گزارش چالش های کمپین تبلیغات مذهبی در اینستاگرام

گزارش چالش های کمپین تبلیغات مذهبی در اینستاگرام

در این گزارش قصد داریم تا شما را با چند نکته از موارد تبلیغات در اینستاگرام در قالب یک گزارش واقعی آشنا کنیم. پس با دقت به تمام نکاتی که در این گزارش به آن اشاره کرده ایم توجه کنید.

برای تبلیغات در اینستاگرام همیشه عادت کرده ایم که یکی از محصولات و خدمات خود را در قالب یک پست تبلیغاتی به جامعه هدف نمایش دهیم. حال آنکه باید بدانیم در برخی مواقع می توان افکار و نظریات خودتان را نیز به صورت هدفمند در اینستاگرام نمایش دهید.

واقعا چرا که نه؟ شما می توانید هر آنچیزی را که در ذهن خود دارید با صرف هزینه، به جامعه هدف خود نمایش دهید. همچنین برای این منظور می توانید بدون صرف هزینه این کار را با روش های دیگری انجام دهید.

حتما بخوانید: چرا تبلیغات رایگان در اینستاگرام و تلگرام را امتحان نکنیم؟

محتوایی خاص برای کمپین تبلیغات در اینستاگرام

باید صادقانه بگوییم که این کمپین از نظر محتوا خاص ترین نوع تبلغیات در اینستاگرام بود. چرا که قرار بود مشتری جملاتی بلند و با حروف درشت را در محتوا قرار داده و همچنین کپشن را کاملا پر کند.
ابتدا عکس زیر به عنوان محتوا بارگزاری شد و با توجه به هشدارهای کارشناسان ما مبنی بر عدم استفاده از متن زیاد در عکس، ولی مشتری اصرار داشت تا این محتوا را تست کنیم که بعد از مدت کوتاهی از سوی اینستاگرام مورد قبول واقع نشد:

photo_2019-06-18_00-16-17

عکس اول که مورد قبول واقع نشد

مشتری برای بار دوم اقدام به ارسال تصویر کرد که بعد از ساعتها انتظار به صورت کاملا تصادفی مورد تایید فیسبوک قرار گرفت.

در زیر میتوانید تصویر اصلی کمپین تبلیغاتی را ببینید. تصویری با کیفیت پایین و گر از متن که هیچ گاه توصیه نمیشود.

photo_2019-06-18_00-16-34

جامعه هدف و تارگتینگ تبلیغات در اینستاگرام مذهبی

همانطور که ابتدا گفتیم هدف از این کمپین تنها گسترش نظرات مذهبی و تبلیغ دینی بود. لذا مشتری درخواست داشت تا این تبلیغ برای تمام مردان و زنان جوان ساکن کل ایران ارسال شود. جای گذاری تبلیغ هم تنها در پست صورت گرفت.

یکی از نکاتی که باید برای هدفگذاری این تبلیغات در نظر گرفت استفاده از گزینه Reach در تنظیمات می باشد. یعنی نمایش حداکثری به جامعه هدف مورد نظر. دقیقا کاری که کارشناسان ما انجام دادند.

همچنین به دلیل اینکه دسترسی به فیسبوک و اینستاگرام مشتری با مشکل مواجه شد، بنابراین تبلیغ را با لوگوی خودمان انجام دادیم.

حتما بخوانید: پاسخ به سوالات کمپین تبلیغات در اینستاگرام

نتیجه کمپین اینستاگرام مذهبی

بودجه دلاری این تبلیغ 73 دلار تعیین شد که از با این بودجه تقریبا 65000 نفر این تبلیغ را دیدند. 1221 نفر لایک کردند و می توان گفت با وجود ایرادات اساسی که این کمپین داشت اما حداقل نتیجه که مشاهده حداکثری بود حاصل شد.

درباره این کمپین چند نکته را باید مدنظر داشت:

  • سایز تصویر مناسب نبود: بهترین سایز برای محتوای تصویری (عکس) 1080 در 1080 می باشد.
  • محتوای بی کیفیت: کیفیت عکس و ویرایش آن نباید با زوم کردن زیاد به هم بریزد.
  • طول متن کپشن بسیار زیاد بود: حداکثر طول کپشن باید تا 2000 کاراکتر باشد.
  • عکس شلوغ: نباید بیش تر از 20 درصد از تصویر را متن گذاشت. در واقع جای متن درون کپشن باید باشد.

چقدر این پست مفید بود؟

میانگین امتیاز 0 / 5. تعداد آرا: 0

تا الان رای نیامده! اولین نفری باشید که به این پست امتیاز می دهید.

اشتراک مقاله:
Picture of فربد وزیری
من فارغ التحصیل مهندسی از دانشگاه تهران و فارغ التحصیل بازاریابی و مدیریت از دانشگاه اوکلند نیوزیلند هستم. در نگاه اول دو رشته بی ربط ولی تکمیل کننده هستن. مهندسی و ریاضی به من قدرت تحلیل داده تا تصمیمات استراتژیک در کار دیجیتال مارکتینگ بگیرم.20 سال پیش کارم رو بعنوان مدیر محصول، مدیر برند و مدیر بازرایابی در شرکتهای بزرگی مثل کیش چوب، مهرام، کنتور سازی ایران و چاپ آقا شروع کردم و 15 سال هست آژانسهای دیجیتال مارکتینگ خودم رو در ایران و نیوزیلند مدیریت میکنم.سال 2023 دوبار جایزه بهترین کمپین گوگل ادز در نیوزیلند و استرالیا رو بردم.Linkedin