تغییرات مهم در کمپین های اپلیکشن

تغییرات مهم در کمپین های اپلیکشن

در ۴ نوامبر ۲۰۲۲ تغییراتی را در فرمت و نحوه دسترسی به محتوای وب‌سایت‌ها ایجاد کرد که این تغییرات می‌تواند بر کمپین‌های اپلیکشن گوگل ادز نیز تاثیرگذار باشد. اما این تغییرات شامل چه مواردی می‌شود؟

فرمت های تعاملی تولید شده خودکار

گوگل قصد دارد تا در نسخه جدید کیفیت تعامل کاربران را ارتقا دهد. در این نسخه، فرمت‌هایی به کمپین شما اضافه خواهد شد که به طور خاص برای نمایش قابلیت‎های برنامه شما به شیوه‌ای جذاب‌تر از گذشته طراحی‌ شده‌اند.

همانطور که می‌دانید، قالب‌های تعاملی یا همان interactive formats شامل مواردی از دارایی‌های برنامه شما، مانند آیکون برنامه و ابرداده‌های مربوط به اپلیکشن، مانند رتبه‌بندی است که برای ایجاد یک تجربه تعاملی ایجاد می‌شوند و کاربران به وسیله آن‌ها ‌می‌توانند با اپلیکشن شما تعامل سازنده‌ای داشته باشند. در واقع یکی از تغییرات نسخه جدید گوگل ادز، تغییرات ظاهری خواهد بود که می‌تواند به افزایش کاربر کمک بسزایی کند.

تغییرات مهم در کمپین های اپلیکشن

علاوه بر این در تغییرات جدید، هر محتوای اصلی که تولید و ارائه می‌کنید و همچنین محتوایی که به‌طور خودکار از فروشگاه Play/App Store بازیابی شده، ممکن است در طول فرآیند ارائه آگهی حذف، برش داده یا اصلاح شود. با انتخاب تبلیغ برنامه خود در Google، می‌بینید که آگهی شما ممکن است در هر یک از این قالب‌ها یا شبکه ها نمایش داده شود و حتی ممکن است محتوایی را در برگیرد که با محتوایی که ارائه کرده‌اید قدری متفاوت به نظر بیاید.

این تغییر چطور کمپین من را تحت تاثیر قرار می‌ دهد؟

از تاثیرات مهم این تغییر باید به بهبود تعامل اشاره کنیم. اکنون هر زمان که کاربر با قالب تعاملی ایجاد شده خودکار شما تعامل داشته باشد یا بر روی آن کلیک کند، به عنوان «تعامل» شمارش می‌شود. در واقع یعنی زمانی که کاربر برنامه شما را در عرض ۳۰ روز پس از درگیر شدن با آن نصب کند، این تبدیل نیز محاسبه خواهد شد. بنابراین اگر قالب تعاملی ایجاد شده خودکار ارائه شود، برای هر «تعامل» شما صورت حسابی دریافت خواهید کرد.

این تغییر به طوری طراحی شده که به شما نمای روشنی از نجوه تعامل کاربر با اپلیکشن بدهد.

استفاده از داده ها در صفحات وب

گوگل برای گسترش بیشتر عملکرد استفاده از داده‌های صفحه وب در کمپین‌های اپلیکشن، قصد دارد تا مجموعه صفحات وب خود را به گونه‌ای بهینه کند که همه پیوندهای Deep و وب‌سایت‌هایی که در اپلیکشن خود به Play/ App store پیوند زده‌اید را شامل شود. این محتوای وب در واقع تکمیل‌کننده اطلاعاتی است که قبلاً از منابع دیگر مانند Google Play جمع آوری شده است.

تغییرات مهم در کمپین های اپلیکشن

بدین ترتیب با درک محتوا و خدماتی که برنامه‌تان ارائه می‌کند، کمپین‌های اپلیکشن به‌طور اتومات تبدیل به مسیری خواهند شد که شما به کمک آن بتوانید به مشتریات بیشتری دسترسی پیدا کنید، تبلیغات مرتبط‌تری تولید و ارائه دهید، و تجربیات کاربران را پس از تعامل با تبلیغات بهبود ببخشید.

قدم بعدی

برای ایجاد این تغییرات نیازی نیست تا شما کاری انجام دهید و به صورت خودکار روی کمپین شما اجرا خواهند شد. فرمت‌های تعاملی تولید شده خودکار و داده‌های صفحه وب گسترش‌یافته از تاریخ نوامبر ۲۰۲۲ شروع به کار خواهند کرد و برای دستیابی به اهدافی که قبلاً تعیین کرده‌اید بهینه می‌شوند.

چقدر این پست مفید بود؟

میانگین امتیاز 0 / 5. تعداد آرا: 0

تا الان رای نیامده! اولین نفری باشید که به این پست امتیاز می دهید.

اشتراک مقاله:

حسین افسان
حسین متخصص تبلیغات گوگل ماست و تجربه زیادی هم توی تبلیغات فیسبوک داره

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

جدیدترین مقالات وی دیجیتال مارکتینگ

85. معرفی و بررسی اجمالی گوگل مرچند سنتر

گوگل مرچند سنتر یک ابزار تحلیل و مدیریت داده است که به کسب و کارها امکان می‌دهد اطلاعات متنوع خود را مرتب کرده و تحلیل کنند. این سرویس از ابزارهای مختلف برای تجزیه و تحلیل داده، پیش‌بینی الگوهای رفتاری و ارائه گزارشات جامع برای بهبود تصمیم‌گیری‌ها استفاده می‌کند. گوگل مرچند سنتر کسب و کارها را در بهره‌وری و بهبود عملکرد کمک می‌کند.

65. بررسی قسمت Conversions زیرشاخه Measurement و مدیریت و دسته‌بندی کانورژن‌ها

قسمت Conversions در بخش Measurement اکانت گوگل، به شما امکان می‌دهد تا تعداد تبدیل‌ها و اهداف کمپین‌هایتان را مدیریت و دسته‌بندی کنید. با این قابلیت، می‌توانید به صورت دقیق عملکرد تبلیغات خود را اندازه‌گیری کنید و کانورژن‌ها را بر اساس اهداف خاص دسته‌بندی کرده و عملکرد کمپین‌های گوگل خود را بهینه کنید.

59. آشنایی با گوگل تگ منیجر و آنالیتیکس و کاربرد در کمپین گوگل ادز

گوگل تگ منیجر و آنالیتیکس ابزارهایی هستند که به شما کمک می‌کنند تا ردیابی و تجزیه و تحلیل دقیقی از عملکرد کمپین‌های گوگل ادز داشته باشید. با این ابزارها، می‌توانید اطلاعات مهمی مانند ترافیک و رفتار کاربران را اندازه‌گیری کرده و بهینه‌سازی کمپین‌هایتان را بر اساس داده‌های به دست آمده انجام دهید. استفاده از این ابزارها از اهمیت بالایی برای بهبود عملکرد تبلیغات شما برخوردار است.