کسب درآمد از یوتیوب در ایران چگونه است؟ حتی اگر هیچ تجربه‌ای ندارید. [آپدیت 2023]

آغاز فعالیت حرفه‌ای در یوتیوب به روش اصولی
حتما تابه‌حال داستان‌های زیادی در رابطه با افراد موفقی به گوشتان خورده است که از طریق فعالیت در یوتیوب به ثروت زیادی رسیده‌اند. امروزه از کشورهای ضعیف تا کشورهای توسعه‌یافته مانند ایالات متحده آمریکا کسب درآمد از یوتیوب به فعالیتی پربازده معرفی می‌شود! برای به درآمد رسیدن از طریق یوتیوب لازم است حتما حساب گوگل ادسنس گوگل و گزینه Youtube Partnership را فعال کنید…

درآمدزایی موثر به‌روش یوتیوب از افسانه تا واقعیت

همان‌طور که در جریان هستید، سایت یوتیوب امروزه نه تنها به‌عنوان یکی از پرطرفدارترین شبکه‌های اجتماعی بلکه به عنوان یکی از پدیده‌های کسب درآمد در دنیا معرفی شده است! یوتوب یا یوتیوب روزانه با بیش از 4 میلیون بیننده و بیش از 3 میلیارد ساعت ویدئو ضبط شده به عنوان یکی از محبوب‌ترین پلتفرم‌ها برای کسب درآمد در سطح جهان معرفی شده. امروزه امکان درآمد زایی از یوتوب به یکی از جاذبه‌های این سایت برای جذب مخاطبان تبدیل شده! جالب است بدانید در صورتی فعالیت شما در یوتیوب درآمد و بازخورد بالایی خواهد داشت که نوع محتوای تولید شده توسط شما مورد استقبال کاربران دیگر قرار بگیرد. درآمدزایی از یوتیوب در ایران، مانند دیگر زیرمجموعه‌های گوگل از قواعد خاصی برای تولید محتوا موثر برخوردار است. بنابراین توجه به این نکته ضروری‌ست که صرفا نمی‌توانید با تولید محتوا به کسب درآمد از یوتیوب مشغول شوید! برای آشنایی بیشتر همراه ما باشید!

مسیر کسب درآمد با یوتیوب چگونه است؟

در پاسخ به این سوال لازم است به این نکته اشاره کنیم که برای درآمد زایی از یوتیوب، داشتن یک اکانت معمولی کافی نیست! درواقع آن دسته از حساب‌های کاربری شروع یک تجربه حرفه‌ای محسوب خواهد شد تا درآمد‌زایی از یوتیوب را برآورده کند! یکی از مهم‌ترین مسائل در مورد حساب‌های کاربری یوتیوب، که کم‌تر به آن پرداخته شده است، راه دقیق کسب درآمد از یوتیوب است؛ جالب است بدانید YouTube هیچ‌گاه به شما هزینه‌ای به‌صورت مستقیم پرداخت نمی‌کند! درواقع سایت یوتیوب با ارائه دسترسی‌هایی به کاربران فعال کمک می‌کند که بتوانند از این بستر به‌راحتی درآمد کسب کنند. امکان کسب درآمد در یوتیوب، زمانی شروع خواهد شد که YouTube Partnership خود را فعال کرده باشید. بنابراین به عنوان یک اصل دائمی این نکته را مدنظر قرار دهید که بدون فعال‌سازی «Youtube Partnership» یا «اکانت گوگل ادسنس» کسب درآمد از یوتیوب در ایران و جهان غیر ممکن است! 

ساخت اکانت یوتیوب برای درامد در ایران با چه امکاناتی همراه است؟

(Advertising revenue) درآمد تبلیغاتیاین بخش از درآمد در سایت یوتیوب مربوط به قسمتی می‌شود  که میزبان تبلیغات برند‌های دیگر روی چنل یوتوبی خود می‌شود.
حق عضویتِ اعضا  (Channel memberships) زمانی که دنبال‌کنندگان شما در ازای محتوای ارزشمندی که خلق می‌کنید، حاضر به پرداخت حق عضویت و فعالیت در چنل شما خواهند شد!
برقراری ارتباط با برندها (BrandConnect)با تقسیم‌بندی هوشمند کمپین‌ها از تبلیغات کمپینی هر برند، به چنلی برای انتشار برند محبوبتان تبدیل می‌شوید!
(Super Thanks) یا تشکر ویژه از شمااین بخش شامل بازخوردهایی‌ست که از دنبال‌کنندگان خود می‌گیرید. نوع استیکرها هر مخاطب متفاوت است و فعالان از طراحی ویژه‌ای برخوردار خواهند شد.
 

چگونه در یوتیوب فعالیت کنیم؟

اگر جزء کاربرانی هستید که خلاقیت شما در تولید محتوا خلاصه نمی‌شود و تصمیم دارید با فعالیت در چنل یوتیوب، محصولات یا خدمات خود را تبلیغ کنید می‌توانید از YouTube Affiliate Program استفاده کنید تا آمار فروش خود را متحول کنید. به عنوان آخرین گام برای شروعِ کسب درآمد از یوتیوب لازم است به ثبت‌نام در Google AdSense تقاضای «تبلیغات ویدئویی گوگل» را برای کانال یوتیوب خود فعال کنید.  
اشتراک‌های مخصوص کسب درآمد از یوتیوب یوتوب با دسته‌بندی کاربران حرفه‌ای (Youtubers) چهار مرحله دسترسی متفاوت ارائه می‎کند و امکانات خاصی را بر هر نوع از این کاربران در نظر می‌گیرد؛
کاربران نقره‌ای (Silver)دکمه Silver Play Button زمانی برای این دست از کاربران نمایش داده می‌شود که حداقل دنبال کنندگان آن‌ها به 100 هزار نفر برسد.
کاربران طلایی (Gold)شما زمانی جزئی از کاربران طلایی به‌شمار می‌روید که تعداد مخاطبان شما به یک میلیون نفر رسیده باشد.
کاربران الماس (Diamond)یوتیوب برای این دسته از کاربران دکمه Diamond Play را فعال می‌کند. لازم است بدانید این دست از کاربران به 10 میلیون کاربر مجهز هستند.
کاربران الماس سرخ (Red Diamond)بالاترین سطح در نظرگرفته شده برای کاربران یوتیوب، دسته‌بندی الماس سرخ به‌شمار می‌رود. تعداد مخاطبان این دسته‌بندی 100 میلیون نفر می‌رسد.
 

برای خرید اکانت گوگل ادسنس یوتیوب چی لازم داریم؟

از آن‌جایی که برند گوگل با خرید سایت یوتیوب در سال 2006، امروزه یکی از مالکان اصلی آن به‌شمار می‌رود؛ از آن زمان تاکنون از هیچ حمایتی برای توسعه یوتیوب دریغ نکرد و با حمایت‌های بسیار باعث محبوبیت روزافزون این وب‌سایت شد. نقش گوگل در هدایت و مدیریت یوتیوب زمانی اهمیت بیشتری پیدا کرد که این کاربران برای فعالیت حرفه‌ای و کسب درآمد از یوتیوب، احتیاج پیدا می‌کردند تا پروتکل تبلیغاتی گوگل را در این مورد بپذیرند. در واقع زمانی که شما دسترسی به حساب گوگل ادسنس خود را فعال کنید، به این معنی‌ست که پروتکل تبلیغاتی گوگل را در این مورد پذیرفته‌اید. مکانیزم عملکرد گوگل ادسنس به چه صورتی است؟در پاسخ به سوال بالا لازم است اشاره کنیم که به محض الحاق به این پروتکل توسط شرکت های mcn برای یوتیوب در ایران میزبان تبلیغاتی در چنل یوتیوب خود می‌شوید که نوع تبلیغات با تبلیغات میزبانی شده توسط کاربران دیگر متفاوت است. به‌ این صورت می‌توانید صاحب بخشی از سهم فروشی تبلیغات یک برند در چنل یوتیوب خود باشید. اگر بخواهیم به یک واقعیت در این زمینه اشاره کنیم؛ بسیاری از افرادی که اکانت Google Adsense خود را افتتاح می‌کنند نمی‌توانند به تنهایی در برای کسب درآمد از تبلیغات موفق شوند چرا که به قوانین صحیح در استفاده از اکانت گوگل ادسنس آگاهی کاملی ندارند! به همین دلیل است که بسیاری از افراد در Google AdSense ثبت‌نام می‌کنند، نمی‌توانند به روش روشنی از درآمدزایی در یوتیوب برسند! چراکه صرف فعالیت در یوتیوب گوگل را برای پرداخت درآمد قانع نخواهد کرد! در ادامه با توضیح مراحل فعال‌سازی و استفاده از حساب گوگل ادسنس همراه شما هستیم!

راه کسب درآمد از گوگل ادسنس در ایران چیست؟

برای شروع فعالیت در Google AdSense، درآمدی که از تبلیغات در یوتوب خود نمایش می‌دهید را با Google شریک خواهید شد. در حقیقت شما با نمایش ۱۰۰۰ نمایش (CPM) می‌توانید ۱الی ۲ دلار از تبلیغات کسب درآمد کنید که البته لازم است متغیر بودن این نرخ را درنظر بگیرید. تا به این‌ مرحله متوجه شدیم که داستان درآمدزایی از یوتیوب، توسط تبلیغات گوگل از قواعد خاصی پیروی می‌کند و نیاز به ساخت گوگل ادسنس برای یوتیوب دارد! برای مثال کاربران باید آن دسته از اهدافی که گوگل برای فعالیت مفید در نظر گرفته است را رعایت کنند. در صورتی فاکتورهای مهم گوگل در تبلیغات رعایت نشوند هرگز در این زمینه درآمد قابل ملاحظه‌ای نخواهید داشت! اهدافی مثل: 
  • کسب حداقل 100 دلار برای درآمد دریافتی (کمتر از این میزان قابل پرداخت نیست)
  • تامین ترافیک مورد نظر گوگل روی وب‌سایت تبلیغ‌دهنده

ساخت گوگل ادسنس برای یوتیوب 

افزایش مخاطب فعال روی کانال یوتیوب میانگین درآمد موثر در YouTube حداقل 100 دلار است که اگر درآمد شما از تبلیغات گوگل به این میزان نرسد، گوگل پرداخت آن را به تعویق می‌اندازد. همان‌طور که گفتیم یکی از ملاک‌ها برای گوگل، جذب ترافیک حداقلی در وب‌سایت تبلیغ دهنده یه‌شمار می‌رود. ایجاد ترافیک حداقلی برای برند تبلیغ‌دهنده زمانی رقم می‌خورد که محتوای با کیفیت شما در یوتیوب آن را پوشش دهد. این همان کاری است که اینفلوئنسرهای یوتوب انجام میدهند. آنها مخاطبان را بر روی کانال‌هایشان ایجاد می‌کنند، آستانه پرداخت ۱۰۰ دلاری گوگل را بدست می‌آورند و از گوگل تبلیغات بیشتری دریافت می‌کنند که این روند در نهایت به افزایش مخاطبان شما خواهد شد.

حتی اگر در ایران‌ هم نباشید این امر به‌راحتی میسر نمی‌شود. پس از اینکه تمامی شرایط مورد نظر گوگل برای کسب درآمد از یوتیوب را کسب کردید، درآمد هر ماه توسط گوگل برای شما در نظر گرفته می‌شود.

بازه زمانی پرداخت تبلیغات گوگل ماهانه و در هفته آخر هر ماه انجام خواهد شد که اگر رقم پرداختی کمتر از 100 دلار باشد، لازم است زمان بیشتری را منتظر بمانید.
قطعا خیر. چرا که سهم هر کاربر از هر تبلیغ فقط در صورتی محاسبه می‌شود که به‌صورت کامل هر تبلیغ دیده شود.در حقیقت، کاربران وابسته به مخاطبانی هستند که بر روی تبلیغات گوگل فعالیت مثمر ثمر داشته باشند. یکی از فاکتورهای گوگل برای فعالیت مفید کاربران در یک تبلیغ گوگل میزان کلیک کاربران (CTR) به‌شمار می‌رود.

راهکار اموزش کسب درامد از یوتیوب در ایران یا جهان تفاوتی ندارد! در واقع زمانی که اولین قدم برای فعالیت در یوتیوب را برداشته‌اید که یک حساب کاربری با شرایط مورد تایید یوتیوب گوگل ایجاد کنید. در اولین گام برای کسب درآمد از یوتیوب نیاز است نوع حساب کاربری خود را مشخص کنید.

1- محتوای شما دارای حق کپی رایت خواهد شد 2- ترافیک کانال شما نسب‌به قبل از فعالیت حرفه‌ای افزایش پیدا می‌کند 3- با توجه به ابزارهای تحلیل مخاطب، محتوای مناسب‌تری تولید می‌کنید 4- با مخاطبان خود از طریق ابزارهای گوگل مثل Google Hangout ارتباط موثرتری می‌گیرید
یوتیوب با درنظر گرفتن این حق فارغ از هر نوع مرزبندی، بر فرآیند انتشار محتوای شما توسط کاربران دیگر نظارت خواهد کرد و منع از سوء استفاده کاربران دیگر از محتوای شما خواهد شد! خواه این قانون در کشور شما قابلیت پیگیری داشته باشد خواه بی‌تاثیر باشد!

مزایای فعالیت در یوتیوب به سبک حرفه‌ای‌ها 

تمام افراد می‌توانند محتوای یوتیوب را تماشا کنند اما تنها کاربرانی می‌توانند محتوای مدنظر خود را منتشر کنند، کامنت بگذارند یا لیست‌های مورد علاقه خود را ایجاد کنند.به عبارتی لازم است در این مرحله مشخص کنید که هدف شما از ساخت حساب کاربری در یوتیوب، افتتاح حساب کاربری به نام خود یا نام تجاری یک برند است.  لازم است بگوییم هر یک از گزینه‌ها از ویژگی‌هایی کل تبعیت می‌کند که تاکنون بروزرسانی‌ یوتیوب در این مورد برای کاربران امری چالش‌براگیز محسوب نشده است!

مزایای عضویت در شرکت های mcn

اگر تابه‌حال نام MCN یا مخفف عبارت Multi Channel Network را نشنیده‌اید قرار است در ابتدا این شبکه چند کانالی را به شما معرفی کنیم و در ادامه توضیح دهیم تا چطور فعالان شبکه اجتماعی یوتیوب می‌توانند از آن درآمد کسب کنند. همراه ما باشید…

شرکت های mcn در ایران و جهان چطور فعالیت می‎کنند؟

شرکت های mcn به مجموعه‌هایی گفته می‎شود که از طریق سرمایه‌گذاری روی محتوای ویدئویی در پلتفرم‌ها متفاوت به سودآوری می‌رسند. لازم است بدانید شرکت های mcn  که در یوتیوب سرمایه‌گذاری می‌کنند برندهای شناخته‌شده‌ای مانند والت دیزنی را تشکیل می‌دهند. در واقع والت‌دیزنی موفق شده است با خرید بخشی از سهام شبکه بخشی از سهام این شبکه را خریداری کرده‌اند. همکاری شرکت های mcn برای یوتیوب در رابطه با ویدئو متقاضیانی که تمایل به عضویت در این شبکه را داشته باشند؛ به این شکل است که در تبلیغ و انتشار محتوای این یوتوبرها به آن‌های کمک می‌کند تا ویدئوی آنان بیشتر بازدید بگیرد و در ازای این فعالیت بازاریابی؛ بخشی از سود حاصله از تبلیغات را به عنوان دستمزد کسر می‌کند.

بعد از آشنایی با فعالیت شرکت های mcn برای یوتیوب؛ نوبت به بررسی عملکرد آن درباره ویدئوهای یوتیوب می‌رسد. MCN با برقراری ارتباط با فعالان Youtube به استعدادیابی مشغول می‌شود و حتی اسپانسر تهیه و تولید ویدئو کاربران خارج از کشور هم خواهد شد. با گزارش گوگل در رابطه با ویدئوهایی که توسط MCN انتشار پیدا می‌کنند، می‌توان به نوع محتواهایی از موفقیت نسبی در این زمینه برخوردار بودند رسید. 

محتوای محبوب شرکت های mcn برای یوتیوب عبارتند از:

 

مدیریت محصول

حقوق دیجیتال

برنامه‌نویسی

بازاریابی و فروش

مدیریت کاربری

کسب درآمد

سرمایه‌گذاری

توسعه فردی

 

از کانال‌هایی که با سرمایه‌گذاری شرکت های mcn، برای فعالیت در یوتیوب موفق شده‌اند؛ می‌توانیم به سه کانال Full screen Awesomeness TV و Freedom اشاره کنیم. این کانال‌های محبوب در MCN (شبکه چند کانالی) با تصاحب قسمتی از سهم Google Adsense به حمایت و ارائه خدمات به تولیدکنندگان محتوا مشغول می‌شوند. این کانال‌ها در ازای ارائه خدمات با انحصاری کردن یک سری از حقوق و امتیازات کاربران، از یوتوبرها حمایت می‌کنند. برای مثال این حمایت برای یک کاربر با تصاحب %40 از درآمدِ اکانتِ Google Ads شکل می‌گیرد یا تا مدتی با دریافت حق کپی‌رایت کاربر یوتیوب همراه خواهد بود! فراموش نکنید که چنین هزینه‌هایی با رشد چنل شما همراه خواهد بود که در نهایت به رشد درآمد شما ختم خواهد شد.

 

اینفلوئنسر مارکتینگ

Influence در زبان انگلیسی به معنی تاثیر و نفوذ است و افرادی که در شبکه‌های اجتماعی خط فکری خاصی را به دنبال‌کنندگان خود منتقل می‌کنند، Influencer گفته می‌شود. اگر دقت کرده باشید در تمامی شبکه‌های اجتماعی افرادی را پیدا می‌کنید که با تعیین یک خط فکری معین تاثیرگذاری بالایی دارند و یوتوب هم از این جریان مستثنی نیست.

زمانی که به‌عنوان یک کاربر توانمند و تاثیرگذار به برند‌های متفاوت معرفی شوید با تقبل تبلیغات از آن‌ها می‌توانید در حالات مختلف که وابسته به زمان، تعداد تبلیغات و فاکتورهای دیگر قرارداد خود را منعقد کنید. به‌یاد داشته باشید برای این‌که یک اینفلوئنسر موفق تلقی شوید؛ لازم است علاوه‌بر ساخت اکانت در یوتیوب، محتوایی تولید کنید که مخاطبان زیادی را به خود جذب کند تا چنل شما از ملاک «تاثیرگذاری» برخوردار شود.

 

از آن‌جایی که اکثر برندها «محتوای ویدئویی» را برای تبلیغ محصولات خود موثرتر می‌دانند؛ تمام راه‌های موجود در این مسیر را انتخاب می‌کنند که یکی از آن‌ها اینفلوئنسر مارکتینگ در یوتوب یا شبکه‌های مشابهی مانند تیک‌تاک است. برای مثال برند ردبول با هدف قرار دادن بیش از 5 میلیون کاربر، سال‌هاست که تبلیغات این چنینی را ادامه داده و با تمرکز بر ویدئو‌های ورزشی، هیجانی و … از طریق یوتوبرها برای مشتریان خود تبلیغ می‌شود. نوع محتوای مورد نظر با تحقیق بخش مارکتینگ یک برند انتخاب می‌شود.

 

اگر بخواهیم نوع محتوای انتخابی برندها را تشریح کنیم؛ با یک مثال تفاوت نوع محتوا برای هر برند را تشریح می‌کنیم. برای مثال زمانی که ردبول یوتوبرها ورزشکار را انتخاب می‌کند که با ارکیتایپ برند ردبول سازگاری دارد؛ برند ایکیا با انتخاب اینفلوئنسرهای سبک زندگی محصولات خود را تبلیغ می‌کند. برای این کار برندها نیازی ندارند تا به‌صورت مستقیم محصول خود را به کاربران معرفی کنند؛ در همین حد که کاربران متوجه شوند آن فرد تاثیرگذار از این برند استفاده می‌کنند؛ نام و برند محصول در خاطر مشتریان خواهد نشست.

خدمات جانبی در کنار کسب درآمد از یوتیوب در ایران و جهان

دقت کردید که هر فعال پربیننده در شبکه‌های اجتماعی خود را به یک پلتفرم وفادار نمی‌بیند و از فضاهای دیگر برای جذب مخاطب استفاده می‌کند؛ برای مثال اگر کاربری در شبکه اجتماعی تیک‌تاک فعال است در یوتیوب هم چنل مخصوص به‌خود را راه‌اندازی می‌کنند! اما چرا؟

علاوه‌بر محبوبیت بالای یوتوب؛ یکی از امکاناتی که شامل حال این نوع اینفلوئنسرها می‌شود، استفاده از ابزارهای متفاوت گوگل برای تبلیغات در یوتیوب است! به عبارتی اگر بخواهیم به کاربرد شبکه اجتماعی یوتیوب در این مورد اشاره کنیم، متوجه خواهید شد که یوتوب نویی کانال برای استفاده از فضای مناسب تبلیغات در گوگل به‌شمار می‌رود است.

حمایت سایت یوتیوب از برندها

زمانی که برندهای متفاوت در یوتوب، توسط اینفلوئنسرهای متفاوت تبلیغ نمی‌شوند چراکه YouTube به عنوان یک برند فعال و پویا برندهای محبوب را هم حمایت می‌کند. همان‌طور که در جریان هستید مخاطبان زیادی در طول روز یه یوتیوب مراجعه می‌کنند که این حجم از ترافیک به دیده شدن نام برند در رنک‌های اولیه موتور سرچ گوگل کمک می‌کند؛ با رصد شدن چنین نتایجی توسط یوتیوب، برند مورد توجه و حمایت یوتیوب قرار خواهد گرفت! به‌عبارتی اگر یوتوب تشخیص دهد که تبلیغات برند در این بستر قادر است تا ترافیک بیشتری برای این پلتفرم ایجاد کند؛ با کمال میل نقش حمایتی از برند را تقبل کرده و اسپانسر برند می‌شود.

مرتبط کردن کاربر از طریق لینک

YouTube شامل الگوریتمی می‌شود که به‌صورت منظم به اسکن محصولات موردنظر و جای‌گذاری لینک مرتبط می‌شود. اگر دقت کرده باشید چه حین پخش تبلیغات در یوتوب و چه زمانی که محتوای یوتوبر در حال پخش باشد؛ لینک‌هایی در قسمت توضیحات اضافه می‌شود که بیننده با کلیک یا لمس آن به صفحه محصول تبلیغ‌شده منتقل می‌شود و می‌تواند خرید خود را انجام دهد و در صورتی که کاربران از طریق این لینک‌ها خرید خود را نهایی کند؛ تولید کننده محتوای ویدیویی (یوتوبر) در این فرآیند میزانی از سهم فروش را تصاحب می‌کند. فراموش نکنید کلید موفقیت تبلیغات گوگل در این روش فقط در صورتی‌ حاصل می‌شود که محتوا یوتوبر به صورت شفاف، صریح و صادقانه پاسخگوی سوالات بیننده باشد!

 

راه‌های دریافت درآمد از یوتیوب چیست؟

YouTube Premium Revenue یا سود تبلیغات


همان‌طور که در ابتدا مقاله گفتیم؛ یوتیوب یکی از راه‌های کسب درآمد برای فعالان یوتیوبی با عنوان اشتراک ویژه معرفی کرده (YouTube Premium Revenue) است؛ در این نوع از درآمدزایی، کاربران فعال یوتیوبی با انتشار محتوای محرمانه برای مخاطبانی که هزینه عضویت را در چنل آن‌ها پرداخت کرده باشند؛ می‌توانند به آن محتوا دست پیدا کنند. در این روش نوع چنلی که برای انتشار این نوع محتوا ایجاد می‌کنید متفاوت متفاوت خواهد بود و بعد از ارائه چند محتوای رایگان، کاربر نیاز دارد تا برای تماشای محتوا اکانت ویژه خریداری کند.

Crowd funding یا جذب سرمایه در یوتیوب چیست؟


Crowdfunding به نوعی روش جذب سرمایه گفته می‌شود که

در آن سرمایه‌گذاران تشویق می‌شوند تا در کسب‌و‌کارهای مستعد سرمایه‌گذاری کنند. مکانیزم جذب مخاطب Crowdfunding به این صورت است که حامیان مالی با هدایت شدن به صفحه‌ای مجزا می‌توانند به سرمایه‌گذاری مشغول شوند. برای استفاده از این قابلیت لازم است؛ ابتدا مخاطبان وفادار را شناسایی شوند و با انتشار محتوای با کیفیت توجه آن‌ها جلب کنید تا به سرمایه‌گذاری روی استعداد شما ترغیب شوند.



چقدر این پست مفید بود؟

میانگین امتیاز 0 / 5. تعداد آرا: 0

تا الان رای نیامده! اولین نفری باشید که به این پست امتیاز می دهید.

اشتراک مقاله:

حسین افسان
حسین متخصص تبلیغات گوگل ماست و تجربه زیادی هم توی تبلیغات فیسبوک داره

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

جدیدترین مقالات وی دیجیتال مارکتینگ

99. آشنایی با کامیونیتی گوگل ادز و امکان پرسش و پاسخ

کامیونیتی گوگل ادز محیطی است که به کاربران امکان می‌دهد، تا اطلاعات و تجارب خود در زمینه تبلیغات را به اشتراک بگذارند و از دیگران سوالات خود را مطرح کنند. در این محیط می‌توانید از تجربیات دیگران بهره‌مند شده و سوالات خود را مطرح کنید تا جواب‌های کاربردی برای بهبود استراتژی تبلیغاتی‌تان در گوگل ادز بدست آورید.

98. بررسی گزینه های Pagespeed Insight برای افزایش سرعت صفحه و کم کردن هزینه گوگل ادز

Pagespeed Insight یک ابزار قدرتمند است که به شما کمک می‌کند سرعت بارگذاری صفحات وبتان را ارتقاء داده و همچنین هزینه‌های تبلیغات در گوگل ادز را کاهش دهید. با استفاده از این ابزار، می‌توانید به بهبود عملکرد وب‌سایت خود پرداخته تا تجربه کاربری بهتری داشته باشید و در عین حال، هزینه تبلیغات خود را به حداقل برسانید.

97. آموزش اجمالی UX در گوگل ادز

در گوگل ادز، UX یا تجربه کاربری، به بهبود رابطه بین مخاطبان و تبلیغات اختصاص دارد. این فرآیند شامل طراحی صفحات کاربری جذاب و بهینه، بهبود تجربه مشاهده تبلیغات و ارتقاء کیفیت کلی تجربه کاربری در تبلیغات گوگل است. تمرکز بر UX به کاربران کمک می‌کند تا با تبلیغات بهتر ارتباط برقرار کنند و به شرکت‌ها در دستیابی به اهداف تبلیغاتی کمک می‌کند.