آموزش رایگان صفر تا صد گوگل ادز

چگونه برای برند یا محصول، نام درست انتخاب کنیم؟

عناوین مطلب
چگونه برای برند یا محصول، نام درست انتخاب کنیم؟

پیداکردن نام برای برند، خدمات یا محصول می‌تواند دلهره‌آور باشد. انتخاب نام برای برند ، معامله‌ای بزرگ است. این شانس شماست تا داستان خود را بیان کرده و برند خود را از سایر رقبا متمایز کنید. اما نگران نباشید، کار غیرممکنی نیست.

ما در وی دیجیتال مارکتینگ، به پشتوانه‌ی بیش از ۶ سال فعالیت مستمر در مشاوره‌ی بازاریابی اینترنتی و کسب‌وکار، به شما در این پست می‌گوییم که چه راهکارهایی برای انتخاب نام برای برند به‌شیوه‌ای موثر وجود دارد.

تصمیم‌گیری درباره‌ی نوع اسم

بیشتر نام‌های تجاری، نام محصول و خدمات به سه دسته تقسیم می‌شوند:

۱. نام‌های معنوی:

• توصیف عملکرد یا کیفیت؛
• ارتباط سریع ارزش محصول؛
• محبوبیت بین برندهای ثابتی که داستانشان را می‌دانید؛
• بی‌نیازی از سرمایه‌گذاری بازاریابی بزرگ برای فهمیده‌شدن.

۲. نام‌های متافوریک یا استعاری:

• برای کمک به مردم تا دربارۀ یک برند، فراتر از هدف روزمرۀ خود فکر کنند. مثل mapmarvels، اپلیکیشنی که به شما کمک می‌کند به ابر قهرمان تبدیل شوید.
• برای راه‌اندازی محصول‌های جدید، استفاده از برندی هیجان‌انگیز یا تغییر نام برند مناسب است.
• برای جلوگیری از رقابت مفید است.
• به سرمایه‌گذاری بزرگ بازاریابی برای توضیح نیاز دارد.

۳. نام‌های حیرت‌انگیز:

• توانمند‌ساختن برندها از ابتدا برای ایجاد هویت قوی و داستان. مانند impactor، نام تجاری کامپیوترهایی که از قطعات از‌بین‌رفته‌ی موشک ساخته شده‌اند‌.
• توصیفی از برند یا عملکرد محصول نیست.
• محبوب با برندهای جدید و نوآورانه که از طریقی شکسته می‌شوند.
• نیاز به زمان و بازاریابی برای تأسیس.

انتخاب نام برای برند - انتخاب نام درست برای برند - پیدا کردن نام برای برند

هفت راه انتخاب نام برای برند

۱. پنج یا هفت نفر از همکاران یا دوستانتان را برای جلسه‌ی ایده‌پردازی دعوت کنید. بعضی از آن‌ها را برای محصولاتی که با آن آشنایی دارند یا آشنا نیستند، انتخاب کنید. درباره‌ی یک محصول، داستانی که می‌خواهید بگویید و احساساتی که می‌خواهید تحریک کنید، بحث کنید.

۲. بیست دقیقه وقت دهید تا هر نامی که به نظرشان می‌رسد بنویسند. در این مرحله روی کمیت بیش از کیفیت تمرکز کنید.

۳. آیا هرکس گزینه‌ی مورد علاقه‌ی خود را نشان می‌دهد؟ پانزده دقیقه از وقت خود را برای بحث درباره‌ی جوانب مثبت و منفی بگذارید.

۴. فرایند حذف را شروع کنید. گروه‌های متمرکز را با مخاطب هدف خود نگه دارید تا نظریات خود را درباره‌ی نام‌هایی که مطرح شد، بگویند.

۵. هنگامی که ۲۵ اسم انتخاب کردید، بعضی‌ها را چک کنید. یک جست‌وجوی گوگل و علامت تجاری برای اطمینان از اینکه اسم‌ها قبلاً ثبت نشده‌اند، انجام دهید. اگر می‌خواهید سایتی راه بیندازید، ببینید چه دامنه‌هایی دردسترس هستند.

۶. بررسی‌های بیشتری انجام دهید. ببینید آیا از لحاظ نگارش یا معنی با سایر زبان‌ها مشکل ندارد.

۷. اگر شما تصمیم‌گیرنده نیستید، نام‌های ذی‌نفعان را ارائه دهید. دربارۀ تفکر پشت هر نام صحبت کنید و تشخیص دهید که کدام مورد قوی‌تر است.

نام کامل وجود ندارد؛ اما با گذر از این روند، شما شانس بهتری برای پیداکردن نامی دارید که برای مخاطبان تازگی داشته و برای شما مناسب باشد.

چقدر این پست مفید بود؟

میانگین امتیاز 2.4 / 5. تعداد آرا: 12

تا الان رای نیامده! اولین نفری باشید که به این پست امتیاز می دهید.

اشتراک مقاله:

حسین افسان
حسین متخصص تبلیغات گوگل ماست و تجربه زیادی هم توی تبلیغات فیسبوک داره

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

جدیدترین مقالات وی دیجیتال مارکتینگ

85. معرفی و بررسی اجمالی گوگل مرچند سنتر

گوگل مرچند سنتر یک ابزار تحلیل و مدیریت داده است که به کسب و کارها امکان می‌دهد اطلاعات متنوع خود را مرتب کرده و تحلیل کنند. این سرویس از ابزارهای مختلف برای تجزیه و تحلیل داده، پیش‌بینی الگوهای رفتاری و ارائه گزارشات جامع برای بهبود تصمیم‌گیری‌ها استفاده می‌کند. گوگل مرچند سنتر کسب و کارها را در بهره‌وری و بهبود عملکرد کمک می‌کند.

65. بررسی قسمت Conversions زیرشاخه Measurement و مدیریت و دسته‌بندی کانورژن‌ها

قسمت Conversions در بخش Measurement اکانت گوگل، به شما امکان می‌دهد تا تعداد تبدیل‌ها و اهداف کمپین‌هایتان را مدیریت و دسته‌بندی کنید. با این قابلیت، می‌توانید به صورت دقیق عملکرد تبلیغات خود را اندازه‌گیری کنید و کانورژن‌ها را بر اساس اهداف خاص دسته‌بندی کرده و عملکرد کمپین‌های گوگل خود را بهینه کنید.

59. آشنایی با گوگل تگ منیجر و آنالیتیکس و کاربرد در کمپین گوگل ادز

گوگل تگ منیجر و آنالیتیکس ابزارهایی هستند که به شما کمک می‌کنند تا ردیابی و تجزیه و تحلیل دقیقی از عملکرد کمپین‌های گوگل ادز داشته باشید. با این ابزارها، می‌توانید اطلاعات مهمی مانند ترافیک و رفتار کاربران را اندازه‌گیری کرده و بهینه‌سازی کمپین‌هایتان را بر اساس داده‌های به دست آمده انجام دهید. استفاده از این ابزارها از اهمیت بالایی برای بهبود عملکرد تبلیغات شما برخوردار است.