مزایا و معایب پیشنهادات در پنل گوگل ادز

مزایا و معایب پیشنهادات در پنل گوگل ادز

ما در این نوشته پیرامون ویژگی‌ها و استراتژی خودکار پنل تبلیغات گوگل یا گوگل ادز صحبت می‌کنیم، همچنین می‌خواهیم استراتژی‌های پیشنهاد خودکار را بررسی‌ کنیم. چه کسی باید از پیشنهاد خودکار استفاده کند؟ تمامی کسانی که دارای حساب پنل گوگل ادز هستند. پیشنهاد خودکار یکی از موضوعات داغ صنعت تبلیغات است. مقاله‌های زیادی در ستایش استفاده از پیشنهاد خودکار نوشته ‌شده و در مقابل افراد بسیاری هم به نقد از پیشنهاد خودکار پرداخته‌اند. پاسخ روشنی به این سوال که آیا باید از پیشنهاد خودکار استفاده‌ شود یا خیر وجود ندارد.

گزینه‌های بسیار متفاوتی از پیشنهاد خودکار در پنل تبلیغات گوگل وجود دارد. برخی از این گزینه‌ها با توجه به نوع حساب عالی هستند و برخی دیگر کاربرد خوبی ندارند. شاید فرد با خود تصور کند باید بتواند از هر استراتژی پیشنهاد خودکار در یک موقعیت خاص استفاده ‌کند و توانایی کار کردن با هر نوع پیشنهادی را داشته ‌باشد. تا زمانی‌که  فرد نحوه کار کردن با هر استراتژی را نداند، نمی‌تواند از این پیشنهادات استفاده  کند.

در این نوشته می‌خواهیم تمام گزینه‌هایی که در استراتژی‌های پیشنهاد خودکار در دسترس است را بررسی ‌کنیم و می‌خواهیم بیان ‌کنیم در زمان استفاده از استراتژی پیشنهاد خودکار، فرد باید چه نکاتی را رعایت ‌کند. بیایید با نقطه آغازین هر نوع حساب کاری را شروع ‌کنیم: پیشنهاد دستی (نرخ کلیک به صورت خودکار تعیین نمی‌شود)

پیشنهاد دستی

پیشنهاد دستی ساده‌ترین شیوه پیشنهاد است که در پنل گوگل ادز می‌توان از آن استفاده  کرد. در این روش تبلیغ گذاران پیشنهادات خود را با توجه به عبارت کلیدی تعیین می‌کنند و این پیشنهادات تا زمانی که تبلیغ گذاران آن را تغییر ندهند ثابت می‌ماند. با وجود اخطارهای گوگل اما این بهترین شیوه برای افراد تازه کار است که کار خود را در پی‌پی‌سی شروع کرده‌اند یا می‌خواهند از زمان آزاد خود برای مدیریت حساب استفاده‌ کنند البته این شیوه معایبی هم دارد.

مزایا و معایب پیشنهادات در پنل گوگل ادز

هشدارهایی در مورد پیشنهاد دستی

اولین مورد این است که این شیوه نسبت دیگر شیوه‌ها بسیار وقت‌ گیر است. در زمان استفاده از این استراتژی باید زمان زیادی صرف نظارت بر عملکرد آن شود، در صورت نیاز پیشنهاد ارائه ‌شده برای عبارت کلیدی تغییر داده‌ شود، تصمیم‌گیری شود که چه چیزهایی به تغییر نیاز دارد و سپس تغییرات اعمال‌ شود.

دومین مورد این است که اطلاعات زیادی را نمی‌توان از استراتژی پیشنهاد دستی به دست آورد. تبلیغ گذاران مایل به بررسی پارامترهای مربوط به عملکرد هستند در حالیکه ما می‌خواهیم به پارامترهایی دسترسی داشته ‌باشیم که گوگل در مورد کسب و کار ما ارائه می‌دهد. با استفاده از پیشنهاد خودکار، گوگل می‌تواند داده‌های اطلاعاتی مفیدی از هر نوع حسابی را ارائه بدهد.

با توجه به مواردی که بیان شد، می‌توانیم بگوئیم که استراتژی پیشنهاد خودکار بسیار مفید است و استفاده از پیشنهاد دستی نمی‌تواند گزینه مناسبی باشد. اما به هر حال پیشنهاد دستی هم یک استراتژی است که در زمان بررسی استراتژی‌های پیشنهاد باید در نظر گرفته ‌شود.

اگر شما نیز برای صرفه جویی در زمان و دسترسی به داده‌های اطلاعاتی بیشتر نمی خواهید از استراتژی پیشنهاد دستی استفاده ‌کنید، چندین استراتژی مختلف پیشنهاد خودکار پنل گوگل ادز وجود دارد که می‌توان از آن‌ها استفاده ‌نمود.

سی‌پی‌سی افزایشی

این استراتژی پیشنهاد خودکار مشابه با پیشنهاد دستی است اما به الگوریتم‌های پنل گوگل ادز اجازه می‌دهد تا اصلاحاتی را روی پیشنهادات عبارت کلیدی دستی ایجاد کند.

مزایا و معایب پیشنهادات در پنل گوگل ادز

برای فعال کردن این گزینه می‌توان از باکسی که زیر تنظیمات پیشنهاد دستی وجود دارد، استفاده کرد یا با نوشتن پی‌پی‌سی افزایشی آن را انتخاب ‌کرد. در این استراتژی پنل گوگل ادز پیشنهاد ارائه‌ شده برای عبارت کلیدی را با توجه به معیارهایی که دارد افزایش یا کاهش می‌دهد.

در گذشته محدودیتی وجود داشت و تنها تا ۳۰ درصد امکان کاهش یا افزایش پیشنهاد وجود داشت. ‌داد اما در حال حاضر این محدودیت وجود ندارد و تا هر مقداری قابل کاهش یا افزایش است. مهم ترین خروجی استفاده از این استراتژی افزایش کلیک بر حسب رتبه بندی (سی‌تی‌آر) و نرخ تبدیل (سی‌وی‌آر) است. معمولا زمانی که الگوریتم پیشنهاد را افزایش می‌دهد نرخ کلیکی (سی‌پی‌سی) افزایش بیشتری نسبت به زمان کاهش پیشنهاد دارد.

هشدارهایی برای استفاده از سی‌پی‌سی افزایشی

از آنجا که در این نوع استراتژی هیچ محدودیتی برای تعیین سقف پیشنهاد ارائه ‌شده برای عبارت کلیدی وجود ندارد، ممکن است پیشنهادات ارائه‌ شده بیشتر از مقدار مناسب برای اکانت باشد. هدف اصلی استفاده از این استراتژی پیشنهادی افزایش نرخ تبدیل است.

به صورت کلی توصیه ما این است که برای حرکت از پیشنهاد دستی به سمت استراتژی‌های پیشنهاد خودکار، این استراتژی اولین روشی است که می‌توان از آن استفاده‌ کرد. برای اینکه متوجه شوید استراتژی پیشنهادی به خوبی انجام می‌شود باید به سی‌تی‌آر و سی‌وی‌آر دقت کرد (هر دو باید افزایشی باشند) البته باید سی‌پی‌سی و سی‌پی‌اِی (هزینه بر حسب تبدیل) هم تحت نظر باشد تا متوجه‌ شوید که نتایج حاصله سودمند است یا خیر.

تبدیلات بیشینه

برخلاف روش پیشنهادی قبلی، این استراتژی یک استراتژی پیشنهاد کاملا خودکار نامیده می‌شود. یعنی اینکه در این استراتژی هیچ پیشنهادی توسط تبلیغ گذار برای عبارت کلیدی تعیین نمی‌شود. در این روش یک پیشنهاد سی‌پی‌سی بر اساس خروجی مطلوب استراتژی پیشنهادی تعیین می‌شود. هدف از ایجاد استراتژی پیشنهاد تبدیلات بیشینه این است که با حداقل هزینه بتوان بیشترین تبدیلات را ایجاد کرد. در این استراتژی هیچ گزینه اضافی برای تبلیغ گذاران به منظور کنترل روی گزینه‌های مختلف وجود ندارد. یکی از مهم‌ترین مزایای این استراتژی را می‌توان مقرون به صرفه بودن آن اشاره‌ کرد و تمامی کسب و کارها بدون انجام هزینه‌های اضافی می‌توانند از این استراتژی استفاده‌ کنند.

مزایا و معایب پیشنهادات در پنل گوگل ادز

هشدارهایی برای استفاده از استراتژی تبدیلات بیشینه

اگرچه این استراتژی پیشنهاد خودکار مزایای زیادی دارد اما باید به چند نکته هم توجه ‌کرد. اول اینکه این استراتژی را زمانی که ابزار جستجوی تبدیلات وجود ندارد، نباید مورد استفاده قرار داد. هدف گوگل این است که بیشینه تبدیلات قابل جستجو باشد بنابراین اگر این گزینه در دسترس نباشد ممکن است الگوریتم‌های موجود تصمیم‌های بدی بگیرند و تبدیلات نامناسبی ایجاد کنند.

دومین مورد این است که اگر فرد به دنبال سودآوری خاصی است این استراتژی گزینه مناسبی نیست. از آنجا که گوگل بودجه اختصاصی روزانه را در پایان روز بدون توجه به عملکرد تبدیل هزینه می‌کند سودآوری نهایی در انتهای روز ممکن است خیلی زیاد یا خیلی کم باشد. اگر فرد هدف خاصی را از سودآوری یا بازدهی استراتژی دنبال می‌کند پیشنهاد ما این است که یکی از دو استراتژی پیشنهاد خودکار زیر استفاده ‌شود: سی‌پی‌اِی هدف، یا آر اُ اِی اِس هدف.

سی‌پی‌اِی (هزینه بر حسب استفاده) هدف

این روش یک استراتژی پیشنهاد خودکار است که در آن تبلیغ گذاران یک نرخ بر حسب تبدیل مشخص می‌کنند و سپس گوگل پیشنهاداتی را برای حداکثر تبدیلات ممکن در آن سی‌پی‌اِی ایجاد می‌کند.

مزایا و معایب پیشنهادات در پنل گوگل ادز

تبدیلات انفرادی در این استراتژی پیشنهاد خودکار ممکن است بیشتر یا کمتر از سی‌پی‌اِی هدف باشد اما گوگل تمام تلاش خود را به کار می‌‌گیرد تا با توجه به سی‌پی‌اِی هدف نوعی بالانس و تعادل ایجاد کند. سی‌پی‌اِی هدف را می‌توان در سطح کمپین یا پورتفوی تعیین‌ کرد که یعنی هیچ پیشنهادی برای تغییر عبارت کلیدی شخصی در دسترس نیست.

مزایا و معایب پیشنهادات در پنل گوگل ادز

در زمان استفاده از سطح پورتفوی تبلیغ گذاران می‌توانند یک ماکزیمم و مینیمم برای پیشنهادات تعیین‌ کنند تا مطمئن‌ شوند گوگل تغییرات را در سطح مشخصی انجام خواهد داد. در زمان استفاده از سطح کمپین چنین امکانی در اختیار نیست.

هشدارهایی برای استفاده از سی‌پی‌اِی هدف

همانند استراتژی تبدیلات بیشینه، در این استراتژی نیز باید گزینه جستجو و ردیابی در حساب فعال باشد. بدون آن، استراتژی کاملا بدون استفاده خواهد بود. البته تمام قضیه به همین یک گزینه محدود نمی‌شود. صرف اینکه گزینه جستجوی تبدیلات فعال شده ‌باشد به معنای این نیست که دیگر نیازی به انجام هیچ کار دیگری نیست. برای بررسی عملکرد تبدیلات گوگل باید داده‌های کافی از تبدیلات در اختیار داشته ‌باشد تا بتواند تصمیمات هوشمندانه بگیرد.

 اگر حجم تبدیل کافی وجود نداشته باشد، الگوریتم نمی‌تواند تصمیمات مناسب اتخاذ کند و این استراتژی پیشنهاد خودکار تبدیل به یک گزینه بدون مصرف می‌شود. در سطح کمپین، گوگل اعلام کرده در ۳۰ روز حداقل تعداد تبدیلات ۱۵ خواهد بود که از نظر ما یک نقطه ضعف محسوب می‌شود. از نظر ما ایده‌آل این است که در ۳۰ روز پیش از بررسی استراتژی پیشنهاد سی‌پی‌اِی حداقل ۳۰ تبدیل وجود داشته باشد. اگر کمپین فرد نتواند به چنین سطحی برسد احتمالا در سطح پورتفوی قرار دارند. اگر در سطح پورتفوی نیز نباشند پس استراتژی پیشنهاد خودکار سی‌پی‌اِی هدف گزینه مناسبی نیست.

 در نهایت، زمانی که قرار است از این استراتژی پیشنهاد خودکار استفاده‌ شود بسیار مهم است که از اهداف اولیه واقع ‌گرایانه استفاده‌ کرد. اگر متوسط سی‌پی‌اِی کمپین در شش ماه گذشته ۴۰ دلار بوده است پس انتخاب ۲۰ دلار به عنوان سی‌پی‌اِی هدف مناسب نیست و می‌تواند محدودیت‌هایی را برای گوگل ایجاد کند. اگر فردی تصمیم دارد از این استراتژی پیشنهاد خودکار استفاده‌ کند باید دو هفته ابتدائی را آموزش ببیند. سی‌پی‌اِی هدف باید بالاتر از متوسط سی‌پی‌اِی اخیر باشد یا آنچه که گوگل پیشنهاد می‌دهد، استفاده شود تا گوگل متوجه تفاوت آن شود و سپس با گذر زمان آن را تا حد سی‌پی‌اِی هدف پایین بیاورد.

 هدف ROAS

این استراتژی پیشنهاد خودکار شباهت زیادی به استراتژی سی‌پی‌ای هدف دارد. با استفاده از این استراتژی پنل گوگل ادز تبدیلات آینده و عملکرد ارزش تبدیل را بر حسب داده‌های اکانت پیش‌بینی می‌کند. با استفاده از این استراتژی پیشنهاد خودکار در زمان حقیقی بیشینه ارزش تبدیل مشخص می‌شود. مشابه با سی پی ای هدف، تبدیلات فردی ممکن است آر او ای اس‌ بزرگ تر یا کوچک تری نسبت به هدف انتخابی داشته باشد و گوگل تمام تلاش خود را به کار خواهد گرفت تا به هدف آر او ای اس انتخاب ‌شده نزدیک شود.

مزایا و معایب پیشنهادات در پنل گوگل ادز

با استفاده از این استراتژی پیشنهاد خودکار، تبلیغ گذاران می‌توانند محدودیت‌های پیشنهادی در سطح کمپین یا پورتفوی داشته باشند (مینیمم‌ها و ماکزیمم‌ها) تا الگوریتم‌های گوگل دچار سر در گمی نشوند اما گوگل هشدار می‌دهد که این محدودیت‌ها ممکن است مانعی برای اتخاذ تصمیمات صحیح توسط الگوریتم‌ها باشد.

هشدارهایی برای استفاده از استراتژی پیشنهاد خودکار آر او ای اس

هشدارهایی که برای استراتژيی سی پی ای خودکار داده‌ شد در اینجا هم صادق است. باید مطمئن ‌شد که از مسیرهای ردیابی تبدیل مناسب مثل مقادیر تبدیل استفاده‌ کرد و برای استفاده از این استراتژی باید در چند وقت اخیر از عملکرد تبدیل اطلاعات مناسبی در اختیار باشد. همچنین باید دقت زیادی به خرج داد و آر او ای اس هدف را در محدوده زیاد و غیر واقعی قرار نداد. بهتر است در ابتدا با هدفی شروع شود که اندکی پایین‌تر از عملکرد اخیر باشد و سپس با گذر زمان و به صورت تدریجی هدف را افزایش داد تا به یک آر او ای اس سودمند رسید.

کلیک‌های بیشینه

این استراتژی شباهت بسیار زیادی به تبدیلات بیشینه دارد اما تمرکز در این روش روی کلیک‌ها است. با استفاده از این استراتژی، گوگل تلاش می‌کند با استفاده از بودجه روزانه تعریف ‌شده بیشترین میزان کلیک را دریافت‌ کند. اگر فرد به دنبال افزایش حجم سایت است، استفاده از این استراتژی پیشنهاد خودکار گزینه بسیار مناسبی محسوب می‌شود. تبلیغ گذاران می‌توانند یک محدوده برای بیشینه سی پی سی تعیین‌ کنند تا بتوانند سی پی سی ها را در حالی که گوگل بودجه روزانه را خرج می‌کند، پایین نگه ‌دارند.  

مزایا و معایب پیشنهادات در پنل گوگل ادز

هشدارهایی برای استفاده از کلیک‌های بیشینه

همیشه باید یک ماکزیمم سی پی سی تعریف ‌شود و مقدار متوسط ماکزیمم سی پی سی همواره باید زیر نظر باشد. گوگل تمام تلاش خود را به کار می‌گیرد تا بیشترین کلیک‌ها را دریافت ‌کند اما مشابه با بیشینه تبدیلات، گوگل روزانه تمام بودجه اختصاصی را هزینه می‌کند حتی اگر کلیک‌ها از حد نرمال خیلی گران تر باشند. به صورت مرتب این استراتژی پیشنهاد خودکار باید از نظر عملکرد سی پی سی بررسی شود تا مطمئن‌ شد که اهداف تعیین ‌شده قابل دسترسی است. اگر مشاهده ‌شد که نمی‌تواند با این روش به اهدف دست پیدا کرد می‌توان تنظیمات را تغییر داد یا به صورت کلی از یک استراتژی پیشنهاد خودکار دیگر استفاده ‌کرد.

سهم اثرگذار هدف

این استراتژی پنل گوگل ادز یک استراتژی پیشنهاد جدید است. این استراتژی به تازگی معرفی شده‎ است. با استفاده از این استراتژی پیشنهاد تبلیغ‌ گذاران یک درصد سهم اثر گذار را مشابه با روش به کار رفته در استراتژی پیشنهاد خودکار سی پی ای هدف، انتخاب می‌کنند.

مزایا و معایب پیشنهادات در پنل گوگل ادز

سه موقعیت مکانی مختلف وجود دارد که در استراتژی پیشنهاد سهم اثر گذار هدف می‌توان استفاده‌ کرد:

  • کاملا بالای صفحه
  • بالای صفحه
  • هرجایی از صفحه

هر کدام از موارد بالا چیزهای متفاوتی به الگوریتم‌های گوگل در مورد اولویت‌های فرد نشان می‌دهد و با توجه به آن، پیشنهادات تنظیم می‌شود. همچنین تبلیغ گذاران با استفاده از این استراتژی پیشنهاد خودکار می‌توانند یک ماکزیم سی‌پی‌سی انتخاب کنند، اما گوگل هشدار می‌دهد که اگر مقدار آن خیلی پایین باشد می‌تواند تاثیری منفی روی عملکرد بگذارد.

هشدارهایی برای استفاده از سهم اثر گذار هدف

مشابه با دیگر استراتژی‌های پیشنهاد خودکار، اگر فرد به میزان کافی دقت نداشته ‌باشد، این استراتژی می‌تواند پیشنهادات را تا بیش از سطح سودآوری افزایش دهد. اگر به دقت از این استراتژی استفاده ‌نشود ممکن است کمپین را با مشکلاتی در زمینه سیاست‌های مالی مواجه ‌کند. همیشه باید یک ماکزیمم سی پی سی تعیین‌ شود تا مطمئن ‌شد که برای هر کلیک مبلغی بیش از اندازه پرداخت نشود. اگر چه ممکن است گوگل در مورد آن هشدار دهد، اما برای شروع بدون هیچ گونه نگرانی می‌توان مقدار آن را روی یک مقدار خیلی پایین تنظیم ‌کرد. برای شروع می‌توان این مقدار را بین 20 تا 50 درصد پیشنهاد ارائه‌ شده انتخاب ‌کرد. اگر جواب داد که بسیار خوب است. اگر جواب نداد می‌توان به تدریج مقدار ماکزیمم سی پی سی را افزایش داد. موارد بسیار کمی وجود دارد که ممکن است به مقدار 100 درصد برسد. همیشه باید سی پی سی و عملکرد خروجی را مورد بررسی قرار داد تا مطمئن ‌شد که این استراتژی پنل گوگل ادز می‌تواند به اهداف تعیین‌ شده برسد و پس از مطمئن‌ شدن از این موضوع، از این استراتژی پیشنهاد خودکار استفاده ‌شود.

مکان صفحه هدف جستجو

مکان صفحه هدف جستجو صرفا یک استراتژی پیشنهاد خودکار پورتفوی است که به تبلیغ گذاران اجازه می‌دهد تبلیغات آن‌ها در بالای نتایج جستجو یا در اولین صفحه نتایج نمایش داده ‌شود. این استراتژی پیشنهاد خودکار برای کسانی که در یک فضای رقابتی فعالیت می‌کنند بسیار مفید است و برای کسانی که KPIهای متفاوتی نسبت به دیگر عبارت‌های کلیدی استفاده ‌شده در اکانت را استفاده می‌کنند.

مزایا و معایب پیشنهادات در پنل گوگل ادز

در بخش تنظیمات این استراتژی می‌توان اصلاحاتی برای بازدید صفحه اول یا بالای صفحه، پیشنهاد خودکار، محدودیت‌های پیشنهاد CPC دستی و همچنین تنظیماتی برای عبارات کلیدی کیفیت پایین انجام داد. بخش تنظیمات عبارات کلیدی کیفیت پایین باعث می‌شود عبارات کلیدی با نمره کیفیت کمتر از 4 نمایش داده نشوند و در نتیجه با استفاده از عبارات کلیدی با نمره کیفیت بالاتر می‌توان در نتایج رتبه ‌بندی در جایگاه بالاتری قرار گرفت.

هشدارهایی برای استفاده از مکان صفحه هدف جستجو

هدف از طراحی این استراتژی این است که تبلیغات در مکانی از صفحات نتیجه قرار بگیرند که بیشترین تاثیر گذاری را داشته ‌باشند اما هیچ تمرکزی روی سودآوری یا معیارهای عملکردی اکانت وجود ندارد. اگرچه می‌تواند در بالا یا اولین صفحه نتایج جستجو قرار دهد که می‌تواند امری بسیار مهم باشد اما اگر CPCها یا CPAها در موقعیت‌هایی که دارند بسیار بالا هستند بهتر است از یک استراتژی پیشنهاد متفاوت استفاده‌ شود.

سهم برتر بودن هدف

این استراتژی شباهت بسیار زیادی به مکان صفحه هدف جستجو دارد که در این استراتژی تمرکز روی موقعیت تبلیغ در یک فروش است در حالی که در مکان صفحه هدف جستجو تمرکز روی نتایج آن موقعیت بود (CPCها، CTR، CPA و غیره). هدف از طراحی استراتژی سهم برتر بودن هدف کمک به تبلیغ گذاران برای داشتن رتبه بالاتر در نتایج جستجو نسبت به دیگر دامنه‌ها است.

مزایا و معایب پیشنهادات در پنل گوگل ادز

با استفاده از استراتژی سهم برتر بودن هدف، فرد می‌تواند دامنه‌ای تعیین‌ کند که می‌خواهد در رتبه برتر قرار گیرد و سپس درصد سهم فروشی که به برتر بودن آن‌ها کمک می‌کند را می‌تواند مشخص ‌کند. بسیار مهم است به این نکته توجه‌ شود که با استفاده از این استراتژی نمی‌توان به یک افزایش در رتبه بندی کلی تبلیغات گوگل دست پیدا کرد و اینکه تمرکز اصلی روی یکی از دامنه‌های فروش است و نه تمام دامنه‌ها.

هشدارهایی برای استفاده از سهم برتر بودن هدف

تمامی هشدارهایی که برای استراتژی مکان صفحه هدف جستجو بیان‌ شد در اینجا هم کاربرد دارد و علاوه بر آن‌ها باید به یک مورد دیگر نیز اشاره‌ کنیم: رقابت. با استفاده از این استراتژی فرد باید بتواند نسبت به رقبایش دامنه‌ای را تعریف‌ کند که منجر به رتبه برتر شدن وی شود. CPCها جزو مواردی است که در این رقابت موثر هستند و می‌توانند کمک‌ کنند که بهترین نتایج برای تاثیرگزاری تبلیغات ایجاد شود.

برنده واقعی در این رقابت اما گوگل است که می‌تواند درآمد بیشتری بر حسب کلیک و افزایش CPCها داشته باشد.

هزینه بر حسب هزار اثر قابل بازدید (v CPM)

هدف از طراحی این پیشنهاد خودکار این است که به تبلیغ گذاران اجازه می‌دهد زمانی که تبلیغات در یک فضای قابل بازدید به نمایش گذاشته می‌شود پیشنهاداتی تاثیر گذار داشته‌ باشند. یک فاکتور کلیدی در این استراتژی تعریفی است که برای واژه قابلیت بازدید ارائه می‌شود؛ مطابق تعریف گوگل: یک تبلیغ زمانی قابل بازدید خوانده می‌شود که 50 درصد تبلیغ روی صفحه نمایش برای یک ثانیه یا مدت زمان بیشتری نمایش داده‌ شود و اگر یک تبلیغ ویدئویی است حداقل باید دو ثانیه نمایش داده‌ شود.

استراتژی پیشنهاد خودکاراستفاده از این استراتژی پیشنهاد خودکار زمانی مناسب است که فرد بخواهد پیامش را برای حجم زیادی از مخاطبان به نمایش بگذارد.

هشدارهایی برای استفاده از استراتژی هزینه بر حسب هزار اثر قابل بازدید

در زمان استفاده از این استراتژی پیشنهاد خودکار باید به دو مورد توجه ‌کرد: تکرار (فرکانس) و موقعیت. با استفاده از این استراتژی، گوگل بیشترین مقدار ممکن از تاثیرات قابل بازدید تبلیغات دریافتی را بررسی می‌کند. زمانی که این استراتژی برای حجم کوچکی از مخاطبین استفاده می‌شود شانس فرد برای رسیدن به یک فرکانس بالا افزایش می‌یابد.

بسیار مهم است زمانی که فرد می‌خواهد میزان بازدیدهای تبلیغات را بیشینه ‌کند، نباید این کار را صرفا برای یک حجم کوچک از مخاطبان انجام ‌دهد زیرا باعث می‌شود احساس ناخوشایندی نسبت به برند فرد داشته باشند. به علاوه، تمامی تاثیرات قابل بازدید به صورت یکسانی ساخته نمی‌شوند. همچنین بسیار مهم است که بازدید مناسبی روی گزارش مربوط به موقعیت‌ها وجود داشته‌ باشد تا فرد مطمئن‌ شود که تبلیغاتش در سایت‌های غیر دلخواه نمایش داده نمی‌شود.

بنابراین، چه مواقعی باید از پیشنهاد خودکار استفاده شود؟

حال که تمامی استراتژی‌های پیشنهاد خودکار را بررسی کرده‌ایم، زمان آن رسیده که یک گزینه که برای اکانت فرد مناسب است را انتخاب کنیم، درست است؟ خب در پاسخ باید بگوئیم خیر درست نیست.

بهترین چیزی که در مورد پیشنهاد خودکار می‌توانیم بیان‌ کنیم: می‌توانیم در هر موقعیتی بهترین گزینه را انتخاب ‌کنیم و از آن استفاده ‌کنیم. پنل گوگل ادز اجازه می‌دهد از استراتژی‌های پیشنهاد خودکار در گروه تبلیغاتی، کمپین یا سطح پورتفوی و با توجه به استراتژی انتخابی فرد استفاده‌ شود بنابراین فرد می‌تواند انتخاب‌ کند که کدام نوع از استراتژی می‌تواند در رسیدن به هدف مفید باشد و از همان استراتژی پیشنهاد خودکار استفاده ‌کند.

 زمانی که یک استراتژی پیشنهاد انتخاب می‌شود اگر استراتژی به رسیدن به هدف کمک می‌کند و داده‌های کافی در اختیار است (برای مثال داشتن حجم تبدیل کافی برای CPA هدف موثر) باید آن را در سطح کمپین مورد ارزیابی قرار داد. اگر امکان این کار وجود نداشت می‌توان از یک استراتژی پیشنهاد دیگر استفاده ‌کرد، استراتژی را در سطح پورتفوی ارزیابی‌ کرد یا حتی تغییراتی در ساختار اکانت ایجاد کرد تا بتوان نتایج بهتری گرفت.

نتیجه گیری: از استراتژی پیشنهاد خودکار باید با دقت کافی استفاده شود

استراتژی‌های پیشنهاد خودکار یک شیوه عالی برای صرفه جویی در زمان و همچنین استفاده از الگوریتم‌هایی مناسب برای بهینه‌ سازی یک اکانت است به شرط اینکه به خوبی انتخاب شوند و با دقت مورد ارزیابی قرار بگیرند. تمامی استراتژی‌‌های پنل گوگل ادز که در این نوشته ما درباره آن‌ها صحبت کردیم در هر اکانتی می‌تواند جایگاه ویژه خود را داشته ‌باشد به شرط اینکه مناسب شرایط آن اکانت باشد. هر استراتژی صرفا برای یک موقعیت و شرایط خاص مناسب است. هنگامی که در یک اکانت از چند استراتژی استفاده می‌شود باید مرتبا آن‌ها را مورد بررسی قرار داد و مطمئن ‌شد که در راه رسیدن به اهداف موثر هستند و در غیر این صورت باید کنار گذاشته ‌شوند.

منبع:

wordstream

چقدر این پست مفید بود؟

میانگین امتیاز 5 / 5. تعداد آرا: 1

تا الان رای نیامده! اولین نفری باشید که به این پست امتیاز می دهید.

اشتراک مقاله:

حسین افسان
حسین متخصص تبلیغات گوگل ماست و تجربه زیادی هم توی تبلیغات فیسبوک داره

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

جدیدترین مقالات وی دیجیتال مارکتینگ

85. معرفی و بررسی اجمالی گوگل مرچند سنتر

گوگل مرچند سنتر یک ابزار تحلیل و مدیریت داده است که به کسب و کارها امکان می‌دهد اطلاعات متنوع خود را مرتب کرده و تحلیل کنند. این سرویس از ابزارهای مختلف برای تجزیه و تحلیل داده، پیش‌بینی الگوهای رفتاری و ارائه گزارشات جامع برای بهبود تصمیم‌گیری‌ها استفاده می‌کند. گوگل مرچند سنتر کسب و کارها را در بهره‌وری و بهبود عملکرد کمک می‌کند.

65. بررسی قسمت Conversions زیرشاخه Measurement و مدیریت و دسته‌بندی کانورژن‌ها

قسمت Conversions در بخش Measurement اکانت گوگل، به شما امکان می‌دهد تا تعداد تبدیل‌ها و اهداف کمپین‌هایتان را مدیریت و دسته‌بندی کنید. با این قابلیت، می‌توانید به صورت دقیق عملکرد تبلیغات خود را اندازه‌گیری کنید و کانورژن‌ها را بر اساس اهداف خاص دسته‌بندی کرده و عملکرد کمپین‌های گوگل خود را بهینه کنید.

59. آشنایی با گوگل تگ منیجر و آنالیتیکس و کاربرد در کمپین گوگل ادز

گوگل تگ منیجر و آنالیتیکس ابزارهایی هستند که به شما کمک می‌کنند تا ردیابی و تجزیه و تحلیل دقیقی از عملکرد کمپین‌های گوگل ادز داشته باشید. با این ابزارها، می‌توانید اطلاعات مهمی مانند ترافیک و رفتار کاربران را اندازه‌گیری کرده و بهینه‌سازی کمپین‌هایتان را بر اساس داده‌های به دست آمده انجام دهید. استفاده از این ابزارها از اهمیت بالایی برای بهبود عملکرد تبلیغات شما برخوردار است.