شبکه‌ی نمایش تبلیغات گوگل (Google Display Network) چیست؟

شبکه‌ی نمایش تبلیغات گوگل (Google Display Network) چیست؟

 

شبکه‌ی نمایش تبلیغات گوگل در دیجیتال مارکتینگ (Google Display Network) چیست؟

در مقاله امروز، قصد داریم تا به موضوع شبکه نمایش تبلیغات گوگل در دنیای دیجیتال مارکتینگ بپردازیم. اگر شما وب‌سایتی دارید و می‌خواهید همه‌ی کاربران اینترنت به سایت شما سر بزنند، به تبلیغات حرفه‌ای و گسترده نیاز دارید؛ اما می‌دانید که این کار می‌تواند بسیار هزینه‌بر، گران و دشوار باشد. شما می‌توانید با استفاده از شبکه‌ی نمایش تبلیغات گوگل (Google Display Network) به‌سادگی شروع به تبلیغات کنید.

در ادامه به‌طور کامل درباره‌ی شبکه‌ی نمایش تبلیغات گوگل توضیح خواهیم داد.

شبکه‌ی نمایش تبلیغات گوگل چیست؟

شبکه‌ی نمایش تبلیغات گوگل، سیستمی بسیار قدرتمند است. این سیستم، ۲میلیون وب‌سایت اینترنتی و ۹۵درصد کل کاربران اینترنت را دارد. شبکه‌ی نمایش تبلیغات گوگل، تبلیغات شما را در تمام دنیا به مخاطبان خاص خود نشان می‌دهد.

شاید برایتان سؤال باشد که چگونه تبلیغات به کاربران نشان داده می‌شود. هنگام دیدن یک ویدئو، بازی‌کردن با موبایل و حتی چک‌کردن ایمیل‌ها، این تبلیغات به کاربران نشان داده می‌شود.

شبکه‌ی نمایش تبلیغات گوگل یا شبکه‌ی جست‌وجو؟

شرکت گوگل دو شبکه‌ی نمایش و جست‌وجوی تبلیغات و مارکتینگ است؛ اما کدام‌یک را باید انتخاب کرد؟ در ادامه به توضیح این دو سیستم نیز می‌پردازیم.

شبکه‌ی جست‌وجو :

این شبکه به شما این دسترسی را می‌دهد که تبلیغات خود را در موتور جست‌وجو قرار دهید. زمانی که کاربر کلیدواژه یا عبارت خاصی را جست‌وجو کرد، تبلیغات مربوط به شما به کاربر نشان داده می‌شود. این تبلیغات به‌طور معمولی در جست‌وجوهای بازیابی‌شده در بالا نشان داده می‌شود.

شبکه‌ی نمایش :

این شبکه کمی غیرفعال‌تر است. این سیستم، تبلیغات مربوط به شما را در وب‌سایت‌ها نمایش می‌دهد. برای مثال هنگامی که شما قصد خرید از یک وب‌سایت را دارید، امکان دارد تبلیغات شما نیز همانند همان محصول باشد که شبکه‌ی نمایش تبلیغات گوگل به آن کاربر نشان می‌دهد. همچنین این شبکه به شما این اجازه را می‌دهد که علاوه‌بر متن، از عکس و فیلم برای تبلیغات استفاده کنید. همان‌طور‌که می‌دانید، عکس و فیلم تأثیر بیشتری روی مغز شما می‌گذارد.

محل تبلیغ شبکه‌ی نمایش گوگل

همان‌طور‌که در ابتدا گفته شد، این شبکه شامل ۲میلیون وب‌سایت در سراسر جهان است. البته این بدان معنا نیست که تبلیغات شما روی تمام این وب‌سایت‌ها نمایش داده می‌شود. وب‌سایت‌ها در دسته‌بندی‌های متفاوتی از شبکه‌ی نمایش تبلیغات گوگل قرار دارند.

برخی از این وب‌سایت‌ها مانند بلاگر، یوتیوب و… مربوط به خود گوگل است. شما می‌توانید با عضویت در دو وب‌سایت AdSense و DoubleClick Ad Exchange به‌راحتی تبلیغات و مارکتینگ خود را مدیریت کنید.

اگرچه شما می‌توانید در دسته‌بندی‌های متفاوت شبکه‌ی نمایش تبلیغات گوگل فعالیت کنید، این نکته را باید در نظر داشته باشید که نمی‌توانید نرخ بالای بازگشت سرمایه (ROI) را به‌دست بیاورید. برای اینکه نتیجه‌ی بهتری کسب کنید، شما می‌بایست دسته‌بندی‌های بیشتری را در این شبکه انتخاب کنید. برای حل این کار می‌توانید:

۱. دامنه‌های خود را انتخاب کنید.

یکی از ویژگی‌هایی که می‌تواند به شما کمک زیادی کند، ویژگی «مدیریت مکان تبلیغات» است. این ویژگی برای این است که شما تعیین کنید در کدام وب‌سایت، بازی، ویدئوها و همچنین سایت‌هایی که با موبایل مراجعه می‌کنیم، تبلیغاتتان نمایش داده شود. همچنین این ویژگی عالی به شما کمک می‌کند تا بتوانید مخاطب هدف خود را پیدا کنید و در مکانی که می‌خواهید، تبلیغات شما ظاهر شود.

آیا می‌دانید که مشتریان شما از چه نوع افرادی هستند؟ برای افزایش بهره‌وری تبلیغات خود در وب‌سایت‌هایی تبلیغ کنید که کاربران و مخاطبان هدف شما قرار دارند.

۲. اجازه دهید گوگل یک مکان برای تبلیغات شما انتخاب کند.

همان‌طور‌که می‌دانید، سیستم‌های گوگل بسیار هوشمند هستند. اگر نمی‌دانید که در چه مکانی تبلیغات خود را قرار دهید، این کار را به گوگل واگذار کنید تا بهترین مکان را متناسب با محتوای تبلیغات شما انتخاب کند.

برای این کار فقط کافی است که موضوعات و کلیدواژه‌های مربوط به تبلیغات خود را انتخاب کنید. سپس گوگل وب‌سایت‌های مرتبط با شما را پیدا می‌کند و تبلیغات شما را در آنجا قرار می‌دهد.

البته این را بدانید که این عمل نیازمند نظارت بیشتری است؛ چراکه شما می‌بایست مخاطبان هدف خود را زیر نظر داشته باشید تا بتوانید نتایج بهتر و بیشتری کسب کنید. علاوه‌بر مکان و محل تبلیغات که می‌تواند مهم باشد، نکات و ویژگی‌های دیگر نیز می‌تواند به شما کمک بسیاری کند. شما همچنین می‌توانید نوع افراد، محل زندگی جغرافیایی آن‌ها و ویژگی‌های بیشتر دیگری را برای دیدن تبلیغاتتان انتخاب کنید.

هدف شبکه‌ی نمایش تبلیغات گوگل (Google Display Network Targeting)

یکی از سؤال‌های مهمی که می‌تواند مطرح شود این است که دقیقاً چه کسانی به شبکه‌ی نمایش تبلیغات شما دسترسی خواهند داشت؟

شما می‌توانید با استفاده از ویژگی‌های منحصربه‌فرد این شبکه، مخاطبان هدف خود را پیدا کنید. پس از پیداکردن مخاطبان هدف خود، می‌توانید با آن‌ها تبادل اطلاعات کنید.

در ادامه چند راهکار برای ایجاد مخاطب هدف با استفاده از شبکه‌ی نمایش تبلیغات گوگل آورده شده است.

  • علاقه‌مندی: شما می‌توانید با گوگل چیزی را بسازید که مخاطب به آن علاقه دارد. برای این کار می‌توانید برندها، سایت‌ها، محصولات و خدماتی که کاربر می‌پسندد، نمایش دهید. فقط کافی است که شما یک موضوع ویژه و مرتبط را بیابید که کاربر به آن علاقه دارد. سپس خود گوگل بهترین مخاطبان را پیدا می‌کند و تبلیغاتتان را به آن‌ها نشان می‌دهد.
  • نسخه‌ی نمایشی: شما می‌بایست سن، جنسیت، وضعیت تأهل، دستگاهی که کاربر با آن کار می‌کند، مکان جغرافیایی و حتی اینکه کاربرانتان پدر یا مادر هستند، انتخاب کنید. ویژگی‌های دیگری نیز ممکن است وجود داشته باشد که نیاز به انتخاب دارند و واقعاً می‌تواند نام تجاری یا برند شما را در ذهن مخاطبان حک کند.
  • فعالیت: شاید لازم باشد در این قسمت بگوییم: «کوکی‌ها متشکریم!» شبکه‌ی نمایش تبلیغات می‌تواند با استفاده از همین ویژگی به شما بگوید که کاربران در چه وب‌سایت‌هایی وب‌گردی کرده‌، چه محصولاتی خریداری کرده و همچنین چه فرم‌های آنلاینی را تکمیل کرده‌اند.

با استفاده از استراتژی «بازاریابی مجدد (Remarketing)»، شما می‌توانید به کاربرانی که قبلاً به وب‌سایت شما سرزده‌اند یا برند شما را دیده‌اند، دوباره متصل شوید. این روش، یکی از قدیمی‌ترین و بهترین روش‌های بازاریابی دیجیتال است که وجود دارد.

همچنین شبکه‌ی نمایش تبلیغات گوگل، ابزار تجزیه‌وتحلیل‌ را نیز دارد. شما می‌توانید با استفاده از این ابزار به‌راحتی کمپین‌هایی را که ساخته‌اید، مدیریت کنید؛ اینکه درحال پیشرفت هستند یا سقوط. با این مدیریت می‌توانید به‌طور منظم عملکرد تبلیغات و آگهی خود را زیر نظر داشته باشید. هرچه بیشتر زیر نظر داشته باشید و مدیریت کنید، موفقیت‌های شما نیز بیشتر خواهد شد.

حرف آخر

نمایش تبلیغات شما در شبکه‌ی نمایش تبلیغات گوگل یا نمایش ویدئوهای تبلیغاتی شما در یوتیوب می‌تواند کاربران فراوانی جذب کند و تأثیر مثبتی در رشد شما بگذارد. پس اگر کاربران فوراً روی تبلیغاتتان کلیک نکردند، نگران نباشید.

با‌توجه‌به سوابق، آمارها و اطلاعات به‌دست‌آمده، تأثیرپذیری و اعتباربخشی این نوع بازاریابی، کمی دشوار نیز هست. مشاهده از طریق کلیک‌های کاربر می‌تواند فاصله‌ای را ایجاد کند. البته اطلاعات ارزشمند در مورد تأثیرات تبلیغات از بین نخواهند رفت.. با ادغام شبکه‌ی نمایش تبلیغات گوگل (GDN) و آنالیزور گوگل (Google Analytics) می‌توانید این فاصله را نیز جبران کنید.

برای مثال می‌توان از طریق گزارش‌دهی قیف چندگانه‌ی آنالیزور گوگل، کاربری که تبلیغات شما را در شبکه‌ی نمایش تبلیغات یا ویدئویی را در یوتیوب مشاهده می‌کند، ردیابی کرد. با فعال‌سازی گزارش‌دهی تأثیر GDN در آنالیزور گوگل، صاحبان برندها می‌توانند چگونگی برداشت از شبکه نمایش تبلیغات را یاد بگیرند تا در نرخ تبدیل به آن‌ها کمک کند.

منبع: cpcstrategy

 

چقدر این پست مفید بود؟

میانگین امتیاز 5 / 5. تعداد آرا: 1

تا الان رای نیامده! اولین نفری باشید که به این پست امتیاز می دهید.

اشتراک مقاله:

حسین افسان
حسین متخصص تبلیغات گوگل ماست و تجربه زیادی هم توی تبلیغات فیسبوک داره

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

جدیدترین مقالات وی دیجیتال مارکتینگ

99. آشنایی با کامیونیتی گوگل ادز و امکان پرسش و پاسخ

کامیونیتی گوگل ادز محیطی است که به کاربران امکان می‌دهد، تا اطلاعات و تجارب خود در زمینه تبلیغات را به اشتراک بگذارند و از دیگران سوالات خود را مطرح کنند. در این محیط می‌توانید از تجربیات دیگران بهره‌مند شده و سوالات خود را مطرح کنید تا جواب‌های کاربردی برای بهبود استراتژی تبلیغاتی‌تان در گوگل ادز بدست آورید.

98. بررسی گزینه های Pagespeed Insight برای افزایش سرعت صفحه و کم کردن هزینه گوگل ادز

Pagespeed Insight یک ابزار قدرتمند است که به شما کمک می‌کند سرعت بارگذاری صفحات وبتان را ارتقاء داده و همچنین هزینه‌های تبلیغات در گوگل ادز را کاهش دهید. با استفاده از این ابزار، می‌توانید به بهبود عملکرد وب‌سایت خود پرداخته تا تجربه کاربری بهتری داشته باشید و در عین حال، هزینه تبلیغات خود را به حداقل برسانید.

97. آموزش اجمالی UX در گوگل ادز

در گوگل ادز، UX یا تجربه کاربری، به بهبود رابطه بین مخاطبان و تبلیغات اختصاص دارد. این فرآیند شامل طراحی صفحات کاربری جذاب و بهینه، بهبود تجربه مشاهده تبلیغات و ارتقاء کیفیت کلی تجربه کاربری در تبلیغات گوگل است. تمرکز بر UX به کاربران کمک می‌کند تا با تبلیغات بهتر ارتباط برقرار کنند و به شرکت‌ها در دستیابی به اهداف تبلیغاتی کمک می‌کند.