آموزش رایگان صفر تا صد گوگل ادز

راهنمای تبلیغ یوتیوب برای دیجیتال مارکترها

عناوین مطلب
راهنمای تبلیغ یوتیوب برای دیجیتال مارکترها

ساخت تبلیغات برای برند خود در یوتیوب، ترکیبی از هنر و علم است. باید از خود بپرسید: چه کسی این تبلیغ را مشاهده خواهد کرد؟ این تبلیغات کجا و چگونه دیده خواهد شد؟ از آن ‌جایی که یوتیوب دومین سایت محبوب جهان شناخته می‌شود، تبلیغات در آن می‌تواند بیش از دو میلیون نفر را در ماه به کسب و کار شما جذب کند، به همین دلیل در این مطلب سعی کرده‌ایم یک راهنمای تبلیغ یوتیوب مفید ارائه دهیم. اگر تصمیم به تبلیغ برند خود دارید، حتماً به یاد داشته باشید که یوتیوب با دارا بودن دسترسی بسیار بالا و ظرفیت‌های هدف‌گذاری بسیار قدرتمند، به شکلی انکار ناپذیر، پلتفرمی بسیار مناسب برای قرار دادن تبلیغ شما خواهد بود. اما اگر بخواهیم صادق باشیم، یوتیوب بصری‌ترین بخش استراتژی تبلیغات رسانه‌ی اجتماعی شما محسوب نمی‌شود. اما مسلم است که اگر اکنون مقداری وقت اضافه بر روی یادگیری اصول پایه‌ای آن صرف کنید، در آینده “بازگشت سرمایه” قوی‌تری را خواهید داشت، پس با راهنمای تبلیغ یوتیوب ما همراه باشید.

ما نیز در این مقاله علاوه بر داشتن نگاهی به گزینه‌های مختلف شکل‌دهی تبلیغات، راه ‌اندازی تشکیلات یک ویدیوی تبلیغاتی، همچنین با ارائه بهترین مثال‌هایی که کارآمدی آن‌ها ثابت شده است، به شما تبلیغ یوتیوب را آموزش خواهیم داد.

انواع تبلیغ یوتیوب

برای شروع راهنمای تبلیغ یوتیوب، ابتدا بهتر است که با انواع اصلی تبلیغات در یوتیوب از قبیل ویدیو و دیگر موارد، آشنا شویم:

  • تبلیغات In-Stream (به تبلیغات پخش شده در قبل، در طول و در آخر تماشای یک ویدیو که مشتری آن را درخواست داده، گفته می‌شود.) با قابلیت رد کردن تبلیغ
  • تبلیغات In-Stream غیر قابل رد کردن
  • تبلیغات ویدیوهایی که جستجو و کشف می‌شوند
  • تبلیغات غیر ویدیویی

اگر تا به حال بر روی بررسی تبلیغات یوتیوب وقت صرف کرده باشید، احتمالاً با بیشتر این اشکال آشنا هستید و آن‌ها را به صورت عملی مشاهده کرده‌اید. اما ما نیز در ادامه هر یک را به طور کامل و به همراه جزئیات بررسی خواهیم کرد و راهنمای تبلیغ یوتیوب مفیدی ارائه خواهیم داد.

تبلیغات In-Stream با قابلیت رد کردن

این ویدیوها غالباً قبل از شروع و یا در طول یک ویدیو پخش خواهند شد. مهم‌ترین مشخصه‌ی این نوع از تبلیغات، این است که مشاهده ‌کنندگان پس از 5 ثانیه می‌توانند آن‌ها را رد کنند.

به عنوان یک تبلیغ ‌کننده، شما زمانی مبلغی را پرداخت خواهید کرد که آن مشاهده‌ کنندگان پس از آن 5 ثانیه‌ی ابتدایی، باقی تبلیغ را نیز مشاهده کنند. تبلیغ شما باید حداقل 12 ثانیه باشد (اگرچه گاهی اوقات مدت زمان زیر سه دقیقه توصیه شده است).

در نتیجه، شما زمانی مبلغی را پرداخت خواهید کرد که یک فرد 30 ثانیه ابتدایی و یا کل ویدیو را مشاهده کنید. همچنین در صورت برقراری ارتباط مشاهده کننده با تبلیغ شما به هر نحوی، از قبیل کلیک بر روی آن نیز شما ملزم به پرداخت این مبلغ خواهید بود.

بیشتر بخوانید: تبلیغات در یوتیوب

نکته‌ی فرعی

 شما ممکن است بارها با پیام “TrueView” مواجه شده باشید. در واقع، “TrueView” نامی است که یوتیوب بر روی نوع خاصی از تبلیغات خود قرار داده است که طی آن، شما تنها برای تبلیغی پرداخت خواهید کرد که یک کاربر تصمیم به مشاهده‌ آن بگیرد.

برای مثال، مشاهده کنید که کمپانی Monday.com چگونه از تبلیغات In-Stream قابلیت رد کردن استفاده می‌کند. در سمت راست تصویر، یک شمارش معکوس 5 ثانیه‌ای قرار گرفته است که پس از تمام شدن آن، یک کاربر می‌تواند این تبلیغ را رد کند. در سمت چپ تصویر، شما مدت زمان این ویدیو تبلیغاتی را مشاهده خواهید کرد (در این مثال، این مدت زمان 33 ثانیه است).

در همین حین، دعوت به اقدام (دعوت به عمل به جملاتی گفته می‌شود که به صورت نوشته‌های تبلیغاتی است یا یک وب سایت که باعث اثر گذاری بر مشتری و در نتیجه منجر به فروش می‌شود) این شرکت نیز به صورت بنری بزرگ در بالا و سمت راست تصویر مشاهده خواهد شد. علاوه بر آن، این بنر در سمت چپ و به شکل پوسته‌ای بر روی ویدیو نیز مشاهده می‌شود. (به یاد داشته باشید که حتی در صورت رد کردن ویدیو توسط یک کاربر، این بنر هم‌چنان باقی خواهد ماند.)

راهنمای تبلیغ یوتیوب برای دیجیتال مارکترها

 

به همین شکل، برند آموزشی MasterClass نیز از تبلیغات In-Stream قابلیت رد کردن، به منظور جذب مخاطبان بیشتری استفاده می‌کند. اگرچه مدت زمان تبلیغات آن‌ها طولانی‌تر است.(در این مثال، این تبلیغ 2 دقیقه است). با مطالعه کامل این مطلب می توانید با راهنمای تبلیغ یوتیوب آشنا شوید و آن را در کسب و کار خود اعمال کنید.

راهنمای تبلیغ یوتیوب برای دیجیتال مارکترها

تبلیغات In-Stream غیر قابل رد کردن

از آن‌جایی که طبق گزارشات بیش از 76 درصد کاربران به صورت خودکار تبلیغات را رد می‌کنند، بعضی از تبلیغ ‌کنندگان از تبلیغاتی استفاده خواهند کرد که دکمه‌ “رد کردن” نداشته باشد.

شما باید زمانی از این نوع تبلیغات استفاده کنید که قصد ارتقای آگاهی در مورد برند خود را دارید و همچنین مطمئن هستید که خلاقیت شما کارآمد بوده و کاربران را در طول این 15 ثانیه مشتاق نگه خواهد داشت.

توجه داشته باشید که در این نوع از تبلیغات، شما طبق اثر گذاری و به صورت CPM (به عبارت دیگر به ازای هر هزار بازدید) مبلغی را پرداخت خواهید کرد.

تبلیغات Bumper

 این تبلیغات که مدت زمان آن‌ها 6 ثانیه است، زیر گونه‌ای جذاب و گیرا از تبلیغات In-Stream غیر قابل رد کردن هستند. در این نوع تبلیغات که قبل، در حین و بعد از ویدیو پخش می‌شوند، شما باز هم طبق اثر گذاری مبلغی را پرداخت خواهید کرد. تبلیغات Bumper بیشتر به منظور ارتقای دسترسی و آگاهی به کار می‌روند.

تبلیغات ویدیوهایی که جستجو و کشف می‌شوند

همان‌ طور که تا الان در این مطلب به عنوان راهنمای تبلیغ یوتیوب متوجه شده‌اید، تبلیغات In-Stream بیشتر به صورت تبلیغاتی سنتی عمل می‌کنند که پیش از این آن‌ها را در تلویزیون مشاهده کرده‌ایم. از طرفی دیگر، نوع ” تبلیغات ویدیوهایی که جستجو و کشف می‌شوند” بیشتر شباهت به تبلیغاتی دارند که در صفحه‌ نتایج جستجوی گوگل مشاهده می‌کنیم. (این زمانی منطقی به نظر خواهد رسید که توجه داشته باشیم که یوتیوب نیز به عنوان یک موتور جستجو کاربرد خواهد داشت.)

شما زمانی که در یوتیوب جستجو می‌کنید، این تبلیغات همراه با نتایج جستجو و در میان‌ آن‌ها مشاهده خواهند شد. در نتیجه، اگر ویدیوی تبلیغی شما با عبارت جستجو شده ارتباط داشته باشد، می‌تواند توجه کاربران را جلب کند و آن‌ها را وادار به تماشای تبلیغ شما کند.

این نوع از تبلیغات همراه با سه خط توضیحات و تصویری و به عنوان کاور ویدیوی شما، مشاهده خواهد شد. کاربران مشتاق و جذب شده نیز با کلیک بر روی این تبلیغ، به صفحه‌ی این ویدیو و یا کانال یوتیوبی شما انتقال خواهند یافت.

راهنمای تبلیغ یوتیوب برای دیجیتال مارکترها

نکته‌ی فرعی

 “تبلیغات ویدیوهایی که جستجو و کشف می‌شوند”، در واقع نوعی از تبلیغ “TrueView” محسوب خواهند شد. چرا که خود کاربران تصمیم خواهند گرفت که آن را تماشا کنند یا خیر.

راهنمای تبلیغ یوتیوب برای دیجیتال مارکترها

تبلیغات غیر ویدیویی

برای آن دسته از تبلیغ‌ کنندگانی که بودجه‌ی مناسب برای سفارش ویدیو را در اختیار ندارند، یوتیوب گزینه‌ی “تبلیغات غیر ویدیویی” را ارائه می‌دهد. انواع این تبلیغات:

  • تبلیغات بر روی صفحه نمایش: در ستون راست تصویر مشاهده خواهند شد. این نوع از تبلیغات شامل متن، عکس و بنر دعوت به اقدام هستند که شما را به وبسایت آن برند متصل خواهد کرد.
  • به صورت پوسته بر روی ویدیو: این نوع از تبلیغ، در هنگام پخش ویدیو و در بالای آن ظاهر خواهند شد.

در بهترین حالت، این دو نوع از تبلیغ به صورت پیوندی مرتبط با محتوای ویدیو به نمایش گذاشته خواهند شد. البته در مواردی ممکن است که این اتفاق رخ ندهد.

برای مثال، این ویدیوی “تمرینات مفید برای استخوان شانه” احتمالاً در زیر شاخه‌ی سلامت قرار خواهد گرفت. از سوی دیگر، این تبلیغات داروهای گیاهی و MRI نیز به عنوان تبلیغی برای زیرشاخه‌ی سلامت در نظر گرفته می‌شود. در نتیجه، احتمال اینکه یک کاربر به هر سه‌ این موضوعات علاقمند باشد، بسیار کم است. این مورد مثال بسیار خوبی در راهنمای تبلیغ یوتیوب خواهند بود که هنگام هدف‌گذاری مخاطبان خود بسیار سخت‌گیر عمل کنید.

راهنمای تبلیغ یوتیوب برای دیجیتال مارکترها

چگونه برند خود را در یوتیوب تبلیغ کنیم؟

در ابتدا ویدیوی شما باید بر روی یوتیوب قرار داشته باشد. به این منظور، ابتدا ویدیوی مدنظر برای تبلیغ را بر روی کانال یوتیوب خوب آپلود کنید.

Campaign خود را بسازید

برای این کار، ابتدا وارد اکانت گوگل ادز خود شوید و سپس گزینه‌ی New Campaign را انتخاب کنید.

راهنمای تبلیغ یوتیوب برای دیجیتال مارکترها

بر اساس وظایف بازاریابی کسب و کار خود، اهداف Campaign خود را انتخاب کنید:

  • فروش
  • هدایت
  • ایجاد ترافیک برای وبسایت
  • بررسی برند و محصول خود
  • ایجاد آگاهی و امکان دسترسی
  • یا: ایجاد یک Campaign بدون هدفی خاص و تعیین کننده

نوع Campaign خود را انتخاب کنید. این مورد، تمامی شکل‌های گوناگون  گوگل ادز (از قبیل نتایج جستجو، متن و خرید) را شامل می‌شود. در نتیجه، اطمینان حاصل  کنید که حتماً  گزینه‌ی “ویدیو” را انتخاب کرده‌اید. در بعضی موارد همچنین می‌توانید گزینه‌ی “Discovery”  را انتخاب کنید تا ویدیوی شما برای مخاطبان در یوتیوب به نمایش گذاشته شود.

توجه:

نکته ای که لازم است در مورد راهنمای تبلیغ یوتیوب بدانید این است که تبلیغات Display نیز می‌توانند بر روی یوتیوب به کار گرفته شوند. اما به یاد داشته باشید که که این نوع از تبلیغات ویدیو نیست و تنها متن به همراه تصویر کاوری هستند که در سراسر گوگل نمایش خواهند یافت.

از آن‌ جایی که شما غالباً با ویدیو کار خواهید کرد، زیر مجموعه‌ی Campaign ویدیوی خود را نیز انتخاب کنید:

راهنمای تبلیغ یوتیوب برای دیجیتال مارکترها

برای نام ‌گذاری Campaign خود، از کلماتی استفاده کنید که در آینده برای یافتن، مدیریت و بهینه‌سازی آن‌ها کار سختی نداشته باشید.

 پارامترهای Campaign خود را تعریف کنید.

Bid Strategy خود را انتخاب کنید.(در بیشتر موارد، نوع Campaign شما این موضوع را تعیین خواهد کرد)

بودجه‌ی خود را به صورت روزانه و یا کل مقداری که می‌خواهید بر روی Campaign هزینه کنید را وارد کنید.

انتخاب کنید که تبلیغات شما در کجا به نمایش گذاشته شوند:

  • تنها هنگام کشف و جستجو (به عبارت دیگر زمانی که یک فرد عبارتی را در یوتیوب جستجو می‌کند)
  • در تمامی قسمت‌های یوتیوب (به عبارت دیگر صفحات نتایج جستجو، کانال‌ها، ویدیوها و همچنین صفحه‌ی خانه‌ی یوتیوب)

زبان و محل اقامت مخاطبان خود را انتخاب کنید. شما همچنین می‌توانید انتخاب کنید که تبلیغات شما در سراسر جهان و یا در یک کشور مشخص به نمایش گذاشته شود. به یاد داشته باشید که کشور آمریکا تنها 15% ترافیک یوتیوب را پوشش می‌دهد. در نتیجه دیگر کشورها را نیز به یاد داشته باشید تا بهره بهتری از راهنمای تبلیغ یوتیوب ببرید.

اصول امنیتی برند خود را تعیین و مشخص کنید. به عبارت دیگر، تعیین کنید که تا چه حد اجازه می‌دهید که تبلیغات شما در کنار ویدیوهای ضد مذهبی، ترویج خشونت و مسائل جنسی نمایش داده شوند. به همین منظور، برندهای حساس به این موضوعات ویدیوهای کمتری را در نظر خواهند داشت که تبلیغات بر روی آن‌ها نمایش داده شوند. باید هنگام مطالعه راهنمای تبلیغ یوتیوب این نکته را بدانید این کار احتمالاً مبلغ پرداختی آن‌ها را افزایش خواهد داد.

راهنمای تبلیغ یوتیوب برای دیجیتال مارکترها

 مخاطب مورد نظر خود را هدف قرار دهید.

ابتدا در مورد شخصیت خریداران و مخاطبان محصول خود اطلاعات کسب کنید. چرا که هر چه بیشتر مخاطبان خود را بشناسید، بهتر آن‌ها را هدف قرار می‌دهید و در نهایت، “بازگشت سرمایه” بیشتری را مشاهده خواهید کرد:

  • سرشماری و آمار گیری: این مورد، سن، جنسیت و درآمد خانواده را پوشش خواهد داد. اما یوتیوب داده‌های جزئی‌تری را از سبک زندگی افراد در اختیار شما قرار خواهد داد. برای مثال شما می‌توانید خریداران خانه‌ی جدید، دانشجویان و خانواده‌هایی که به تازگی بچه‌دار شده‌اند را مورد هدف قرار دهید.
  • علایق: می‌توانید از موضوعات و یا کلیدواژه‌ها در جهت مورد هدف قرار دادن مخاطبان بر اساس جستجوهای گذشته‌ی آن‌ها استفاده کنید. این شیوه‌ای است که یوتیوب از آن برای پیدا کردن مخاطبان خود استفاده می‌کند. برای مثال زمانی که یک کاربر به دنبال خرید وسایل الکترونیکی جدید و یا یادگیری نحوه‌ی استفاده از یک وبسایت است.

نکته‌ی حرفه‌ای برای راهنمای تبلیغ یوتیوب

یکی از نکات حرفه‌ای که باید در مورد راهنمای تبلیغ یوتیوب به آن توجه داشته باشید این است که اگر یک ویدیو مرتبط به علایق کاربران باشد سه برابر اینکه از یک سلبریتی در آن ویدیو استفاده شده باشد، اهمیت بیشتری دارد. همچنین اگر نشان داده شود که ساخت آن هزینه‌ی بالایی داشته است، این مقدار 1.6 برابر خواهد شد.

  • بازاریابی مجدد: در این مورد، شما مخاطبانی را مورد هدف قرار دهید که پیش از این با وبسایت و یا اپلیکیشن شما فعل و انفعالاتی داشته‌اند.

Campaign خود را به راه بیاندازید.

لینک مربوط به تبلیغ خود را وارد کنید و بر روی دکمه‌ی “Create Campaign” کلیک کنید تا Campaign شما راه‌اندازی شود.

نکته‌ی حرفه‌ای برای راهنمای تبلیغ یوتیوب

در مورد راهنمای تبلیغ یوتیوب باید بدانید اینجا همچنین جایی است که شما می‌توانید توالی Campaignهای تبلیغاتی را شروع کنید. به عبارت دیگر، در این قسمت شما می‌توانید انواع متفاوت تبلیغات را آپلود کنید، تبلیغاتی که یکدیگر را پشتیبانی می‌کنند. این تبلیغات همچنین می‌توانند به شکلی به کار گرفته شوند که طبق نوبت‌هایی مشخص به مخاطب شما نمایش داده شوند.

ویژگی‌های تبلیغ بر روی یوتیوب

ویدیوهای تبلیغات In-Stream قابلیت رد کردن و یا غیر قابل رد کردن، اولین نوع ویدیویی خواهند بود که شما باید بر روی یوتیوب آپلود کنید. در نتیجه، ویژگی‌های ویدیویی تبلیغ شما (از قبیل حجم، ابعاد و اندازه تصویر) برای بیشتر ویدیوهای یوتیوب یکسان خواهد بود. هنگامی که ویدیو بر روی کانال یوتیوب شما آپلود شد، می‌توانید باقی مراحل را انجام دهید.

البته ” تبلیغات ویدیوهایی که جستجو و کشف می‌شوند” در این مورد استثنا خواهد بود:

ویژگی‌ها و راهنمای تبلیغ یوتیوب (مخصوص ” تبلیغات ویدیوهایی که جستجو و کشف می‌شوند”):

  • فرمت فایل: AVI، ASF، Quicktime، Windows Media، MP4 یا MPEG
  • کدک ویدیو: 264، MPEG-2 یا MPEG-4
  • کدک صدا: AAC-LC یا MP3
  • نسبت ابعاد تصاویر: 16:9 یا 4:3 توصیه می‌شود. اگرچه یوتیوب به صورت خودکار فایل را بر اساس نسبت ابعاد تصاویر و نوع دستگاه متناظر خواهد کرد.

راهنمای تبلیغ یوتیوب مدت زمان ویدیوهای تبلیغاتی یوتیوب

حداقل مدت زمان:

  • قابل رد کردن: 12 ثانیه

حداکثر مدت زمان:

  • قابل رد کردن: 3 دقیقه
  • قابل رد کردن برای یوتیوب کودکان: 60 ثانیه
  • غیر قابل رد کردن: 15 ثانیه
  • غیر قابل رد کردن در مکزیک، هند، مالزی و سنگاپور: 20 ثانیه
  • تبلیغات Bumper: 6 ثانیه

بهترین تمرینات و مثال‌های به عنوان راهنمای تبلیغ یوتیوب

در خصوص راهنمای تبلیغ یوتیوب باید بدانید یوتیوب از موتور قدرتمندی بهره می‌برد که توانایی انجام بی شمار بهینه‌سازی را دارا است. البته موفقیت تبلیغات شما، به چگونگی ارتباط آن با کاربران بستگی دارد. در نتیجه، تصمیمات خلاقانه‌ی شما از اهمیت بالایی برخوردار است. ما نیز در ادامه نکاتی را تهیه کرده‌ایم که می‌توانند بر روی ویدیوهای تبلیغاتی شما در یوتیوب اثر گذار باشند.

با مطالعه راهنمای تبلیغ یوتیوب به سرعت کاربران را به قلاب بی‌اندازید

چه مواردی در راهنمای تبلیغ یوتیوب می‌توانند به عنوان یک قلاب عمل کنند؟ این قلاب می‌تواند چهره‌ای آشنا و یا حسی تداعی‌ کننده باشد. این قلاب می‌تواند از عنصری غافل ‌گیر کننده مثل “شوخ‌ طبعی” و یا “هیجان” برخوردار باشد.

برای مثال این ویدیوی تبلیغاتی Vrbo شروع قدرتمندی را دارد، چرا که در صحنه‌ی اول، بدبختی آشکاری را به تصویر می‌کشد. همچنین با به همراه داشتن عنوانی متناقض (مثل ساحل آفتابی) مخاطب را به ادامه‌ی ویدیو مشتاق نگه می‌دارد. چرا که در ذهن مخاطبان این سوال ایجاد می‌شود: “چرا یک ویدیوی ساحل آفتابی در مورد یک مرد خیس و غمگین است؟”

راهنمای تبلیغ یوتیوب برای دیجیتال مارکترها

اگر ویدیو را مشاهده کنید، به سرعت متوجه خواهید شد که این صحنه‌ی اول ارتباط کمی با محتوای اصلی ویدیو دارد. در واقع، این صحنه‌ی اول طعمه‌ای است که کارآمد بوده و مخاطبان را به قلاب می‌اندازد.

عمل برندسازی را سریع، پر معنا و صحیح انجام دهید

طبق راهنمای تبلیغ یوتیوب، آگاه ‌سازی که در بالاترین سطح قیف بازاریابی قرار می‌گیرد، تنها زمانی به بهترین شکل عمل خواهد کرد که برند سازی در پنج ثانیه‌ی ابتدایی و در طول تبلیغ ظاهر شود. در همین حین، تبلیغات بر روی مخاطبین حاضر در سطح پایینی قیف هدف‌گذاری کرده است تا با داستان تبلیغ آشنا شده و بعد از آن مدت بیشتری از ویدیو را تماشا کنند.

برای مثال دیگری از اینکه چگونه یک برند می‌تواند موقعیت و موضع خود را مجسم کند، نگاهی به تبلیغ کمپانی  Mint Mobile که از هشتگ “در خانه بمانیم” تاثیر گرفته است، خواهیم پرداخت. صاحب اصلی این کمپانی که همان رایان رینولدز مشهور است، به شروع شدن فیلمبرداری پر هزینه‌ی این کمپانی اشاره می‌کند. برای انجام این کار، او از یک پاورپوینت استفاده می‌کند که شامل نمودارهای آماری به همراه “قدم‌های اضافی” است اسکرین ‌شات نشان می‌دهد.

راهنمای تبلیغ یوتیوب برای دیجیتال مارکترها

 

راهنمای تبلیغ یوتیوب برای دیجیتال مارکترها

نکته‌ی موضوع بیان‌ شده در این است که امر برندسازی، تنها به اطمینان حاصل کردن از نمایش لوگو در پنج ثانیه‌ی ابتدایی خلاصه نمی‌شود. یک ویدیوی تبلیغاتی فوق‌العاده، به برند شما شخصیتی خواهد داد که تمامی جزئیات از این شخصیت، لحن و اهداف آن حمایت و پشتیبانی خواهند کرد.

با “داستان و احساسات” پیوند داشته باشید

در سال 2018، کمپانی ولز فارگو تصمیم به آگاه ‌سازی در مورد برند خود در یوتیوب گرفت. این کمپانی برای بهتر پیش رفتن این روند، از بیان تهمتی که اخیراً به آن در مورد سوءاستفاده از کاربران زده شد، استفاده می‌کند. این کار که در جهت اطمینان ‌سازی دوباره در مورد این برند در باورهای عموم بود، از نظر سهام‌ داران اصلی این کمپانی، کاری بسیار ریسکی تلقی شد.

در این تبلیغ یک دقیقه‌ای که در آن از ترکیب جلوه‌های بصری وسترن و صحنه‌هایی از مردم که در یک دفتر، “کار درست را انجام می‌دهند” بهره برده شده است که بسیار از نظر احساسی تاثیر گذار محسوب می‌شود. علاوه بر آن برای تاثیر گذاری بیشتر، از ملودی‌های گیتار خاطره‌انگیز نیز استفاده شده است.

راهنمای تبلیغ یوتیوب برای دیجیتال مارکترها

نکته‌ی موضوع ذکر شده در این است که هر کسی “می‌تواند قصه بگوید”. اما اگر می‌خواهید داستان شما تاثیر گذار باشد، کمی از محدوده خارج شده و داستانی را بیان کنید که ریسک بالایی دارد.

منبع مقاله: https://blog.hootsuite.com/youtube-advertising/

به کاربران نشان دهید که بعد از این باید چه کاری انجام دهند

همان‌ طور که پیش از این به عنوان راهنمای تبلیغ یوتیوب ذکر شد، ویدیو تبلیغاتی شما نیاز به اهدافی دارد که بنابر آن میزان موفقیت خود را بسنجید.

اگر اهداف Campaign شما، اعمالی مربوط به سطح پایین قیف (از قبیل کلیک، فروش، مصاحبه و ترافیک) است، پس تبلیغ خود را به عنوان یک Campaign برای Trueview راه‌اندازی کنید. انجام این کار، عناصر قابل کلیک بیشتری را به تبلیغ شما اضافه خواهند کرد. در نتیجه، بازدید کنندگان قبل از اتمام ویدیو، بر روی آن کلیک می‌کنند. برای مثال، کمپانی Monday.com، از بنرهای “دعوت به اقدام” به صورت پوسته‌‌ای بر روی ویدیو بهره می‌برد.

راهنمای تبلیغ یوتیوب برای دیجیتال مارکترها

 

راهنمای تبلیغ یوتیوب برای دیجیتال مارکترها

از به کارگیری الگوها واهمه نداشته باشید

بیشتر برندها آن سرمایه‌ی وسیع و بودجه‌ی لازم برای تبلیغات گسترده را در اختیار ندارند. به همین منظور، کمپانی تحویل خواروبار Imperfect، به طور مثال از ویدیوهای سریع، ساده و هیجانی استفاده کرده‌اند که بسیار تاثیر گذار نیز بوده‌اند. در نتیجه، اگر در مورد پیامی که قصد انتقال آن را دارید، مطمئن هستید، دیگر نیازی به یک ستاره‌ی معروف و شناخته شده برای بیان این پیام نیاز نخواهید داشت.

راهنمای تبلیغ یوتیوب برای دیجیتال مارکترها

 

منبع:

blog.hootsuite

چقدر این پست مفید بود؟

میانگین امتیاز 5 / 5. تعداد آرا: 2

تا الان رای نیامده! اولین نفری باشید که به این پست امتیاز می دهید.

اشتراک مقاله:

حسین افسان
حسین متخصص تبلیغات گوگل ماست و تجربه زیادی هم توی تبلیغات فیسبوک داره

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

جدیدترین مقالات وی دیجیتال مارکتینگ

85. معرفی و بررسی اجمالی گوگل مرچند سنتر

گوگل مرچند سنتر یک ابزار تحلیل و مدیریت داده است که به کسب و کارها امکان می‌دهد اطلاعات متنوع خود را مرتب کرده و تحلیل کنند. این سرویس از ابزارهای مختلف برای تجزیه و تحلیل داده، پیش‌بینی الگوهای رفتاری و ارائه گزارشات جامع برای بهبود تصمیم‌گیری‌ها استفاده می‌کند. گوگل مرچند سنتر کسب و کارها را در بهره‌وری و بهبود عملکرد کمک می‌کند.

65. بررسی قسمت Conversions زیرشاخه Measurement و مدیریت و دسته‌بندی کانورژن‌ها

قسمت Conversions در بخش Measurement اکانت گوگل، به شما امکان می‌دهد تا تعداد تبدیل‌ها و اهداف کمپین‌هایتان را مدیریت و دسته‌بندی کنید. با این قابلیت، می‌توانید به صورت دقیق عملکرد تبلیغات خود را اندازه‌گیری کنید و کانورژن‌ها را بر اساس اهداف خاص دسته‌بندی کرده و عملکرد کمپین‌های گوگل خود را بهینه کنید.

59. آشنایی با گوگل تگ منیجر و آنالیتیکس و کاربرد در کمپین گوگل ادز

گوگل تگ منیجر و آنالیتیکس ابزارهایی هستند که به شما کمک می‌کنند تا ردیابی و تجزیه و تحلیل دقیقی از عملکرد کمپین‌های گوگل ادز داشته باشید. با این ابزارها، می‌توانید اطلاعات مهمی مانند ترافیک و رفتار کاربران را اندازه‌گیری کرده و بهینه‌سازی کمپین‌هایتان را بر اساس داده‌های به دست آمده انجام دهید. استفاده از این ابزارها از اهمیت بالایی برای بهبود عملکرد تبلیغات شما برخوردار است.