آموزش گوگل دیتا استودیو

ساخت-اکانت-دیتا-استودیو

این پست قسمت اول از ویدیوی آموزش گوگل دیتا استودیو به زبان اصلی با زیرنویس فارسی می باشد. این اموزش که در هفت قسمت طراحی و اماده شده سعی شده که تمام قسمت های گوگل دیتا استودیو را اموزش دهد. برای مشاهده ویدیوهای بیشتر در زمینه تبلیغات در گوگل بهتر است اینجا کلیک کنید.

ویدیوی ساخت اکانت گوگل دیتا استودیو

 

امدیواریم مشاهده این ویدیو کمک زیادی در زمینه ساخت اکانت دیتا استودیودر گوگل به شما کرده باشد.

 

این پست شامل قسمت دوم ویدیوی آموزش گوگل دیتا استودیو می باشد. در این قسمت درباره اتصال داده ها به دیتا استودیو نکاتی را بیان کرده ایم. این آموزش به زبان اصلی و با زیرنویس فارسی ارائه شده است. لینک قسمتهای دیگر در پایین ویدیو قرار گرفته.

ویدیوی آموزش گوگل دیتا استودیو قسمت دوم (اتصال داده ها)

 

 

 

این پست قسمت سوم از ویدیوی آموزش گوگل دیتا استودیو به زبان اصلی با زیرنویس فارسی می باشد.

ویدیوی قسمت سوم آموزش گوگل دیتا استودیو (چارت ها)

 

 

در این ویدیو قسمت چهارم از مجموعه آموزش گوگل دیتا استودیو را به زبان اصلی و با زیرنویس فارسی عنوان کرده ایم. شما میتوانید در انتهای این پست لینک قسمت های قبلی این آموزش را مشاهده کنید. و یا وارد بخش ویدیوهای آموزشی وبسایت ما شوید.

ویدیوی قسمت چهارم آموزش گوگل دیتا استودیو (امتیازات، جداول و سایر)

 

 

 

در این ویدیو با یکی دیگر از ویدیوهای آموزشی تحت عنوان آموزش گوگل دیتا استودیو قسمت پنجم با همراه می شوید.

ویدیوی آموزش گوگل دیتا استودیو قسمت پنجم (ادامه بخش چارت ها)

 

 

 

آموزش گوگل دیتا استودیو قسمت ششم  . در این ویدیوی آموزشی به مبحث تصویر سازی ارتباطی در گوگل دیتا استودیو پرداخته شده. این ویدیو به زبان اصلی با زیرنویس فارسی در وی دیجیتال مارکتینگ تهیه شده.

 

آموزش گوگل دیتا استودیو قسمت ششم (تصویر سازی ارتباطی)

 

 

همانطور که مشاهده کردید در این ویدیو درباره تصویر سازی ارتباطی در گوگل دیتا استودیو آموزش هایی داده شده. اگر تمایل دارید تا دیگر مباحث گوگل دیتا استودیو را مشاهده کنید به لینکهای زیر مراجعه فرمایید.

در آخر چنانچه سوال یا نظری درباره این ویدیو دارید می توانید با کارشناسان ما در ارتباط باشید.

 

 

آموزش گوگل دیتا استودیو قسمت هفتم (گزارش زنده داده ها) . در این پست درباره چگونگی گزارش گیری زنده از گوگل دیتا استودیو با استفاده از عناصر و فیلترهای موجود مواردی را عنوان خواهیم کرد.

ضمناً اگر علاقمند به مبحث آموزش گوگل دیتا استودیو هستید، پیشنهاد میکنیم حتماً قسمت های دیگر این آموزش را که در زیر این پست قرار داده ایم مشاهده کنید.

ویدیوی آموزش گوگل دیتا استودیو قسمت هفتم (گزارش زنده داده ها)

 

 

اگر با ویدیوهای ماهمراه بوده باشید باید بدانید که این آموزشها در زمینه گوگل دیتا استودیو شامل 7 قسمت می باشد که شما می توانید قسمت های قبلی را در لینکهای زیر مشاهده کنید:

امدیواریم مشاهده این ویدیو کمک زیادی در زمینه ساخت اکانت دیتا استودیودر گوگل به شما کرده باشد.

در انتها اگر سوال یا نظری درباره این پست دارید می توانید با ما در میان بگذارید.

چقدر این پست مفید بود؟

میانگین امتیاز 5 / 5. تعداد آرا: 4

تا الان رای نیامده! اولین نفری باشید که به این پست امتیاز می دهید.

اشتراک مقاله:

حسین افسان
حسین متخصص تبلیغات گوگل ماست و تجربه زیادی هم توی تبلیغات فیسبوک داره

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

جدیدترین مقالات وی دیجیتال مارکتینگ

99. آشنایی با کامیونیتی گوگل ادز و امکان پرسش و پاسخ

کامیونیتی گوگل ادز محیطی است که به کاربران امکان می‌دهد، تا اطلاعات و تجارب خود در زمینه تبلیغات را به اشتراک بگذارند و از دیگران سوالات خود را مطرح کنند. در این محیط می‌توانید از تجربیات دیگران بهره‌مند شده و سوالات خود را مطرح کنید تا جواب‌های کاربردی برای بهبود استراتژی تبلیغاتی‌تان در گوگل ادز بدست آورید.

98. بررسی گزینه های Pagespeed Insight برای افزایش سرعت صفحه و کم کردن هزینه گوگل ادز

Pagespeed Insight یک ابزار قدرتمند است که به شما کمک می‌کند سرعت بارگذاری صفحات وبتان را ارتقاء داده و همچنین هزینه‌های تبلیغات در گوگل ادز را کاهش دهید. با استفاده از این ابزار، می‌توانید به بهبود عملکرد وب‌سایت خود پرداخته تا تجربه کاربری بهتری داشته باشید و در عین حال، هزینه تبلیغات خود را به حداقل برسانید.

97. آموزش اجمالی UX در گوگل ادز

در گوگل ادز، UX یا تجربه کاربری، به بهبود رابطه بین مخاطبان و تبلیغات اختصاص دارد. این فرآیند شامل طراحی صفحات کاربری جذاب و بهینه، بهبود تجربه مشاهده تبلیغات و ارتقاء کیفیت کلی تجربه کاربری در تبلیغات گوگل است. تمرکز بر UX به کاربران کمک می‌کند تا با تبلیغات بهتر ارتباط برقرار کنند و به شرکت‌ها در دستیابی به اهداف تبلیغاتی کمک می‌کند.