5 تفاوت دیجیتال مارکتینگ در ایران و خارج از ایران

5 تفاوت دیجیتال مارکتینگ در ایران و خارج از ایران (1)

در این ویدیوی آموزشی از سایت وی دیجیتال مارکتینگ 5نکته از تفاوت های دیجیتال مارکتینگ در ایران و خارج از ایران بر اساس تجربه های شخصی بیان کرده ایم.

5 تفاوت دیجیتال مارکتینگ در ایران و خارج از ایران

 

1- عدم امکان انتخاب کشور ایران به عنوان هدف جغرافیایی

تقریبا در تمام اپیکیشن هایی که محصول کشور امریکا مانند تبلیغات در گوگل ادوردز یا لینکدین، انتخاب لوکیشن کشور ایران به عنوان هدف تبلیغ امکان پذیر نیست. دلیل اصلی این مورد وجود تحریم های شدید برای کشور ایران می باشد. که موجب کم تر شدن هدفمندی تبلیغات در حوزه دیجیتال مارکتینگ برای جامعه هدف ایران می شود.

2- رقابت کمتر برای تبلیغات دیجیتال مارکتینگ در داخل ایران

همانطور که میدانید کشورهای فارسی زبان در دنیا درصد بسیار کمی را به نسبت جمعیت کل جهان تشکیل میدهند. بنابراین در برخی از تبلیغات در حوزه دیجیتال مارکتینگ مانند گوگل ادوردز یا کمپین های اینستاگرام، انتخاب زبان فارسی می تواند با توجه به رقابت کم، میزان هزینه را کمتر و بهینه تر کند.
همچنین به عنوان مثال هنوز در جامعه ایران درصد زیادی از افراد معنی دقیق المان هایی مانند AD را نشناخته و اقدام به کلیک می کنند. که این امر درصد CTR را در تبلیغات آنلاین افزایش می دهد.

3- عدم امکان سنجش معیار تبلیغات در داخل ایران

در خیلی از تبلیغات داخل ایران امکان سنجش دقیق بازخورد هزینه و زمان تبلیغات آنلاین وجود ندارد. به عنوان مثال بعد از مدتی دقیقا نمیدانید بعد از تبلیغات در سوشال مدیا یا ادوردز چه تعداد تماس تلفنی و یا پیام و یا فرم سفارش در اختیار دارید.
یکی دیگر از این عوامل هم می تواند عدم وجود لندینگ پیج های مناسب در تبلیغات باشد.

حتما بخوانید: چگونه یک صفحه‌ی فرود خوب بسازیم؟

4- نبود یک marketing plan در تبلیغات آنلاین داخل ایران

به عنوان خلاصه می توان گفت که در داخل ایران کمتر کسب و کاری اقدام به تهیه پلن تبلیغاتی آنلاین می کند. همچنین یکی از بزرگترین مشکلات عدم زمانبندی و تعجیل در اخذ بازخورد از تبلیغات می باشد.

5-  عدم  وجود ابزار programatic buying در ایران

به زبان ساده تر در اخل کشور هنوز ابزاری به عنوان خرید برنامه ریزی شده وجود ندارد که به عنوان مثال بتوان تبلیغات بنری را در یک مرکز قیمت گذاری به صورت رقابتی در یک ساعت خاص و برای جامعه هدف مورد نظر فعال کرد.

این 5 تفاوت به عنوان تجربیات شخصی از بزرگترین تفاوت های دیجیتال مارکتینگ در داخل و خارج ایران می باشد.

چقدر این پست مفید بود؟

میانگین امتیاز 3 / 5. تعداد آرا: 2

تا الان رای نیامده! اولین نفری باشید که به این پست امتیاز می دهید.

اشتراک مقاله:

حسین افسان
حسین متخصص تبلیغات گوگل ماست و تجربه زیادی هم توی تبلیغات فیسبوک داره

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

جدیدترین مقالات وی دیجیتال مارکتینگ

99. آشنایی با کامیونیتی گوگل ادز و امکان پرسش و پاسخ

کامیونیتی گوگل ادز محیطی است که به کاربران امکان می‌دهد، تا اطلاعات و تجارب خود در زمینه تبلیغات را به اشتراک بگذارند و از دیگران سوالات خود را مطرح کنند. در این محیط می‌توانید از تجربیات دیگران بهره‌مند شده و سوالات خود را مطرح کنید تا جواب‌های کاربردی برای بهبود استراتژی تبلیغاتی‌تان در گوگل ادز بدست آورید.

98. بررسی گزینه های Pagespeed Insight برای افزایش سرعت صفحه و کم کردن هزینه گوگل ادز

Pagespeed Insight یک ابزار قدرتمند است که به شما کمک می‌کند سرعت بارگذاری صفحات وبتان را ارتقاء داده و همچنین هزینه‌های تبلیغات در گوگل ادز را کاهش دهید. با استفاده از این ابزار، می‌توانید به بهبود عملکرد وب‌سایت خود پرداخته تا تجربه کاربری بهتری داشته باشید و در عین حال، هزینه تبلیغات خود را به حداقل برسانید.

97. آموزش اجمالی UX در گوگل ادز

در گوگل ادز، UX یا تجربه کاربری، به بهبود رابطه بین مخاطبان و تبلیغات اختصاص دارد. این فرآیند شامل طراحی صفحات کاربری جذاب و بهینه، بهبود تجربه مشاهده تبلیغات و ارتقاء کیفیت کلی تجربه کاربری در تبلیغات گوگل است. تمرکز بر UX به کاربران کمک می‌کند تا با تبلیغات بهتر ارتباط برقرار کنند و به شرکت‌ها در دستیابی به اهداف تبلیغاتی کمک می‌کند.