استفاده حرفه ای از موتور جستجوی گوگل – جلسه چهارم

Play Video

توی این قسمت از دوره سئو با محوریت مخاطب و محتوا عرفان درباره روش های سرچ در گوگل میگه و اینکه چطور باید از سرچ گوگل استفاده کنیم تا به عنوان یه کارشناس سئو جواب سوالاتمون رو پیدا کنیم.
این قسمت یکی از مهم ترین قسمت های این دوره هست چرا که از این به بعد بعضی از موضوعات مطرح میشه که برای پیدا کردنشون لازمه از مطالب این ویدیو استفاده کنید.

چقدر این پست مفید بود؟

میانگین امتیاز 0 / 5. تعداد آرا: 0

تا الان رای نیامده! اولین نفری باشید که به این پست امتیاز می دهید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Picture of عرفان پارسازاده
عرفان پارسازاده مدیر سئو وب سایت تیم وی دیجیتال هست که توی طراحی سایت و تبلیغات گوگل هم تجربه هایی داره. عرفان رو توی لینکدین هم میتونید دنبال کنید. یکی از هدف های عرفان اینه که ابزار های آتومیشن برای سئو تولید کنه و بتونه سرعت فرایند های سئو رو برای کسب و کار های کوچیک افزایش بده. اون از پیش زمینه ش در حوزه روانشناسی اجتماعی برای شناخت کاربر و نیاز های اون استفاده میکنه و استراتژی های سئو رو بر اساس جامعه هدف و مخاطب طراحی میکنه.

اشتراک مقاله: