گوگل دوست دارد تا هنگامی که کاربرانش بر روی یک تبلیغ کلیک میکنند تجربه خوبی از این سفر کوتاه به دست آورند. در همین راستا، مقاصد تبلیغاتی در گوگل باید ارزش منحصربهفردی را به کاربران ارائه دهند و کاربردی، مفید و آسان برای جستجو باشند. اما منظور گوگل از مقاصد منحربهفرد چیست؟ در ادامه به مواردی که باید در تبلیغات خود اجتناب کنید اشارهای خواهیم داشت تا بتوانید آنچه گوگل میخواهد را ارائه دهید و با مشکلاتی که منجر به بسته شدن اکانت یا محدود شدن تبلیغات و فعالیت در گوگل ادز خواهند شد مواجه نشوید.
تجربه صفحه مقصد در تبلیغات
در صفحات مقصد تبلیغات گوگل موارد زیر به عنوان موارد غیرمجاز معرفی شدهاند:
- مقاصد یا محتوایی که ارزش چندانی ندارند و دشوار یا خستهکننده هستند.
نمونه: وبسایتهایی که پنجره بازشو دارند و با بازکردن چندین صفحه در مقابل کاربر در توانایی کاربر برای دیدن محتوای موردنظر اختلال ایجاد میکنند، سایتهایی که دکمه برگشت مرورگر را غیرفعال کرده یا با آن تداخل دارند، وبسایتهایی که به سرعت در اکثر مرورگرها و دستگاهها بارگیری نمیشوند، یا برای مشاهده صفحه مقصد نیاز به دانلود یک برنامه اضافی دارند (برای این مورد افزونههای رایج مرورگر مجاز هستند).
- لینکهایی که با کلیک بر روی آگهی باعث آغاز دانلود میشوند یا مخاطب را به یک فایل میفرستند.
نمونه: تصاویر، ویدئوها، فایل صدا
توجه داشته باشید تبلیغکنندگان داروسازی مجاز به استفاده از صفحات فرود PDF هستند. البته این افراد باید یک هشدار برای تبلیغ خود تعیین کنند که نشان دهد این PDF توسط شرکت دارویی تایید شده است.
- صفحات مقصدی که قصد دارند از کاربر کلاهبرداری کنند.
نمونه: وبسایتهایی که صفحه را بدون این که کاربر بخواهد تغییر میدهند یا وبسایت هایی که حاوی تبلیغاتی شبیه هشدارهای سیستم یا اعلانهای اخطار هستند.
عیب یابی: تجربه صفحه مقصد
1-مشکل اصلی را پیدا کنید: برای این که بتوانید مشکل اصلی در مورد اخطاری که از سوی گوگل برای تجربه صفحه مقصد شما آمده را بفهمید، میتوانید موارد زیر را بررسی کنید زیرا معمولا مشکل در یکی از این نمونهها است:
پنجرههای بازشو: گوگل هر پنجره بازشوای را که علاوه بر صفحه فرود اصلی باز شود، بیربط به محتوا میداند. از نمونههای این پنجرهها:
- پاپ آپهای زمانبندی شده
- پنجرههای بازشو که خودبهخود بسته میشوند
- پاپ آپهای متناوب
- پاپ آپهای ایجاد شده از خود آگهی
- پاپ آپهای دانلود
- پاپ آندر
البته لازم به ذکر است که این پنجرهها تا زمانی که مانع خروج کاربر از سایت نشوند، مجاز خواهند بود. صفحات بینابینی نیز اگرچه همانند پاپآپها هستند اما گرافیک قابلقبولی دارند و تنها به جای باز کردن یک پنجره جدید در همان صفحه فرود ظاهر میشوند. بنابراین تا زمانی که مشکلی برای خروج کاربر به وجود نیاورند مشکلی برای استفاده ندارند.
مقصد آگهی را اصلاح کنید. در صورتی که نمیتوانید مقصد تبلیغ خود را اصلاح کنید، باید آگهی را با مقصد جدیدی که با قوانین گوگل مطابقت دارد به روزرسانی کنید.
تبلیغ را ویرایش کنید. اگر ویرایشی را روی تبلیغ خود انجام دهید، تبلیغ بار دیگر برای بررسی به گوگل ارسال میشود. برای اکثر آگهیها این روند یک روز کاری طول میکشد، البته ممکن است برای بررسی دقیقتر زمان بیشتری نیاز باشد.
اگر وبسایت شما حاوی فعالیتهای سوءاستفادهکننده از کاربر است، دستورالعملهای زیر را برای رفع تخلف دنبال کنید:
- وضعیت سایت خود را در سرچ کنسول گوگل بررسی کنید.
- هر گونه فعالیت سوءاستفادهکننده را از وب سایت خود حذف کنید.
- دستورالعمل های تجدیدنظر را در سایت گوگل دنبال کنید.
پس از بررسی مجدد در صورتی که وبسایت دیگر از فعالیتهای سوءاستفادهکننده پاک باشد، تبلیغات شما برای اجرا تأیید خواهد شد.
نکته: اگر قصد رفع این تخلفات را ندارید یا نمیتوانید آنها را اصلاح کنید، برای جلوگیری از تعلیق حساب کاربری بهتر از آگهی خود را نیز حذف کنید.
محتوای اصلی ناکافی
در مورد محتوای صفحات مقصد، آنچه در ادامه خواهیم گفت به عنوان موارد غیرمجاز معرفی شدهاند:
- صفحه مقصدی که هدف اصلی آن نمایش تبلیغات است و محتوای باارزشی ارائه نمیدهد.
نمونه: صفحاتی که ترافیک را (از طریق آربیتراژ یا مسیرهای دیگر) به صفحاتی دیگر با تبلیغات بیشتر از محتوا، بدون محتوا یا با محتوای بسیار کم هدایت میکنند.
- صفحاتی که محتوای مقصد آنها ارزش چندانی به محتوای اصلی نمیافزاید و یا محتوای تکراری دارند.
نمونه: قالبها یا وبسایتهای از پیش تولید شده که محتوای تکراری ارائه میدهند، اسکرین میرورینگ (screen mirroring)
- صفحات مقصدی که صرفا برای هدایت کاربر به مکان دیگری طراحی شدهاند.
نمونه: صفحات پل، درگاهها یا سایر صفحات میانی که فقط برای پیوند دادن به سایتهای دیگر استفاده میشوند.
- صفحات مقصدی که پیامی مبنی بر اینکه صفحه هیچ خدماتی برای ارائه ندارد را نشان میدهند.
نمونه: دامنههای ثبت شده یا سایتهایی که فقط برای رزرو آدرس وب هستند و پیامهای «در حال ساخت»، «به زودی» یا پیامهایی از این قبیل را نمایش میدهد.
- صفحاتی که برای مخاطب قابل درک نیستند و محتوای غیرمنطقی دارند.
نمونه: صفحات خالی یا محتواهای بیمعنی در صفحه فرود
عیب یابی: محتوای ناکافی
در صورتیکه با اخطار محتوای ناکافی روبهرو شدید، دو مرحله زیر را انجام دهید:
- مقصد آگهی را اصلاح کنید
تمرکز خود را روی ارائه محتوای مفید و کاربردی بگذارید و صفحه خود را با تبلیغات زیاد پر نکنید. تمام مجموعههای فریم HTML را که محتوا را از دامنههایی غیر از دامنه صفحه فرود آگهی کپی میکنند، از بین ببرید. اگر سایت یا برنامه شما قابلیت جستجو دارد، مطمئن شوید که نتایج جستجو از سایتها یا برنامههای دیگر کپی نشده باشند. همچنین باید بررسی کنید که ثبتنام سایت شما منقضی شده است یا خیر.
پس از این که موارد بالا را مطابق با قوانین گوگل اصلاح کردید، تغییرات را ذخیره کنید تا گوگل آنها مورد بررسی قرار دهد و اخطار را حذف کند.
- مقصد متفاوتی را انتخاب کنید.
اگر نمیتوانید یا نمیخواهید تغییری در مقصد دهید، نشانی اینترنتی نهایی تبلیغ را ویرایش کنید تا به قسمت دیگری از وبسایت یا برنامهتان ارجاع دهید که با قوانین گوگل مطابقت داشته باشد.
عدم تطابق صفحه مقصد
در حوزه تطابق صفحه مقصد موارد زیر غیرمجاز هستند:
- تبلیغاتی که به طور دقیق معکسکننده مکانی که کاربر به آن هدایت میشود نیستند.
نمونه: برای مثال در صورتی که صفحه از نشانی وب «www.google.com» استفاده کند اما کاربر را به صفحه فرود با URL www.youtube.com هدایت شود.
- دامنه یا پسوند دامنه در URL نمایش داده شده با URL نهایی و تلفن همراه مطابقت نداشته باشد.
نمونه: نشانی اینترنتی نمایش: google.com و نشانی اینترنتی نهایی: example.com; نشانی وب نمایش: example.com و نشانی اینترنتی نهایی: example.org
- عدم استفاده از یک زیر دامنه برای شناسایی واضح سایت از سایر سایتهای میزبانی شده در آن دامنه یا از دامنه والد
نمونه: نشانی اینترنتی نمایش blogspot.com و نشانی اینترنتی نهایی: mycompany.blogspot.com باشد.
در این مورد توجه کنید داشته باشید که اگر دامنه به صورت انحصاری توسط یک شرکت استفاده میشود، نیازی به زیردامنه نیست.
- URL نهایی که کاربر را به دامنه دیگری میبرد.
نمونه: اگر URL نهایی http://example.com به http://example2.com هدایت شود.
- الگوهای ردیابی که به محتوای مشابه URL نهایی منجر نشوند.
نمونه: در صورتی که URL نهایی به صفحه دستهبندی محصول منتهی شود، اما الگوی ردیابی کاربر را به صفحه محصول خاصی هدایت کند.
عیب یابی: عدم تطابق صفحه مقصد
- URLای که وارد کردید را بررسی کنید.
وبسایت یا برنامه نشان داده شده در تبلیغ شما باید به طور دقیق نشان دهد که افراد با کلیک بر روی تبلیغ به کدام وبسایت یا برنامه هدایت میشوند (این صفحه فرود شما نیز به حساب میآید).
ایمیل عدم تاییدی که گوگل برای شما ارسال میکند، نشاندهنده دامنهای است که آگهی شما در زمان بررسی به آن اشاره کرده است. همچنین می توانید از Search Console برای بررسی صفحه فرود نهایی URL خود استفاده کنید تا مطمئن شوید دامنه به دست آمده با دامنه URL نمایشی شما مطابقت دارد.
URLهای کلمه کلیدی: ممکن است اگر URL شما با URL کلمه کلیدیتان مطابقت نداشته باشد اخطار عدم تطابق را دریافت کنید.
ردیابی: اگر پارامتر ردیابی در URL نهایی ثبت نشده باشد میتواند باعث اخطار عدم تطابق مقصد شود. اگر در ردیابی URL نهایی خود، از جمله شناسه پویا از یک سیستم ردیابی شخص ثالث استفاده میکنید، باید قبل از پارامتر ردیابی، نماد {ignore} را به کار ببرید.
مجاز نیست: http://example.com/?tracking=123&id=DynamicId
مجاز است: http://example.com/?{ignore}tracking=123&id=DynamicId
الگوهای ردیابی: اگر نیاز به تغییر مسیر به دامنه دیگری دارید، یک الگوی ردیابی را تنظیم کنید. به یاد داشته باشید که الگوهای ردیابی باید کاربر را به همان محتوای URL نهایی هدایت کنند. زیرا هر تفاوتی که الگوی ردیابی به URL وارد کند، از جمله در پارامترها و زیر دامنهها، میتواند کاربر را به محتوای متفاوتی نسبت به URL نهایی سوق دهد.
صفحات مقصدی که به درستی کار نمیکنند
- صفحات مقصدی که به درستی کار نمیکنند یا به درستی تنظیم نشدهاند.
نمونه: سایتی که کد خطای سرویس گیرنده یا سرویس گیرنده HTTP دارد، سایتی که خطای احراز هویت را داشته باشد ویا سایتی که در مرورگرها و دستگاههایی مثل تلفن همراه یا تبلت کار نمیکند.
نکته مهم: در صورتی که نمیتوانید یا نمیخواهید این خطا را رفع کنید بهتر است تبلیغ خود را حذف از گوگل حذف کنید زیرا گوگل حسابهایی که اخطارهای حل نشده زیادی داشته باشند را به حالت تعلیق درمیآورد.
عیب یابی: اشکال در کارکرد صفحه
- URLای که وارد کردهاید را بررسی کنید.
URL های صفحه فرود، URL های کلماتکلیدی، URL های ردیابی پویا و URL های پیوند عمیق را بررسی کنید تا مطمئن شوید که درست هستند و اشتباهات تایپی ندارند.
- مقصد آگهی را اصلاح کنید. اگر اطمینان دارید که آدرس اینترنتی درستی را وارد کردهاید و باز هم سایت به درستی کار نمیکند موارد زیر را مورد بررسی قرار دهید:
سایتها و برنامهها: تبلیغ شما نمیتواند به برنامهای که در حال توسعه است یا وبسایتی که کد وضعیت HTTP نامعتبر را برمیگرداند منتهی شود. حتی اگر سایت شما با موفقیت بارگیری شود، ممکن است در شرایط دیگر، مانند سایر مرورگرها و دستگاههای وب، یا توسط سیستم Google Ads، برای بارگیری مشکل داشته باشد. سایت یا برنامه شما باید در منطقه هدف کمپین تبلیغاتی به درستی کار کند. مقصد آگهی را در مرورگرها و دستگاههای مختلف بررسی کنید تا مطمئن شوید که همیشه به یک وبسایت یا برنامه کاربردی پیوند دارد. توجه داشته باشید که برنامهها را نمیتوان در مکانهایی که برنامه برای دانلود در دسترس نیست، تبلیغ کرد.
کدهای پاسخ HTTP: ببینید کدام خطا در مقصد و کجای آن رخ میدهد. توجه داشته باشید که یک جزء خاص در صفحه شما (مانند جاوا اسکریپت) میتواند باعث ایجاد خطا شود. برای سایتهایی که اخیراً از HTTP به HTTPS تغییر کردهاند، باید یک تغییر مسیر به نشانی اینترنتی HTTPS جدید تنظیم یا URLهای موجود در تبلیغات و برنامههای افزودنی خود را بهروزرسانی کنید. در غیر این صورت، URL ممکن است غیرقابل دسترسی باشد، که منجر به عدم تایید آگهی یا برنامه افزودنی خواهد شد.
تبلیغات برنامه: اطمینان حاصل کنید که ردیابهای شخص ثالث به درستی کاربر را به برنامه مناسب در فروشگاه برنامه مناسب هدایت میکند.
صفحات مقصدی که در دسترس همه نیستند
- صفحات مقصدی که در مکانهای خاص قابل دسترسی نیستند.
نمونه: سایتهایی که پیام محدودیت دسترسی به سایت را برای مخاطبان در مکانهای خاص نشان میدهند (مثلاً «این سایت در مکان شما قابل دسترسی نیست») یا سایتهایی که به دلیل محدود دسترسی در مکان به کاربر اجازه استفاده از سایت را نمیدهند.
صفحات مقصدی که به ربات های گوگل اجازه دسترسی نمی دهند (غیرقابل خزیدن)
- مقصدهایی که توسط رباتهای Google Ads قابل خزیدن و بررسی نیستند.
نمونه: استفاده از فایلهای خاص (فایلهای حذفکننده مانند robots.txt) برای این که دسترسی رباتهای گوگل به سایت محدود شود یا دسترسی رباتها را نسبت به تعداد تبلیغات محدود کند.
عیب یابی: صفحات مقصد محدودکننده خزیدن ربات ها
برای رفع این اخطار تنظیمات وبسایت یا برنامه خود را بررسی کنید تا مطمئن شوید که Google Ads را از خزیدن در سایت خود محدود نکردهاید. برای اطلاعات بیشتر میتوانید
‘l; از کنسول جستجوی گوگل برای مشاهده نحوه دسترسی به صفحات خود و بررسی خطاهای خزیدن استفاده کنید.
گاهی ممکن است به طور ناخواسته نیز خزیدن گوگل را محدود کنید. این امر به ویژه اگر اخیرا حجم زیادی از تبلیغات را به Google ارسال کرده باشید محتمل است. برای اطمینان از اینکه جلوی خزیدن گوگل را نمیگیرید، لطفاً بررسی کنید که آیا نرخ خزیدن پایینی را در کنسول جستجوی Google تنظیم کردهاید یا خیر.
نقض قوانین فروشگاه های اینترنتی یا اپلیکشن ها
- صفحات مقصدی که قوانین گوگل برای برنامه یا فروشگاههای وب را نقض میکنند.
نمونه: فعالیتهایی که قوانین فروشگاهی گوگل کروم را نقض کند یا برنامههایی که با قوانین گوگل پلی مغایرت داشته باشد.
عیب یابی: نقض قوانین فروشگاهی یا برنامه ای
برای اطلاع بیشتر از جزئیات تخلف خود، اعلانی را که برنامه یا فروشگاه وب (یعنی فروشگاه وب Chrome یا فروشگاه Google Play) برای شما ارسال کرده است، مرور کنید. هنگامی که برنامه یا فروشگاه وب شما حل شد، سرویس تبلیغات میتواند از سر گرفته شود.
URLهای غیرقابل قبول
- URLهایی که از استانداردها پیروی نمیکنند
- استفاده از آدرس IP به عنوان نشانی اینترنتی URL
نمونه: ۱۲۳.۴۵.۶۷۸.۹۰
- URLهایی که از کاراکترهای مجهول و غیرقابل قبول استفاده کنند.
نمونه: کاراکترهایی مانند !، *، #، _، @
اپلیکشن های ناشناس
- اپلیکشنهایی که توسط گوگل قابل شناسایی نباشند.
نمونه: شناسه یا ID ناقص اپلیکشن، برنامههای فروشگاهی، برنامههای حذف شده یا تعلیق شده در فروشگاههای اپ
شماره تلفن تایید نشده
در صورتی که بخواهید از تبلیغات تلفنی، افزودنیهای تلفنی یا مکانی استفاده کنید باید شماره تلفن شما توسط گوگل تایید شده باشد در غیر این صورت استفاده از تبلیغات تلفنی در صفحات مقصد مجاز نیست.
عیب یابی: شماره تلفن تایید نشده
برای تایید شماره تلفن دو راه وجود دارد:
- شماره را در سایت خود نمایش دهید. شماره تلفنی که در آگهی خود مینویسید باید در وبسایتی که آگهی نمایش داده میشود وجود داشته باشد. این یعنی در صورتی که تبلیغات شما به همراه شماره تلفن در وبسایتهای مختلف ظاهر شود، آن شماره تلفن را باید حداقل در یکی از صفحات وبسایت نیز بنویسید. دقت کنید که URL تأیید شده و URL نمایش آگهی باید مشابه یکدیگر باشند. علاوه بر این شماره باید به صورت متنی نوشته شود و نباید تصویر باشد. شماره تلفن شما اگر در صفحه فرودی که بازدید بالایی دارد نشان داده شود، راحتتر توسط گوگل شناسایی و تأیید خواهد شد.
- مالکیت دامنه خود را تایید کنید. روش دیگر تایید شماره تلفن، اثبات مالکیت دامنه و URL نمایشی آگهی است. برای این کار میتوانید حسابهای Google Search Console و Google Ads خود را به هم پیوند دهید یا برچسب ردیابی تبدیل Google Ads و برچسب بازاریابی مجدد را به وبسایت خود بچسبانید.
شماره تلفن غیرقابل قبول
موارد زیر در تبلیغات تلفنی، برنامههای افزودنی تماس و افزونههای مکانی مجاز نیستند:
- شماره تلفنهایی که نادرست، غیرفعال، نامربوط هستند یا به شرکت تبلیغشده متصل نیستند.
نکته مهم: Google ممکن است گاهی اوقات با شماره تلفن ارائه شده تماسهای آزمایشی کوتاهی برقرار کند تا اعتبار، صحت و ارتباط آن را تأیید کند. علاوه بر این ممکن است این تماسهای آزمایشی برای اطمینان بیشتر ضبط نیز شوند.
- شماره فکس، شمارههای شارژی یا شمارههای باطل شده
نمونه شمارههای شارژی: هر شمارهای که برای تکمیل تماس نیاز به هزینهی اضافی داشته باشد، مانند شمارههای ۱-۹۰۰ در ایالات متحده یا شماره های ۸۷۱ در بریتانیا
نمونهای از شمارههای باطل: شماره تلفنهایی که در آنها اعداد با حروف جایگزین شدهاند، مانند (۱-۸۰۰-GOOG-۴۱۱) به جای (۱-۸۰۰-۴۶۶-۴۴۱۱)
- شماره تلفنهایی که برای خارج کشور هستند یا با موقعیت مکانی شما همخوان نیستند.
نمونه: استفاده از شماره محلی آلمانی در تبلیغی که مربوط به کشور کانادا است.
- شماره تلفنهای مجازی یا شمارهگذاری شخصی
نکته: این سرویس فقط در کشورهای خاصی مانند بریتانیا و اسپانیا در دسترس است.
- شماره تلفنهایی که سرویس پیامگیر صوتی فعال ندارند
عیب یابی: شماره تلفن غیرقابل قبول
برای این که این اخطار را اصلاح کنید:
- شماره تلفن خود را اصلاح کنید. یک شماره تلفن کاربردی و مرتبط که به شرکت تبلیغ شده متصل میشود و مربوط به کشوری است که میخواهید هدف قرار دهید را ارائه کنید.
- موقعیت مکانی خود را ویرایش کنید. دو راه برای ویرایش موقعیت مکانی بر اساس آدرسی که میخواهید استفاده کنید وجود دارد.
آدرس «Google برای کسبوکار من»: اگر مکان تأیید نشده آدرسی از «Google برای کسبوکار من» است، باید وارد حساب «Google برای کسبوکار من» شوید و اطلاعات مکان خود را در آنجا بهروزرسانی کنید، تا این اطلاعات بهطور خودکار به Google Ads منتقل شود.
وارد کردن آدرس به صورت دستی: اگر میخواهید آدرس را به صورت دستی وارد کنید، نشانگر را روی آدرس نگهدارید و برای ویرایش اطلاعات مکان خود، روی نماد مداد کلیک کنید. سپس نام شرکت خود را بررسی کنید و مطمئن شوید که از علامت تجاری غیرمجاز استفاده نمیکنید.
چقدر این پست مفید بود؟
میانگین امتیاز 0 / 5. تعداد آرا: 0
تا الان رای نیامده! اولین نفری باشید که به این پست امتیاز می دهید.