6 نکته درباره نظارت بر هزینه های تبلیغات آنلاین

6 نکته درباره نظارت بر هزینه های تبلیغات آنلاین

مهم نیست که چقدر خوب هزینه های تبلیغات آنلاین به عنوان مثال تبلیغات گوگل خود را تنظیم کرده باشید یا خواهید کرد. آنچه بدیهی است این نکته است که امکان دارد اشتباه در تنظیم حساب تبلیغاتی اتفاق بیفتد. دلایل وقوع اشتباه در جریان تنظیم هزینه های تبلیغاتی نیز مختلف است. برخی از این اشتباهات تأثیرات چندانی بر حساب شما ندارند؛ اما برخی دیگر هستند که روی عملکرد حساب‌تان به‌صورت مستقیم تأثیر منفی می‌گذارند. اشتباهاتی که بعضاً خیلی وقت‌گیر هستند و زمان زیادی را از شما تلف می‌کنند. در ادامه قصد داریم به 6 حوزه حیاتی در زمینه نظارت بر حساب های تبلیغاتی اشاره کنیم.

1. کاهش ناگهانی و شدید نرخ کلیک تبلیغات حتی به صفر

یکی از موضوعات نظارت بر حساب های تبلیغاتی ، تغییرات نرخ کلیک است. اگر مسئله غیرمنتظره‌ای در هزینه تبلیغاتی شما ایجاد شود و در مقابل شما نیز به دلیل آنکه حساب خود را بررسی نمی‌کنید، متوجه این مسئله نشوید، ممکن است برای چند روز از یک مسئله مهم اطلاع پیدا نکنید. در نهایت نیز احتمالا با درخواست یک مشتری احتمالا متوجه مشکل شوید. حتما به‌صورت روزانه نرخ کلیک حساب کاربری خود را چک کنید تا مطمئن شوید افت ناگهانی و شدیدی در نرخ کلیک‌ها (حدود 80 درصد) رخ نداده باشد. دو مورد زیر را حتما باید بررسی کنید:

  • تنظیمات پرداخت برای شناسایی پرداخت‌های ناموفق
  • عدم موافقت جمعی یا نقض سیاست (آیا تغییر تبلیغات فصلی اتفاق افتاده است اما تبلیغات جدید عملا توزیع نشده است؟)

سیستم خودکار ما (PPC) به‌صورت روزانه حساب شما را اسکن می‌کند تا هرگونه اتفاقات غیرمنتظره را شناسایی کند و به شما هشدار دهد. در نتیجه اگر افت ناگهانی در نرخ کلیک تبلیغات شما رخ دهد، به‌سرعت مطلع خواهید شد.

حتماً بخوانید: 4 راهکار عملی برای کاهش هزینه های تبلیغات گوگل ادوردز

2. کمپین‌های جدید مورد توجه قرار نمی‌گیرند

شناسایی کمپین‌های جدیدی که نرخ کلیکی جذب نمی‌کنند از جمله مهم‌ترین موارد نظارت بر هزینه های تبلیغات آنلاین است. گاهی اوقات کمپین‌های جدید دارای تنظیمات خاص یا مشکلاتی هستند که مانع از شروع آن‌ها می‌شود. به این ترتیب تبلیغات فعال نمی‌شوند. برای شناسایی این کمپین‌ها باید به دنبال کمپین‌های جدیدی در حساب خود باشید که علی‌رغم فعال بودن، برداشت وجهی از حساب شما ایجاد نمی‌کنند. یک راه ساده اما حرفه‌ای نیز برای شناسایی راحت کمپین‌های جدید وجود دارد. بعد از ایجاد کمپین جدید یک برچسب به آن اضافه کنید تا هنگام جستجو بتوانید به راحتی آن‌ها را فیلتر و پیدا کنید. در هنگام بررسی این نکته دو مورد را حتما بررسی نمایید:

  • اطمینان حاصل کنید که گروه‌های تبلیغاتی، کلمات کلیدی و تبلیغات همگی فعال هستند.
  • اطمینان حاصل کنید که پیشنهادات قیمتی در سطحی تنظیم شده باشند که بتوانند ترافیک را جذب کنند.

3. نرخ تبدیل‌ها به‌طور غیرمنتظره کاهش محسوسی یافته باشد

نرخ تبدیل‌ها یکی از مهم‌ترین موضوعاتی است که نقش کلیدی در بهینه‌سازی هزینه های تبلیغات آنلاین شما دارند. برای دستیابی به استراتژی کمپین هوشمند و موفق حتما باید درباره انتخاب نرخ تبدیل صحیح دقت داشته باشید. در بررسی حساب خود حتما باید چک کنید که ردیابی نرخ تبدیل برای حساب خود را به‌صورت اشتباه تعیین نکرده باشید. تنظیمات ردیابی را باید در حساب گوگل ادوردز بررسی کنید.

همچنین بعد از آن باید کد پیگیری را در وب‌سایت بررسی کنید که آیا هنوز وجود دارد و به‌درستی اجرا شده است. گاهی اوقات ممکن است در اثر ایجاد تغییرات در سایت این کد از دسترس خارج شود. همچنین بررسی کنید که صفحات فرود در سایت شما همواره به صفحات درستی لینک داده شده باشند. برای این منظور می‌توانید گزارش صفحه فرود را در گوگل ادوردز بررسی کنید. در این بررسی باید به دنبال صفحات فرودی باشید که دارای نمایش هستند اما نرخ تبدیل آن‌ها صفر است یا کاهش جدی را تجربه کرده است.

4. تبلیغات یا کلمات کلیدی تأیید نمی‌شوند

بررسی تأیید شدن یا نشدن کلمات کلیدی یا تبلیغات نیز از جمله نظارت بر حساب های تبلیغاتی است. زمانی که آگهی یا کلمات کلیدی که از سوی شما تعیین می‌شود، پذیرفته نمی‌شوند، به این معنی است که سیاستی را نقض کرده‌اید. به‌عنوان مثال ممکن است شما کلمه کلیدی را انتخاب کرده باشید که در نتایج جستجو این عبارت در سایت شما وجود ندارد یا بهترین پیام‌رسانی ممکن را نمایش نمی‌دهد. در صورتی که عدم تأییدها در یک حساب کاربری تداوم داشته باشد، منجر به تعلیق حساب شما می‌شود.

به‌صورت روزانه ستون وضعیت تبلیغات و کلمات کلیدی را در گوگل ادز فیلتر کنید تا مواردی که مورد تأیید نیست را شناسایی کنید. در صورتی که با این مشکل مواجه شدید، موارد زیر را حتما بررسی کنید:

  • حتما گوگل توضیحی برای عدم تأیید تبلیغ یا کلمه کلیدی به شما ارائه می‌دهد.
  • در صورت امکان نسبت به رفع ایراد نقض خط مشی اقدام کنید.

حتما بخوانید: 7 نکته برای جلوگیری از هدر رفتن هزینه های تبلیغات در گوگل ادز

هزینه باید حتما در صدر لیست نظارت بر حساب های تبلیغاتی باشد. اگر حسابی دارید که باید به بودجه آن پایبند باشد ، بسیار مهم است که هزینه های مربوط به حساب را زیر نظر داشته باشید ، به ویژه هنگامی که به اواسط و پایان دوره بودجه می رسید. برای این منظور باید یک کار را در دستور کارتان قرار دهید.کل هزینه‌های دوره خود را بررسی کنید تا اطمینان حاصل کنید که هنوز هم با بودجه شما مطابقت دارد. بررسی کنید که این هزینه‌ها همه کمپین‌هایتان را شامل می‌شود یا خیر. در صورت عدم تغییر بودجه کمپین ممکن است که هزینه بیش از حدی از شما تلف شود.

اگر با این مشکل مواجه می‌شوید حتما باید موارد زیر را بررسی کنید:‌

  1. اگر می‌خواهید جلوی هزینه بیش از حد را بگیرید، هزینه خود در کمپین‌ها را کاهش دهید. بسته به استراتژی خود ، باید بودجه کمپین‌های کم مصرف یا کمپین‌هایی که بیشترین هزینه را در هر روز هزینه می‌کنند کاهش دهید.
  2. یک سیستم مانیتورینگ تعریف کنید تا در صورت رسیدن یا نزدیک شدن کمپین به هزینه‌های تعیین شده به شما هشدار داده شود. برای این منظور می‌توانید از اسکریپت نویسی استفاده کنید.

6. کارکرد Shopping feed متوقف شده است

باید حتما در کمپین‌های خرید خود مراقب عدم تأیید محصول یا افت چشمگیر نرخ کلیک باشید. برای مشاهده و اطلاع از هرگونه کاهش غیرمنتظره و قابل توجه باید کمپین خرید گوگل ادز را بررسی کنید. در ادامه وضعیت محصول را در کمپین خرید بررسی کرده و موارد تأیید نشده فیلتر و شناسایی کنید.

کلام پایانی

در این مطلب 6 حوزه حیاتی در زمینه نظارت بر هزینه های تبلیغات آنلاین را بررسی کردیم. آنچه مشاهده کردید لیست جامعی از حوزه‌های مهمی که در حساب‌های تبلیغاتی خود حتما باید به‌صورت دائمی رصد کنید، نیست. اما اغلب این شش مورد به‌عنوان مهم‌ترین مواردی به شمار می‌روند که بسیاری از کاربران با آن‌ها مواجه هستند.

چقدر این پست مفید بود؟

میانگین امتیاز 5 / 5. تعداد آرا: 1

تا الان رای نیامده! اولین نفری باشید که به این پست امتیاز می دهید.

اشتراک مقاله:

حسین افسان
حسین متخصص تبلیغات گوگل ماست و تجربه زیادی هم توی تبلیغات فیسبوک داره

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

جدیدترین مقالات وی دیجیتال مارکتینگ

99. آشنایی با کامیونیتی گوگل ادز و امکان پرسش و پاسخ

کامیونیتی گوگل ادز محیطی است که به کاربران امکان می‌دهد، تا اطلاعات و تجارب خود در زمینه تبلیغات را به اشتراک بگذارند و از دیگران سوالات خود را مطرح کنند. در این محیط می‌توانید از تجربیات دیگران بهره‌مند شده و سوالات خود را مطرح کنید تا جواب‌های کاربردی برای بهبود استراتژی تبلیغاتی‌تان در گوگل ادز بدست آورید.

98. بررسی گزینه های Pagespeed Insight برای افزایش سرعت صفحه و کم کردن هزینه گوگل ادز

Pagespeed Insight یک ابزار قدرتمند است که به شما کمک می‌کند سرعت بارگذاری صفحات وبتان را ارتقاء داده و همچنین هزینه‌های تبلیغات در گوگل ادز را کاهش دهید. با استفاده از این ابزار، می‌توانید به بهبود عملکرد وب‌سایت خود پرداخته تا تجربه کاربری بهتری داشته باشید و در عین حال، هزینه تبلیغات خود را به حداقل برسانید.

97. آموزش اجمالی UX در گوگل ادز

در گوگل ادز، UX یا تجربه کاربری، به بهبود رابطه بین مخاطبان و تبلیغات اختصاص دارد. این فرآیند شامل طراحی صفحات کاربری جذاب و بهینه، بهبود تجربه مشاهده تبلیغات و ارتقاء کیفیت کلی تجربه کاربری در تبلیغات گوگل است. تمرکز بر UX به کاربران کمک می‌کند تا با تبلیغات بهتر ارتباط برقرار کنند و به شرکت‌ها در دستیابی به اهداف تبلیغاتی کمک می‌کند.