آموزش رایگان صفر تا صد گوگل ادز

تبلیغات در گوگل با هدف ترقی کسب و کارهای نه چندان بزرگ

عناوین مطلب
تبلیغات در گوگل با هدف ترقی کسب و کارهای نه چندان بزرگ

ترقی کسب و کار با استفاده از تبلیغات در گوگل

تبلیغات در گوگل با هدف ترقی کسب و کارها یکی از مواردی است که اینروزها همیشه در مورد آن صحبت می شود که در این راستا، همه کارشناسان بازاریابی اینترنتی به تاثیر بسیار بالای آن واقع می باشند. تبلیغات در گوگل از جمله استراتژی‌های بازاریابی عالی و بی‌نظیر برای صاحبان کسب و کارهای کوچک است. شما با استفاده از تبلیغ در گوگل می‌توانید در هر لحظه‌ای حرفه خود را به افرادی که در بستر گوگل در جستجوی کسب و کار شما هستند نشان دهید البته ناگفته نماند حتی افرادی که در منطقه خود به دنبال کسب و کار شما هستند می‌توانند شما را بیابند. بعبارتی تبلیغات در گوگل، صاحبان کسب و کارهای کوچک را قادر می‌سازد تا هدفگیری موفقی با معرفی کسب و کار خود از این طریق داشته باشند.

حتما بخوانید: تبلیغ در گوگل یکی از موثرترین روش های دیجیتال مارکتینگ

وی دیجیتال مارکتینگ، پارتنر رسمی گوگل

vdigimarketing.com (وی دیجیتال مارکتینگ) بعنوان پارتنر گوگل، مشاوری حرفه‌ای در زمینه پیشبرد تبلیغات و کسب موفقیت حرفه شما در دنیای پهناور مجازی است. هم اکنون برای کسب اطلاعات بیشتر می توانید با ما تماس بگیرید.(لینک تماس با ما)

شاید بعنوان یک کاربر عادی در بستر اینترنت با مفهوم تبلیغات در گوگل (ADS) آشنا نباشید.

تبلیغات در گوگل، سرویس تبلیغاتی آنلاین است که به صاحبان کسب و کار اجازه می‌دهد تا تبلیغات خود را در نتایج جستجوی گوگل به نمایش بگذارند. نتایجی که با تبلیغات در گوگل حاصل می‌شود تقریباً با نتایج جستجوی عادی در گوگل یکسان است اما با این تفاوت که کلمه کوچک AD بصورت سبز در کنار لینک تبلیغ گوگل نمایش داده می‌شود. تبلیغات گوگل در بالا و پایین صفحه نتایج سرچ گوگل نمایش داده می‌شود.

a-g-w-t-o-b-a-1

اگر علاقمند به یادگیری بیشتر در مورد چگونگی رتبه بندی در نتایج جستجوی ارگانیک هستید، می توانید مطالب زیر را بخوانید.

حتما مطالب زیر را بخوانید: 

۴ نکته کلیدی در استفاده موثر از تبلیغات در گوگل برای کسب و کارهای محلی

شیوه های بهبود بخشیدن نتایج با استفاده از تبلیغات در گوگل

تبلیغات در گوگل چگونه است؟

هنگامی که کاربری اصطلاح یا عبارتی را در گوگل جستجو می‌کند، گوگل تبلیغات مرتبط با کلید واژه‌های سرچ شده را نمایش می‌هد. در این حالت وب سایتهایی که می‌خواهند تبلیغات خود را براساس کلمات کلیدی در صفحه نتایج جستجوی گوگل نشان دهند، معتقدند که مردم هنگام جستجو از کلمات کلیدی مشخصی استفاده می‌کنند.

بعنوان مثال یک متخصص لوله کشی می‌تواند براساس کلمات کلیدی چون لوله کش، لوله کشی خانه و یا خرابی سرویس بهداشتی مورد جستجو قرار گیرد.

بسته به اینکه شما در مقایسه با سایر رقبای خود در منطقه، چه کلمات کلیدی را پیشنهاد می‌هید؛ وقتی مردم آن کلمات یا اصطلاحات را جستجو می‌کنند، آگهی شما ممکن است بالاتر از سایر نتایج گوگل نمایش داده شود.

گوگل علاوه بر اینکه شما برحسب سرچ چه کلماتی نمایش داده می‌شوید، ارتباط و کیفیت تبلیغات با وب سایت شما را مدنظر قرار می‌دهد. با این اوصاف اگر کلمه کلیدی که شما آگهی خود را براساس آن ثبت می‌کنید بیشترین سرچ را داشته باشد، مطمئنا اگر با پیج شما همخوانی نداشته باشد آگهی شما نمایش داده نخواهد شد.

شما می‌توانید در این رابطه به مطالعه مقاله صرفه جویی در بودجه هزینه تبلیغ در گوگل با استفاده از کلیدواژه‌های منفی بپردازید و اطلاعات بیشتری را در این زمینه کسب کنید.

گوگل بر چه اساسی نحوه نمایش تبلیغات کسب و کار شما در گوگل را تعیین می‌کند؟

گوگل با بررسی سه عامل مهم اولیه نحوه نمایش تبیلغات در گوگل را مشخص می‌کند:

– هزینه هر کلیک

میزان هزینه‌ای که برای یک کلیک روی تبلیغ در گوگل خود پرداخت می‌کنید یکی از این سه عامل اولیه است. شما کلمات کلیدی که کاربران با استفاده از آن محصول موردنظر خود را سرچ می‌کنند را یافته و در آن کلمات به رقبات با سایر وب‌سایتهای رقیب می‌پردازید. بعنوان مثال یک سایت فروشگاهی گل ممکن است بر روی کلماتی چون گل رز، دسته گل ارزان و دسته گل عروس مانور دهد و برای بالا آمدن در این کلمات هزینه پرداخت کند.
کیفیت و ارتباط آگهی: تبلیغات شما در گوگل باید مرتبط با جستجوی انجام شده صورت گیرد تا در صفحه نتایج جستجو نمایش داده شود. بعنوان مثال اگر در مرورگر گوگل عبارت گل عروسی سرچ شود به هیچ عنوان آگهی مربوط به سالن آرایشی نمایش داده نخواهد شد. اگر می‌خواهید اطمینان حاصل کنید که تبلیغ شما با کلمات کلیدی مرتبط و مؤثری نمایش داده می‌شود و گوگل، آگهی شما را به آن موضوع مرتبط می‌سازد، می‌توانید روی کلمات کلیدی مؤثری تبلیغات خود را انجام دهید.

حتما بخوانید: کلیدواژه های مؤثر برای معرفی محصولات شما در تبلیغات گوگل

– صفحه فرود مرتبط (Landing page)

زمانی که کاربری بر روی تبلیغات گوگل شما کلیک می‌کند، صفحه اصلی که کاربر به آن متصل می‌شود باید محتوای مشابهی با آگهی شما و کلمات کلیدی که در جستجو استفاده می‌شود داشته باشد. اگر شما صاحب یک سالن هستید و تبلیغات شما در مورد مانیکور است، تبلیغات گوگل شما بجای اتصال به صفحه اصلی که تمام خدمات شما را شامل می‌شود، بهتر است مستقیماً به پیجی متصل شود که اطلاعات بیشتری در مورد مانیکور در اختیار کاربر قرار می‌دهد.

– تفاوت بین تبلیغات دسکتاپی و موبایلی

تبلیغات در گوگل روی دسکتاپ و موبایل بسیار شبیه به یکدیگر هستند. در هر دو نوع، نمایش تبلیغات در بالا و پایین صفحه نتایج جستجو صورت می‌گیرد و شما به شیوه‌ای یکسان بر روی کلمات کلیدی موردنظر خود تبلیغ می‌کنید. البته بسیاری از صاحبان کسب و کار تأثیر تلفن همراه را در تبلیغات گوگل نادیده می‌گیرند، ولی بهتر است در مورد تبلیغات گوگل در این فضا اندکی تأمل کنید.

بهتر است بدانید بیش از نیمی از جستجوهای گوگل با استفاده از موبایل و دستگاه‌های تلفن همراه صورت می‌گیرد و کاربرانی که با موبایل خود در گوگل جستجو می‌کنند اغلب کاربران محلی و بدنبال خدماتی در اطراف خود هستند.

فضای کمتری بر روی صفحه نمایش تلفن همراه وجود دارد، بنابراین هنگام تبلیغ در گوگل باید مطمئن شوید که پیام شما مستقیماٌ به هدف موردنظرتان منتهی می‌شود.

افراد زیادی با گوشی‌های موبایل خود در گوگل جستجو می‌کنند، بنابراین شما باید بسته به اینکه می‌خواهید تبلیغاتتان بر روی دسکتاپ یا موبایل به درستی نمایش داده شود، آگهی خود را بدرستی ایجاد کنید.

در زیر نمونه ای از تبلیغات گوگل روی دسکتاپ و موبایل درج شده است. در نظر داشته باشید که برای تبلیغاتی که بر روی گوشی همراه به نمایش گذاشته می‌شود،

یک دکمه کلیک برای برقراری تماس با صاحب آگهی بهمراه لینک آگهی درج می‌شود تا افرادی که با موبایل خود جستجو را انجام می‌دهند براحتی بتوانند برای اطلاعات بیشتر با صاحب آگهی تماس بگیرند.

تبلیغات گوگل بر روی گوشی تلفن همراه

a-g-w-t-o-b-a-2

تبلیغات گوگل بر روی دسکتاپ

a-g-w-t-o-b-a-3

هنگامی که می‌خواهید حساب کاربری خود را جهت تبلیغات در گوگل ایجاد کنید، می‌توانید مشخص کنید که تمایل دارید آگهی شما روی دسکتاپ، موبایل و یا هر دو نمایش داده شود.

البته پیشنهاد مشاوران ما در وی دیجیتال مارکتینگ به شما این است که کمپین‌های جداگانه ای را بر روی دسکتاپ و موبایل ایجاد کنید تا بتوانید نحوه انجام تبلیغات خود بر روی دستگاه‌های مختلف را بدرستی پیگیری کنید. بدین ترتیب می‌توانید با توجه به بازخوردی که برای کسب و کار خود می‌گیرید بر روی یکی از آنها تمرکز کنید.

انتخاب نوع مطابقت با کلمات کلیدی

۴ گزینه برای بررسی مطابقت کلمات کلیدی با کسب و کار وجود دارد که شما می‌توانید آنها را انتخاب کنید.

– مطابقت از نوع گسترده (Broad match)

این نوع از مطابقت، بصورت پیش فرض است که بر اساس کلمات کلیدی آگهی، مخاطبان گسترده‌تری را به آگهی شما وصل می‌کند. این نوع مطابقت ممکن است مثبت و مؤثر بنظر برسد اما باید در نظر بگیرید که در این روش آگهی شما هر زمانی که مرورگر یکی از اجزای کلمات کلیدی شما و حتی مترادف با آن را جستجو کند نمایش داده می‌شود و این یعنی ممکن است تبلیغات گوگل شما در جستجوهایی که مربوط به سایت شما نیست، نمایش داده شود.

بعنوان مثال اگر عبارت جستجوی شما “رستوارن رامسر” باشد، آگهی شما برای “پیتزا در رامسر” هم نمایش داده خواهد شد.

 

– کنترل کننده مطابقت از نوع گسترده (Broad match modifier)

این گزینه، کنترل بیشتری نسبت به حالت مطابقت از نوع گسترده به شما می‌دهد تا کاربران مشخصی آگهی شما را ببینند چراکه در این روش شما قادر خواهید بود کلمات کلیدی خاصی را برای جستجو در محل بکار ببرید.

در این روش کافی است یک علامت + را در کنار کلمه کلیدی اضافه کنید که به شما این امکان را می‌هد تا گوگل تنها در آن کلمه کلیدی آگهی شما را فعال کند.

بعنوان مثال اگر رستوران شما پیتزا و سایر انواع غذا را سرو می‌کند، ممکن است بخواهید که جستجو بر اساس کلمه کلیدی “+ پیتزا در رامسر” صورت گیرد، بدین ترتیب آگهی شما وقتی کسی رستوران رامسر را سرچ می‌کند نمایش داده نمی‌شود.

– مطابقت بر حسب عبارت (Phrase match)

این گزینه کنترل شدیدتری نسبت به دو گزینه قبلی دارد. در این روش اصطلاحات مورد جستجو کاملا مطابق با کلمه کلیدی شما خواهد بود تا تبلیغات گوگل شما نمایش داده شود.

بعنوان مثال اگر کلمه کلیدی شما “رستوران رامسر” است، آنگاه بدیهی است با کلمه “رامسر رستورن” آگهی شما نمایش داده نخواهد شد. اما اگر شخص عبارت “بهترین رستوران رامسر” را سرچ کند چون کلمه کلیدی شما عینا در عبارت بکار برده شده است، تبلیغ شما درگوگل نمایش داده خواهد شد.

به خاطر بسپارید که در این روش حتما باید عبارت کلیدی خود را داخل کوتیشن قرار دهید تا گوگل کلمه کلیدی شما را بشناسد. مثال: “رستوران رامسر”

– مطابقت دقیق (Exact match)

در این روش جستجو بر اساس خود کلمه کلیدی صورت می‌گیرد. برای اینکه تبلیغات گوگل شما نشان داده شود، کاربر باید کلمه کلیدی را بصورت دقیق و مشابه کلمه کلیدی آگهی شما سرچ کند؛ بدون هیچ کلمه قبل و بعدی.

بعنوان مثال اگر می‌خواهید رستوران رامسر را بعنوان کلمه کلیدی آگهی خود برگزینید، تبلیغ شما برای جستجوی “بهترین رستوران رامسر” یا “رستوران در رامسر” نمایش داده نخواهد شد.

اگر می‌خواهید نمایش آگهی شما بر حسب جستجوی دقیق کلمات صورت گیرد کافی است کلمه کلیدی خود را داخل براکت قرار دهید. مثال: (رستوران رامسر)

توجه: صاحبان کسب و کارهای کوچک بهتر است از این چهار گزینه بصورت ترکیبی استفاده کنند تا بتوانند بازخوردی مؤثر دریافت کنند.

چگونه در تبلیغات گوگل خود موفق شویم؟

از کلمات کلیدی خود در آگهی استفاده کنید – شما باید از کلمات کلیدی مشابهی با آگهی خود استفاده کنید تا گوگل بتواند تشخیص دهد آگهی شما مربوط به جستجو است.

– از شناسه های محلی استفاده کنید

اگر شما دارای یک کسب و کار محلی هستید نیاز به استفاده از شرایط مشخص کردن لوکیشن برای آگهی خود دارید تا بتوانید بعنوان خدمات محلی شناسانده شوید. بعنوان مثال کاربری که بدنبال یک رستوران است، اگر آگهی شما دارای عنوان بهترین “رستوران در رامسر” است آنگاه کاربری که بدنبال یک رستوران در منطقه شما است، آگهی شما نتیجه‌ای مطلوب برای جستجوی او خواهد بود.

– باید منطقه آگهی و خدماتی که ارائه می‌دهید بدرستی مشخص شود

کاربر باید خیلی صریح بداند که کسب و کار شما چیست و آیا می‌تواند نیاز او را برآورده کند یا نه؟ اگر شما دارای فروشگاهی با محصولات متفاوت هستید، مطمئن شوید که آگهی خود را مطابق با کلمات کلیدی مورد جستجو ایجاد کنید.

– به کاربر بگویید که چه چیزی آگهی شما را منحصر بفرد می‌کند

پس از جستجوی کلمات کلیدی، نتایج اولیه در صفحه اول جستجوی گوگل نمایش داده می‌شود. شما باید به کاربر بگویید که چرا باید تبلیغات و خدمات شما را انتخاب کند. آیا خدمات شما مقرون به صرفه‌تر است؟ قالب اعتماد و معتبرتر هستید؟ آیا شما دیدگاه‎‌ها و امتیاز بالاتری دارید؟ این اطلاعات را در تبلیغات گوگل خود به اشتراک بگذارید.

– امکان تماس مستقیم با آگهی دهنده فراهم باشد

احتمال بیشتری می‌رود که کاربران بر روی آگهی کلیک کنند که امکان دسترسی به مراحل بعدی سفارش را به آنها بدهد. بعنوان مثال عنوان “برقراری تماس برای استفاده از تخفیف” یا “تماس برای پیدا کردن نزدیکترین فروشگاه به شما” بسیار مناسب است.

– ارائه ایده‌ و آفری منحصر به فرد

شاید ارائه پیشنهاداتی چون “۲۰% تخفیف بیشتر تنها برای امروز” یا “ارسال رایگان” بسیار مؤثر واقع شود. بسیار قابل درک است که بخاطر هزینه تبلیغاتی که می‌پردازید تمایل زیادی به ارائه تخفیف از خود نشان ندهید اما در نظر داشته باشید که یک پیشنهاد و آفر کوچک می‌تواند بین جذب مشتری و کلیک بر روی سایت شما و سایت رقیب تفاوت ایجاد کنی.

– بزرگنمایی تبلیغ خود با استفاده از افزونه‌ها

افزونه‌ها بعنوان لینکهایی برای تبلیغات گوگل شما نمایش داده می‌شوند و اطلاعات بیشتری از قبیل شماره تماس، امتیاز فروشگاه، آدرس و .. را نمایش می‌دهد. از طرفی افزونه‌ها باعث می‌شوند فضای نمایش شما در صفحه نتایج گوگل افزایش یابد و این امر می‌تواند نرخ متوسط کلیک آگهی شما را افزایش دهد.

یکی از ساده‌ترین روشها برای اینکه تبلیغات موفقی ارائه دهید این است که نوع کسب و کار خود را در گوگل جستجو کنید و ببینید که چه تیلیغات گوگلی ظاهر می‌شود. شما مطمئناً نمی‌خواهید دقیقاً بر طبق آن تبلیغات، کسب و کار خود را معرفی کنید اما می‌توانید ایده‌های جالبی برای تبلیغی که می‌خواهید انجام دهید و چیزی که در دنیای واقعی وجود دارد دریافت کنید. تبلیغ در گوگل زیر را مشاهده کنید:

a-g-w-t-o-b-a-4

این تبلیغ نکات مدنظر ما را بگونه‌ای جذاب بکار برده است؛ کلمه کلیدی بدرستی بکار برده شده، ۴۰ درصد تخفیف دارد و سرویس ۲۴ ساعته برای خدمات ارائه می‌شود. نکاتی بسیار برجسته و پسوندی وسوسه انگیز که باعث می‌شود کاربر روی آگهی کلیک کند. مثال زیر را با هم بررسی می‌کنیم:

a-g-w-t-o-b-a-5

این آگهی بعنوان تبلیغات در گوگل نسبت به آگهی قبلی کمی ضعیفتر است، هرچند که مشخص است که صاحب آگهی و لینک در حال ارائه خدمات لوله‌کشی در شهر نیویورک است ولی کلمات کلیدی زیادی ندارد و هیچ آفر و تخفیفی آن را نسبت به سایر آگهی‌ها برتر نمی‌کند.

گوگل تعداد مشخصی کاراکتر را برای استفاده در آگهی در اختیارتان قرار می‌دهد و طبیعی است که شما مایل هستید که از تمامی کاراکترها در آگهی خود بهره ببرید و این امر باعث می‌شود تا آگهی شما فضای بیشتری را اشغال کند و شما بتوانید کلمات کلیدی بیشتری را در آگهی خود استفاده کنید.

چگونه تبلیغات مؤثری برای نمایش روی موبایل ارائه دهیم؟

هنگامی که می‌خواهید آگهی مختص گوشی‌های همراه بسازید علاوه بر این که به نکات ذکرشده در بالا باید توجه کنید، چند مورد دیگر هم باید مدنظر بگیرید:

دارا بودن دکمه تماس با آگهی دهنده که باعث می‌شود تا کاربر بتواند بدون وقفه با شما تماس حاصل نماید یا دکمه لوکیشن آگهی که مکان شرکت یا فروشگاه شما را مشخص می‌کند تا کاربران محلی بتوانند براحتی مکان شما را بیابند.

آگهی خود را ساده بسازید. از آنجایی که روی صفحه موبایل فضای کمی وجود دارد ، بنابراین مطمئن شوید که تبلیغات شما کوچک و مستقیم در آن فضا بگنجد.

اطمینان حاصل کنید که لندینگ پیج یا همان صفحه اصلی شما برای موبایل بهینه سازی شده است ویا آگهی شما از سوی گوگل دارای رتبه بندی خوبی برای نمایش روی موبایل است.

مثالی ساده برای تبلیغات گوگل بر روی موبایل:

a-g-w-t-o-b-a-6

این آگهی، مثالی خوب برای نسخه موبایل است. چراکه عنوان آگهی بدرستی در صفحه گنجانده شده است. از پسوندهای تبلیغاتی مؤثری استفاده شده، قابلیت تماس با ما برای راحتی در برقراری تماس کاربران و لوکیشن آگهی برای تشخیص مکان آگهی و فاصله آن تا محل فعلی کاربر بدرستی فعال است.

ارزیابی تبلیغات در گوگل؛ آیا این تبلیغات برای کسب و کار شما مناسب است؟

جنبه مهم تبلیغات در گوگل، قابلیت پیگیری نحوه انجام تبلیغات شماست. هنگامیکه برای اولین بار آگهی خود را ثبت می‌کنید، شما باید یک بار در هفته به حساب کاربری خود وارد شوید و مطمئن شوید که آگهی شما بدرستی فعال است.

گوگل براساس موارد زیر به هر یک از کلمات کلیدی امتیازکیفی مشخصی می‌دهد:

– نرخ متوسط کلیکی که انتظار می‌رود

چقدر احتمال می‌رود کسی با جستجوی کلمه کلیدی مرتبط با شما، روی آگهی کلیک کند.

– تبلیغات مرتبط

چه میزان کلمات کلیدی‌تان با آگهی مرتبط است؟

– صفحه فرود یا Landing page صحیح

کلمات کلیدی شما تا چه میزان به صفحه اصلی متصل به آگهی مرتبط است؟

شما می‌توانید امتیاز کلمات کلیدی را با کلیک بر روی تب یا زبانه کلمات کلیدی در حساب کاربری خود و افزودن ستون امتیاز (quality score) مشاهده کنید.

a-g-w-t-o-b-a-7

گوگل امتیازکیفی کلمه کلیدی را در نرخ و هزینه‌ای که برای آن پرداخت کرده‌اید ضرب می‌کند تا آگهی شما را رتبه بندی کند. بعنوان مثال: آگهی با امتیاز کیفی ۰٫۹ و هزینه ۱ دلار رتبه بالاتری نسبت به آگهی با امتیازکیفی ۰٫۴ و هزینه ۲ دلار دارد.

مثال: (۰٫۹*۱$) = ۰٫۹ < (0.4*2$) = 0.8

امتیاز کیفی به شما این امکان را می دهد تا بالاترین رتبه‌ی آگهی خود را بدانید، البته شما می‌توانید آمار تعداد افرادی که روی آگهی شما کلیک کرده‌اند را دنبال کنید.
طبیعی است که ممکن است شما نتوانید تنها با یک بار درج تبلیغات در گوگل به نتایج مثبتی دست یابید. شما باید بتوانید حداقل در سری دوم با دستیابی به تجربه بیشتر، تغییرات مؤثری را انجام دهید تا بیشترین کلیک و بازدید را کسب کنید.

شما می‌توانید با مشاهده لیست کلمات کلیدی خود در حساب کاربری و پیگیری تعداد کلیک و جستجوی مربوطه در گوگل، کلمات کلیدی نامرتبط را بعنوان کلمه کلیدی منفی اضافه کنید و کلمه کلیدی پرسرچ را بعنوان کلمه کلیدی دقیق خود انتخاب کنید. بعنوان مثال: تصور کنید که دارای یک فروشگاه عینک چشم هستید.

مطمئناً وقتی کاربری کلمه کلیدی “عینک” را سرچ می‌کند آگهی شما نمایش داده می‌شود. حال آنکه شما می‌توانید کلمه “چای” را بعنوان یک کلمه کلیدی منفی اضافه کنید یا می‌توانید آگهی خود را تنها با سرچ کامل “عینک چشم” به نمایش بگذارید.

با این اوصاف داشتن مجموعه‌ای از کلمات کلیدی مناسب ضروری است زیرا مطمئناً می‌خواهید آگهی خود را به افرادی نشان دهید که برای کسب و کار شما سودمند هستند، در غیر این صورت شما بودجه خود را بر روی کلیک‌های غیرضروری خواهید سوزاند.

در پایان باید گفت

هنگامی که شما تبلیغات در گوگل را انجام می‌دهید، این امر روشی مؤثر برای کمک رسانی به مشتریان جدیدی است که بدنبال کسب و کار شماهستند، بویژه اینکه شما می‌توانید تبلیغات گوگل خود را تنها برای کاربران موجود در منطقه خود مورد هدف قرار دهید.
هنگامیکه حساب کاربری خود را ایجاد می‌کنید، دائما تستهای تبلیغاتی را انجام دهید چرا که در این صورت از بهترین گزینه‌ها برای آگهی خود استفاده خواهید کرد و لیست کلمات کلیدی خود را بهینه می‌کنید. این امر به شما کمک می‌کند کمترین مبلغ ممکن را برای تبلیغ در گوگل پرداخت کنید. شما می‌توانید برای کسب اطلاعات بیشتر با واحد مشاوره وی دیجیتال مارکتینگ تماس حاصل کنید و از راهنمایی مشاورین ما در واحد تبلیغات در گوگل بهره‌مند شوید.

 

چقدر این پست مفید بود؟

میانگین امتیاز 5 / 5. تعداد آرا: 1

تا الان رای نیامده! اولین نفری باشید که به این پست امتیاز می دهید.

اشتراک مقاله:

حسین افسان
حسین متخصص تبلیغات گوگل ماست و تجربه زیادی هم توی تبلیغات فیسبوک داره

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

جدیدترین مقالات وی دیجیتال مارکتینگ

85. معرفی و بررسی اجمالی گوگل مرچند سنتر

گوگل مرچند سنتر یک ابزار تحلیل و مدیریت داده است که به کسب و کارها امکان می‌دهد اطلاعات متنوع خود را مرتب کرده و تحلیل کنند. این سرویس از ابزارهای مختلف برای تجزیه و تحلیل داده، پیش‌بینی الگوهای رفتاری و ارائه گزارشات جامع برای بهبود تصمیم‌گیری‌ها استفاده می‌کند. گوگل مرچند سنتر کسب و کارها را در بهره‌وری و بهبود عملکرد کمک می‌کند.

65. بررسی قسمت Conversions زیرشاخه Measurement و مدیریت و دسته‌بندی کانورژن‌ها

قسمت Conversions در بخش Measurement اکانت گوگل، به شما امکان می‌دهد تا تعداد تبدیل‌ها و اهداف کمپین‌هایتان را مدیریت و دسته‌بندی کنید. با این قابلیت، می‌توانید به صورت دقیق عملکرد تبلیغات خود را اندازه‌گیری کنید و کانورژن‌ها را بر اساس اهداف خاص دسته‌بندی کرده و عملکرد کمپین‌های گوگل خود را بهینه کنید.

59. آشنایی با گوگل تگ منیجر و آنالیتیکس و کاربرد در کمپین گوگل ادز

گوگل تگ منیجر و آنالیتیکس ابزارهایی هستند که به شما کمک می‌کنند تا ردیابی و تجزیه و تحلیل دقیقی از عملکرد کمپین‌های گوگل ادز داشته باشید. با این ابزارها، می‌توانید اطلاعات مهمی مانند ترافیک و رفتار کاربران را اندازه‌گیری کرده و بهینه‌سازی کمپین‌هایتان را بر اساس داده‌های به دست آمده انجام دهید. استفاده از این ابزارها از اهمیت بالایی برای بهبود عملکرد تبلیغات شما برخوردار است.