چگونه از گوگل ادموب کسب درآمد کنیم؟

چگونه از گوگل ادموب کسب درآمد کنیم؟

در این مقاله قصد داریم نکاتی مهم را در مورد گوگل ادموب بیان کنیم. بنابراین اگر شما هم قصد سفارش اپلیکیشن دارید و یا دارای یک اپلیکیشن هستید و میخواهید بدانید که چگونه از طریق اپلیکیشن خود کسب درآمد کنید با مطالعه این پست با ما همراه باشید:

گوگل ادموب یک پلتفرم تبلیغاتی برای اپلیکیشنهای موبایل است که  سازندگان اپلیکیشن میتوانند  با نمایش تبلیغات در اپلیکیشن کسب درآمد کنند.

از گوگل ادموب می‌توانید برای برنامه‌هایی که در سیستم‌عامل‌های اندروید و iOS توسعه داده شده‌اند، استفاده نمایید. صاحبان اپلیکیشن با ثبت برنامه‌شان در این پلتفرم می‌توانند از طریق تبلیغ در اپلیکیشن  خودشان  درآمد دلاری داشته باشند.

چگونه از گوگل ادموب کسب درآمد کنیم؟

گوگل ادموب به این صورت میباشد که در اپلیکیشن شما تبلیغات نشان می­دهد. هر چقدر میزان بازدید تبلیغ­های شما توسط اپلیکیشن  بیشتر باشد، درامد شما نیز افزایش پیدا خواهد کرد. تبلیغات نشان داده شده به چند حالت میباشد  که برنامه نویسان  به دلخواه از آن­ها استفاده می کنند. در اینجا به چندی از آنها میپردازیم.

google admob

انواع فرمت‌های تبلیغاتی گوگل ادموب

۱-  Banner: این نوع تبلیغ به صورت بنر و در سایز کوچک است و معمولا  در پایین صفحه­ قرار داده می­شود.

۲-  Interstitials : این تبلیغ به صورت تمام صفحه و یک عکس است که معمولا برنامه نویسان آن را طوری در برنامه جا

سازی می­کنند که با هر بار بیرون رفتن یا وارد شدن به برنامه نمایش داده شود.

۳-   Rewarded : این نوع تبلیغ به صورت فیلم نمایش داده می­شود و بیشترین کاربرد آن در بازی­ها است که کاربر را به

تماشای تبلیغ دعوت می­کند تا بعد از تمام شدن فیلم تبلیغاتی به او سکه یا پاداشی بدهد.

برای پیاده سازی این تبلیغات میتوانید به سایت ادموب بروید و نحوه پیاده سازی در اپلیکیشن را مطالعه کنید. پس اگه فکر می­کنید یه اپلیکیشن خوب با تعداد کاربرای قابل قبولی دارین و به دلیل تحریم بودن گوگل ادموب در ایران قادر به انجام آن نیستید می­تونید با ما تماس بگیرید و ما برای شما خدمات گوگل ادموب را انجام میدهیم .

استراتژی‌های قیمت‌گذاری ادموب به چه صورت است؟

کسب درآمد در گوگل ادموب از طریق استراتژی های CPC,CPE و CPM صورت می‌گیرد. محاسبه ی قیمت به سه حالت میباشد .

1- به ازای هر کلیک روی تبلیغ

2- به ازای هر 1000 بازدید

3- به ازای هر تعامل در اپلیکیشن

سفر یک آگهی به یک اپلیکیشن با استفاده از گوگل ادموب

1- در حالی که کاربر در حال مرور یک برنامه است ، درخواست تبلیغ انجام می شود. کیت توسعه نرم افزار شبکه تبلیغاتی   SDK، که در  به برنامه خود اضافه خواهید کرد ، درخواست تبلیغ را به شبکه ارسال می کند.

2- بر اساس معیارهایی که در رابط شبکه تبلیغاتی گوگل ادموب انتخاب کرده اید – از جمله قیمت و محتوا  تبلیغ براساس قالب انتخابی ، برای نمایش در  اپلیکیشن شما انتخاب میشود. برای تعیین اینکه کدام تبلیغ در اپلیکیشن شما به نمایش گذاشته شود ، شبکه تبلیغاتی به طور معمول حراج برگزار می کند.

3- شبکه برنده را فقط براساس قیمت انتخاب نمی کند. بلکه تبلیغ کننده ای که بیشتر مربوط به کاربر ، نوع برنامه و قیمت شماست را انتخاب میکنند و سپس آگهی برنده توسط شبکه انتخاب و بازگردانده می شود.

4- SDK شبکه پس از آن کلیه تبلیغات برنده را به برنامه شما ارائه می دهد ، که توسط کاربر مشاهده می شود.

چگونه از گوگل ادموب کسب درآمد کنیم؟

حتما بخوانید: کسب درآمد دلاری و تبلیغات نصب اپلیکیشن در گوگل

 

پس اگر شما موفق شدید که اپلیکیشن خودتان را در گوگل پلی یا اپ استور ثبت کنید میتوانید از خدمات گوگل ادموب استفاده کنید،که ما این کار را برای شما انجام میدهیم.

چقدر این پست مفید بود؟

میانگین امتیاز 4.2 / 5. تعداد آرا: 5

تا الان رای نیامده! اولین نفری باشید که به این پست امتیاز می دهید.

اشتراک مقاله:

دانبال قالیباف
سلام دانیال هستم. کارشناس تبلیغات در گوگل وی دیجیتال مارکتینگ و یکی از ادمین های وب سایت

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

جدیدترین مقالات وی دیجیتال مارکتینگ

99. آشنایی با کامیونیتی گوگل ادز و امکان پرسش و پاسخ

کامیونیتی گوگل ادز محیطی است که به کاربران امکان می‌دهد، تا اطلاعات و تجارب خود در زمینه تبلیغات را به اشتراک بگذارند و از دیگران سوالات خود را مطرح کنند. در این محیط می‌توانید از تجربیات دیگران بهره‌مند شده و سوالات خود را مطرح کنید تا جواب‌های کاربردی برای بهبود استراتژی تبلیغاتی‌تان در گوگل ادز بدست آورید.

98. بررسی گزینه های Pagespeed Insight برای افزایش سرعت صفحه و کم کردن هزینه گوگل ادز

Pagespeed Insight یک ابزار قدرتمند است که به شما کمک می‌کند سرعت بارگذاری صفحات وبتان را ارتقاء داده و همچنین هزینه‌های تبلیغات در گوگل ادز را کاهش دهید. با استفاده از این ابزار، می‌توانید به بهبود عملکرد وب‌سایت خود پرداخته تا تجربه کاربری بهتری داشته باشید و در عین حال، هزینه تبلیغات خود را به حداقل برسانید.

97. آموزش اجمالی UX در گوگل ادز

در گوگل ادز، UX یا تجربه کاربری، به بهبود رابطه بین مخاطبان و تبلیغات اختصاص دارد. این فرآیند شامل طراحی صفحات کاربری جذاب و بهینه، بهبود تجربه مشاهده تبلیغات و ارتقاء کیفیت کلی تجربه کاربری در تبلیغات گوگل است. تمرکز بر UX به کاربران کمک می‌کند تا با تبلیغات بهتر ارتباط برقرار کنند و به شرکت‌ها در دستیابی به اهداف تبلیغاتی کمک می‌کند.