هر آنچه باید در مورد سوئیچ به GOOGLE ANALYTICS 4 بدانید!

در جولای سال جاری، Universal Analytics (UA) – یا Google Analytics 3 – اندازه گیری داده های وب سایت را متوقف خواهد کرد. درعوض، کسانی که می‌خواهند اطلاعات خود را در سفرهای مخاطبان به دست آورند، باید به ابزار اندازه‌گیری نسل بعدی گوگل، Google Analytics 4 (GA4) روی بیاورند. بر خلاف UA، که بر اساس جلسات و بازدید از صفحه است، مدل GA4 از پارامترهای سفارشی‌سازی شده استفاده می‌کند که به آنها «رویداد» گفته می‌شود. این یک رابط گزارش گیری کاملاً متفاوت است که ساده تر است و اندازه گیری بین دستگاهی را ارائه می دهد. بدون به‌روزرسانی عمده برای Google Analytics از زمان آغاز به کار آن در سال 2005، این تغییر مدت‌ها به تعویق افتاده است.در این مقاله ما به تفاوت‌های کلیدی بین این دو پلتفرم و جزئیات نحوه و زمان مهاجرت به GA4 می‌پردازیم.

هر آنچه باید در مورد سوئیچ به GOOGLE ANALYTICS 4 بدانید!

 

تفاوت بین Universal Analytics و Google Analytics 4

خلاصه کردن شباهت‌ها سریع‌تر است، زیرا تفاوت‌های بین Universal Analytics و جانشین آن قابل توجه است.GA4 که در اکتبر 2020 راه اندازی شد، یک سیستم گزارش دهی کاملا متفاوت است. این یک روش قوی‌تر برای اندازه‌گیری است و به بازاریابان وب‌سایت و اپلیکیشن‌ها این امکان را می‌دهد تا سفرهای مشتریان خود را بهتر درک کنند. در حالی که GA4 گزارش های استاندارد شده را ارائه می دهد، عملکرد بیشتری برای اندازه گیری و بینش سفارشی دارد. شما می‌توانید به طور موثرتری روی داده‌های «رویداد» تعریف‌شده دستی، که تفاوت اساسی بین ابزار جدید و نسخه قبلی آن است، بررسی کنید. شما می توانید اندازه گیری های مبتنی بر رویدادهای خود را به روشی کاربرپسند تنظیم کنید، که ممکن است برای تیم های بازاریابی دیجیتال متحول کننده باشد. بسیاری از گزارش‌هایی که ما به اجرای آن در UA عادت کرده‌ایم قابل تکرار نیستند. اما هنوز شباهت هایی در اندازه گیری ها در زمینه هایی مانند بازدید از صفحه و خرید وجود دارد.

در اینجا برخی از تفاوت های کلیدی دیگر وجود دارد:

Users: نسخه UA از دو معیار کاربر استفاده می کند، کل کاربران و کاربران جدید. جانشین آن، GA4، از سه مورد استفاده می کند: کل کاربران، کاربران فعال و کاربران جدید.

Session counts: تفاوت در اندازه گیری بسته به عواملی مانند مناطق زمانی متفاوت خواهد بود. به عنوان مثال، برخلاف UA، اگر مشتری در یک صفحه باشد، session جدیدی ایجاد نخواهد شد که ساعت نیمه شب است. بنابراین، تعداد session احتمالا کمتر خواهد بود.

IP addresses: این آدرس‌ها به‌طور خودکار ناشناس می‌شوند، بر خلاف UA، که باید به صورت دستی این تابع را برای مطابقت با GDPR انتخاب کنید.

App reporting: نسخه GA4 به شما امکان می دهد داده های بین پلتفرم و دستگاه را ردیابی کنید، و نیاز به اندازه گیری آمار برنامه و وب سایت را به طور جداگانه کاهش می دهد.

Reporting views: نسخه UA تا 25 بازدید گزارش‌دهی دارد، اما در GA4 کارآمد، تنها یک مورد وجود دارد. می‌توانید جریان‌های «مخاطبان» و «داده‌ها» را برای استفاده به جای آن‌ها پیاده‌سازی کنید.

Bounce rate: نسخه GA4 بر نرخ های تعامل بیش از پرش تمرکز می کند. در UA، هر سفری که در آن کاربر یک سایت را بدون کلیک کردن در جای دیگری ترک کند، به عنوان یک پرش در نظر گرفته می شود. اما در GA4، هر جلسه کمتر از 10 ثانیه به عنوان یک پرش به حساب می آید. هر چیزی بیشتر، یا جلسه ای که شامل یک یا چند تبدیل یا دو بازدید از صفحه باشد، یک جلسه درگیر است. این یک وسیله اندازه گیری موثرتر و معنادارتر است.

Data retention: در UA داده ها برای دوره های طولانی ذخیره می شوند، اما GA4 آن را فقط برای دو یا 14 ماه (بسته به گزینه ای که انتخاب می کنید) حفظ می کند. از دست دادن این داده های تاریخی را می توان با ادغام GA4 با BigQuery مقابله کرد. ادغام مستقیم مانند این مورد با دیگر پلتفرم ها یک نکته مثبت بزرگ است.

حتما بخوانید: ساخت GA4 و نصب تگ های تماس برای گوگل ادز

چه زمانی باید به GA4 سوئیچ کنیم؟

در حالت ایده آل، شما قبلاً این کار را انجام داده اید. اما، اگر این کار را نکرده اید، باید به زودی مهاجرت به GA4 را آغاز کنید. UA پردازش داده ها را از اول جولای متوقف می کند، اما هر چه زودتر به GA4 بروید، داده های بیشتری خواهید داشت.انجام آن در حال حاضر به این معنی است که می توانید آمار را در طول (تقریبا) یک سال تقویمی کامل تجزیه و تحلیل کنید.همانطور که در بالا ذکر کردیم، پیوند سریع حساب GA4 خود به BigQuery نیز تضمین می کند که داده های تاریخی شما جمع آوری و ذخیره می شود.اما تغییر اکنون به این معنی نیست که باید UA را لغو کنید.آنها ابزارهای کاملاً متفاوتی هستند، بنابراین می‌توانید این دو را در کنار هم اجرا کنید تا خودتان را در این روش جدید جمع‌آوری و پردازش داده‌های تحلیلی راحت کنید.

هر آنچه باید در مورد سوئیچ به GOOGLE ANALYTICS 4 بدانید!

مهاجرت و راه اندازی GA4

از آنجایی که این یک سیستم کاملاً متفاوت است، می‌توانید GA4 را راه‌اندازی کرده و با آن کنار بیایید و در عین حال حساب UA خود را حفظ کنید.

سه راه برای شروع وجود دارد:

  1. برای اولین بار تجزیه و تحلیل را تنظیم کنید
  2. GA4 را به سایتی که قبلاً به UA متصل شده است اضافه کنید
  3. GA را در سیستم مدیریت محتوای خود بگنجانید

هنگامی که آن را راه اندازی کردید، سپس باید جریان های داده را در پلتفرم راه اندازی کنید و کدهای اندازه گیری را در وب سایت خود برچسب گذاری کنید تا برداشت اطلاعات را شروع کنید.

اگر کاملاً در GA4 تازه کار هستید، دستیار راه‌اندازی بهترین دوست شما خواهد بود. شما را از طریق ویژگی‌ها و تنظیمات توصیه‌شده راهنمایی می‌کند و به شما کمک می‌کند تا به سرعت به تبدیل‌های سازگار از UA دسترسی پیدا کرده و وارد کنید.

آماده سازی مانند به روز رسانی و بهینه سازی لایه داده وب سایت شما و Google Tag Manager روند را تسریع می کند و بینش جمع آوری شده از طریق GA4 را معنادارتر می کند.همچنین باید پارامترهایی را که می خواهید اندازه گیری کنید، تعریف کنید. همه چیز – از بازدید از صفحه گرفته تا تبدیل – به عنوان رویداد در GA4 طبقه بندی می شود. این بدان معناست که برای به حداکثر رساندن پتانسیل فرصت های گزارش دهی، در نظر گرفتن طیف متنوعی از رویدادها مهم است.

آیا به GA4 مهاجرت کرده اید؟ تجربه خود را در شبکه های اجتماعی یا در نظرات زیر با ما به اشتراک بگذارید.

چقدر این پست مفید بود؟

میانگین امتیاز 0 / 5. تعداد آرا: 0

تا الان رای نیامده! اولین نفری باشید که به این پست امتیاز می دهید.

اشتراک مقاله:

فاطمه حافظ نیا

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

جدیدترین مقالات وی دیجیتال مارکتینگ

99. آشنایی با کامیونیتی گوگل ادز و امکان پرسش و پاسخ

کامیونیتی گوگل ادز محیطی است که به کاربران امکان می‌دهد، تا اطلاعات و تجارب خود در زمینه تبلیغات را به اشتراک بگذارند و از دیگران سوالات خود را مطرح کنند. در این محیط می‌توانید از تجربیات دیگران بهره‌مند شده و سوالات خود را مطرح کنید تا جواب‌های کاربردی برای بهبود استراتژی تبلیغاتی‌تان در گوگل ادز بدست آورید.

98. بررسی گزینه های Pagespeed Insight برای افزایش سرعت صفحه و کم کردن هزینه گوگل ادز

Pagespeed Insight یک ابزار قدرتمند است که به شما کمک می‌کند سرعت بارگذاری صفحات وبتان را ارتقاء داده و همچنین هزینه‌های تبلیغات در گوگل ادز را کاهش دهید. با استفاده از این ابزار، می‌توانید به بهبود عملکرد وب‌سایت خود پرداخته تا تجربه کاربری بهتری داشته باشید و در عین حال، هزینه تبلیغات خود را به حداقل برسانید.

97. آموزش اجمالی UX در گوگل ادز

در گوگل ادز، UX یا تجربه کاربری، به بهبود رابطه بین مخاطبان و تبلیغات اختصاص دارد. این فرآیند شامل طراحی صفحات کاربری جذاب و بهینه، بهبود تجربه مشاهده تبلیغات و ارتقاء کیفیت کلی تجربه کاربری در تبلیغات گوگل است. تمرکز بر UX به کاربران کمک می‌کند تا با تبلیغات بهتر ارتباط برقرار کنند و به شرکت‌ها در دستیابی به اهداف تبلیغاتی کمک می‌کند.