرکت از نظر قانونی توانایی ارائه مشاوره به مشکلات خانوادگی را دارد.

حتما بخوانید: چگونگی ایجاد لندینگ پیج سفارشی با استفاده از Google Optimize

نداشتن یک صفحه فرود ویژه و غنی و مرتبط با تبلیغ، اشتباه بسیار بزرگی است. با تکیه به تجربه، ما تخمین می‌زنیم که یک کسب و کار معمولی با داشتن یک سایت از طریق تبلیغ تنها ۵ درصد نرخ تبدیل می‌کند. از دیگر رو، یک صفحه فرود با طراحی بهتر می‌تواند به سادگی ۱۰ تا ۲۰ درصد نرخ بازگشت مخاطب داشته باشد.

حتی اگر ما برای این دو وب سایت درصد پایین را در نظر بگیرید که حدود ۱۰ درصد می‌شود و آن را مقابل دیگر ۵ درصد قرار دهیم، شما با یک هزینه یک میزان به دوبرابر نرخ بازگشت مخاطب دست پیدا می‌کنید. این بدان معنی است که برای هر ۱۰۰۰ دلار هزینه، به جای کسب کردن ۱۰ سرنخ، شما اکنون ۲۰ سرنخ را به دست می‌آورید.همین تفاوت ممکن است شما را به فرش یا به عرش برساند.

2- تبلیغات نامناسب با ضریب کلیک بسیار پایین

بسیاری از تبلیغات گوگ عموما یک چیز مشخص را می‌گویند (و صادقانه بگوییم، اصلا در شیوه ارائه تبلیغ جذاب و مجاب کننده نیستند).

برای صفحات فرود، یک تبلیغ از گوگل با نرخ تبدیل و کلیک شدن بالا (CTR) همچنین می‌تواند سرنخ‌های شما را دوبرابر کند. و بهترین بخش شاید این باشد که گوگل برای تبلیغاتی که بیشترین نرخ تبدیل را دارند پاداش می‌دهد. پس نه تنها دو برابر شدن ضریب کلیک بر روی تبلیغات شما منجر به دو برابر شدن سرنخ‌های بالقوه شما می شود، بلکه همچنین دیگر نیازی ندارید که برای تمامی کلیک‌ها مبلغی بپردازید.

این بدان خاطرا ست که گوگل از الگوریتمی به نام Quality Score برخوردار است که مشخص می‌کند برای کلیک‌ها چه مبلغی باید پرداخت کنید. در ادوردز، صرفا بخاطر اینکه بیشترین نرخ را برای کلیدواژه شما تعیین می‌کند به معنی این نیست که تبلیغ شما در بهترین موقعیت ممکن نمایش داده خواهد شد. گوگل به مرتبط بودن پاداش می‌دهد. و اگر بتوانید به گوگل نشان دهید که تبلیغ شما نسبت به سایر رقبا مرتبط تر است (و CTR اولین فاکتور استفاده شده برای مشخص کردن مرتبط بودن است)، رتبه شما نسبت به رقبایتان بالاتر خواهد بود و نسبت به آنان هزینه کمتری نیز برای هر کلیک می‌پردازید.

3- عدم تبدیل یا ردیابی تماس

ما متوجه شده‌ایم که ۶۰ تا ۷۰ درصد از کسب و کارهای محلی به شکل تماس تلفنی هستند. بعلاوه، تماس‌های تلفنی معمولا سرنخ‌های با کیفیتی تولید می‌کنند زیرا کسی که به احتمال زیاد بهترین سرنخ ممکن است، تماس تلفنی را برقرار می‌کند و جدا از ثبت اطلاعاتش بر روی وب سایت می‌تواند آنها را مستقیم بیان کند.
اگر شما تبدیل‌های تلفنی را ردیابی نمی‌کنید، در حدود ۶۰ تا ۷۰ درصد از سرنخ‌هایتان را از دست می‌دهید، حتی بهترین سرنخ‌ها را. ردیابی نکردن دگرگونی‌های تلفنی همچنین به معنی این است که شما قادر نخواهید بود کمپین ادوردز خود را بهینه کنید. اگر تماس‌ها را ردیابی نکنید و داده‌های مرتبط با کلیدواژه‌هایی که منجر به برقراری تماس شده‌اند و کلیدواژه‌هایی که برای آنها تماسی گرفته نشده است را در اختیار نداشته باشید، تمام هزینه‌های شما بی نتیجه خواهند ماند.

4- ساختار ضعیف کمپین

با تمامی کتابهای ادوردز، مقالات، و دوره‌های آموزشی موجود، باز هم بسیار تعجب انگیز است که دوباره باید این نکته را یادآوری کنیم. با اینحال، ما هر هفته شاهد کمپین‌هایی هستیم که بسیار ضعیف راه‌اندازی شده‌اند (اغلب اوقات توسط آژانس‌های تبلیغاتی که بالطبع باید کار را بهتر انجام دهند) و حتی ساده‌ترین نکات را نیز رعایت نمی‌کنند.

مثالی از این ساختار کمپین ضعیف می‌تواند یک کمپین واحد باشد که بر هر دو شبکه نمایش و جستجو اجرا می‌شود. جستجو و نمایش دو غول متفاوت هستند، و نباید آنها را همزمان در یک کمپین واحد بکار گرفت (در حقیقت، ما شما را از استفاده از شبکه نمایش برای تبلیغ کسب وکار محلی خود منع می‌کنیم، مگر اینکه یک ادوردز بسیار قوی داشته باشید و به دنبال آموزش بیشتر بگردید). مثالهای دیگری از این مورد شامل داشتن یک گروه تبلیغاتی، داشتن تعداد بسیاری کلمات کلیدی، و استفاده از کلمات عمومی‌تر در کمپین خود می‌شود.

حتما بخوانید: ۷ روش برای پیدا کردن و حل مشکلات پیش آمده برای کمپین‌های تبلیغات گوگل ادوردز

گوگل ادوردز شاید بعضی اوقات برای هر کسب و کار محلی کاربردی نباشد؛ مواقعی وجود دارد که بخاطر هزینه‌های بالای کلیک، بودجه، مشکلات داخلی فروش، یا مواردی دیگر، یک کمپین خوش ساخت ادوردز قادر به نرخ بازگشت سرمایه مناسبی نیست. با اینحال، از دید ما، این بیشتر از اینکه یک قانون باشد یک استثنا است.

چقدر این پست مفید بود؟

میانگین امتیاز 5 / 5. تعداد آرا: 1

تا الان رای نیامده! اولین نفری باشید که به این پست امتیاز می دهید.

اشتراک مقاله:

حسین افسان
حسین متخصص تبلیغات گوگل ماست و تجربه زیادی هم توی تبلیغات فیسبوک داره

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

جدیدترین مقالات وی دیجیتال مارکتینگ

85. معرفی و بررسی اجمالی گوگل مرچند سنتر

گوگل مرچند سنتر یک ابزار تحلیل و مدیریت داده است که به کسب و کارها امکان می‌دهد اطلاعات متنوع خود را مرتب کرده و تحلیل کنند. این سرویس از ابزارهای مختلف برای تجزیه و تحلیل داده، پیش‌بینی الگوهای رفتاری و ارائه گزارشات جامع برای بهبود تصمیم‌گیری‌ها استفاده می‌کند. گوگل مرچند سنتر کسب و کارها را در بهره‌وری و بهبود عملکرد کمک می‌کند.

65. بررسی قسمت Conversions زیرشاخه Measurement و مدیریت و دسته‌بندی کانورژن‌ها

قسمت Conversions در بخش Measurement اکانت گوگل، به شما امکان می‌دهد تا تعداد تبدیل‌ها و اهداف کمپین‌هایتان را مدیریت و دسته‌بندی کنید. با این قابلیت، می‌توانید به صورت دقیق عملکرد تبلیغات خود را اندازه‌گیری کنید و کانورژن‌ها را بر اساس اهداف خاص دسته‌بندی کرده و عملکرد کمپین‌های گوگل خود را بهینه کنید.

59. آشنایی با گوگل تگ منیجر و آنالیتیکس و کاربرد در کمپین گوگل ادز

گوگل تگ منیجر و آنالیتیکس ابزارهایی هستند که به شما کمک می‌کنند تا ردیابی و تجزیه و تحلیل دقیقی از عملکرد کمپین‌های گوگل ادز داشته باشید. با این ابزارها، می‌توانید اطلاعات مهمی مانند ترافیک و رفتار کاربران را اندازه‌گیری کرده و بهینه‌سازی کمپین‌هایتان را بر اساس داده‌های به دست آمده انجام دهید. استفاده از این ابزارها از اهمیت بالایی برای بهبود عملکرد تبلیغات شما برخوردار است.