چگونه تگ منیجر را در سایت وردپرس نصب کنیم ؟

چگونه تگ منیجر را در سایت وردپرس نصب کنیم ؟

در این ویدیو میخواهیم آموزش دهیم که چگونه تگ منیجر را در سایت وردپرس نصب کنیم . در واقع بحث تگ منیجر یکی از مواردی است که میخواهیم در آینده ویدیو های آموزشی زیادی در این باره در وبسایت وی دیجیتال مارکتینگ بگذاریم. بنابراین سعی کنید برای افزایش اطلاعات و دانش کاربردی خود، حتما ویدیوهای آموزشی ما را در تمام مباحث دیجیتال مارکتینگ دنبال و مشاهده نمایید.

حتما ببنید: ویدیو های آموزشی وی دیجیتال مارکتینگ

ویدیوی آموزشی نصب گوگل تگ در سایت وردپرس

 

همانطور که می دانید تگ منیجر یک ابزار بسیار کاربردی است که به وسیله آن یم توان تمامی رویدادها و تگ های داخل سایت را به راحتی نصب و مدیریت کرد. در واقع با دیدین ویدیوی – چگونه تگ منیجر را در سایت وردپرس نصب کنیم – می توانید خودتان موارد و رویدادها بدون اینکه مشتری ها کاری انجام دهند، نصب و مدیریت کنید.

روش کار به چه صورت است؟

ابتدا وارد گوگل آنالیتیکس شده و  روی چهار نقطه بالا سمت چپ صفحه میزنیم. سپس گزینه tag manager را انتخاب کرده و وارد می شویم.
حال در این قسمت روی وبسایت خودمات کلیک میکنیم و اقدام به ساخت آن می کنیم. در این مرحله تنها باید کد آبی رنگ بالای صفحه را انتخاب و کپی کنیم.
سپس وارد بخش وردپرس در وبسایت خودمات میشویم و از داشبورد کناری گزینه plugin و بعد ad new را میزنیم. در اینجا گزینه google tag manager را جستجو و سپس آن را نصب و اکتیو می کنیم.
بعد از اتمام نصب وارد بخش setting شده و حالا می توانیم گزینه tag manager را دیده و وارد آن بشویم.
در اینجا همان کد آبی رنگ که از آنالیتیکس کپی کرده بودیم را جایگذاری  کرده و آن را در باکس Google tag manager قرار میدهیم.
حالا اگر مجددا وارد سایت شوید مشاهده میکنید که در پایین صفحه، بخش مربوط به تگ منیجر فعال شده است.
در انتها یادآور میشود که مباحث پیشرفته تگ منیجر در ویدیو های بعدی آموزش داده خواهد شد.

چقدر این پست مفید بود؟

میانگین امتیاز 5 / 5. تعداد آرا: 5

تا الان رای نیامده! اولین نفری باشید که به این پست امتیاز می دهید.

اشتراک مقاله:

حسین افسان
حسین متخصص تبلیغات گوگل ماست و تجربه زیادی هم توی تبلیغات فیسبوک داره

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

جدیدترین مقالات وی دیجیتال مارکتینگ

99. آشنایی با کامیونیتی گوگل ادز و امکان پرسش و پاسخ

کامیونیتی گوگل ادز محیطی است که به کاربران امکان می‌دهد، تا اطلاعات و تجارب خود در زمینه تبلیغات را به اشتراک بگذارند و از دیگران سوالات خود را مطرح کنند. در این محیط می‌توانید از تجربیات دیگران بهره‌مند شده و سوالات خود را مطرح کنید تا جواب‌های کاربردی برای بهبود استراتژی تبلیغاتی‌تان در گوگل ادز بدست آورید.

98. بررسی گزینه های Pagespeed Insight برای افزایش سرعت صفحه و کم کردن هزینه گوگل ادز

Pagespeed Insight یک ابزار قدرتمند است که به شما کمک می‌کند سرعت بارگذاری صفحات وبتان را ارتقاء داده و همچنین هزینه‌های تبلیغات در گوگل ادز را کاهش دهید. با استفاده از این ابزار، می‌توانید به بهبود عملکرد وب‌سایت خود پرداخته تا تجربه کاربری بهتری داشته باشید و در عین حال، هزینه تبلیغات خود را به حداقل برسانید.

97. آموزش اجمالی UX در گوگل ادز

در گوگل ادز، UX یا تجربه کاربری، به بهبود رابطه بین مخاطبان و تبلیغات اختصاص دارد. این فرآیند شامل طراحی صفحات کاربری جذاب و بهینه، بهبود تجربه مشاهده تبلیغات و ارتقاء کیفیت کلی تجربه کاربری در تبلیغات گوگل است. تمرکز بر UX به کاربران کمک می‌کند تا با تبلیغات بهتر ارتباط برقرار کنند و به شرکت‌ها در دستیابی به اهداف تبلیغاتی کمک می‌کند.