ترفندهای دیجیتال مارکتینگ برای کسب‌وکارها در دوران کرونا

ترفندهای دیجیتال مارکتینگ برای کسب‌وکارها در دوران کرونا

آیا از ترفندهای دیجیتال مارکتینگ برای کسب و کارها در دوران کرونا اطلاع دارید؟ یکی از بزرگترین دغدغه های صاحبان کسب و کارها در دوران کرونا و موارد مشابه آن علاوه بر حفظ سلامت جسمی، محافظت از روند تبلیغات و فروش تولیدات و خدمات خود می باشد.

در این مقاله میخواهیم به صورت مختصر در مورد چند نمونه از فعالیتهایی که می توانید انجام دهید تا علاوه بر حفظ کسب وکار خود، در جهت پیشرفت و گسترش آن نیز قدم های مفیدی بردارید.

یادگیری و ارتقای سطح آگاهی

یکی از مهم ترین المان هایی که هر کسب و کاری نیاز دارد آموزش و یادگیری در حین انجام کار است. در واقع این آموزه های روتین میتواند به پیشرفت کار شما کمک کند. می توانید تصور کنید که چه میزان زمان برای پیشرفت سطح آگاهی در ایام کرونا دارید؟ در واقع ایام قرنطینه میتواند بهترین زمان را به شما هدیه دهد.
باید به شما این پیشنهاد را به شما ارائه کنیم که در کنار آموزش های تخصصی کسب و کار خودتان، حتماً شروع به یادگیری و آشنایی با مباحث مقدماتی پیشرفته کنید.
بهترین روش آموزش تبلیغات آنلاین در چنین ایامی قطعاً شرکت در وبینارهای آموزشی و یا مشاهده مقالات و ویدیوهای آموزشی می باشد.
لازم بذکر است خیلی از شرکت ها که برای تبلبغات انلاین به ما مراجعه می کنند، حسرت روزها و ماه های اخیر را میخورند. چرا که اگر در ابتدای شروع این همه گیری و یا قبل از آن شروع می کردند، امروز بسیار جلوتر از چیزی بودند که الان هستند.

بیشتر بخوانید: دیجیتال مارکتینگ و نجات کسب و کارهای سنتی

ورود اجباری یا اختیاری به دیجیتال مارکتینگ

سالهاست که در تمام کشورهای پیشرفته کسب و کارهای کوچک و بزرگ قدم به دنیای تبلیغات انلاین گذاشته اند و سعی در فروش و برندینگ محصولات و خدمات خود نموده اند. این مورد در کشور ماکمی دیرتر اما با سرعتی زیاد در حال بالا رفتن است.

حذف رفت وآمد شهری، حذف واسطه ها و از همه مهمتر فروش فوری و مناسب محصولات از مهم ترین دلایل ورود به این عرصه می باشد.

در واقع تمامی این کسب و کارهایی که چه به صورت آنلاین فعالیت می کنند و یا به صورت آنلاین تبلیغات خود را پیش می برند گامهای زیادی از بقیه کسب و کارهای هر چند بزرگ ولی سنتی جلوتر هستند.

صاحبان این کسب وکارها در واقع به صورت اختیاری به فضای دیجیتال مارکتینگ روی آورده اند.

حال تصور کنید شرکت هایی را که با شروع ویروس کرونا بخش وسیعی از مشتریان خود را از دست داده اند. و یا دیگر قادر به انجام تبلیغات سنتی خود نیستند.

این شرکت ها تازه در این ایام به فکر ورود به این حوزه افتاده اند. توصیه ما به این کسب وکارها شروع هر چه سریعتر تبلیغات آنلاین و از دست ندادن زمان لازم است. دراصل شرایط موجود آنها را به صورت اجباری وارد این عرصه کرده است.

این شروع میتواند با طراحی یک سایت و یا راه اندازی یه اپلیکیشن کاربردی برای تجارت مورد نظر باشد.

نکته: برخی از روش های تبلبغات آنلاین در حوزه دیجیتال مارکتینگ زمان بر و پرهزینه است، اما برخی از آنها مانند راه اندازی کمپین های تبلیغات در گوگل و استفاده از پروموت های گوگل میتواند در کمترین زمان یک کسب وکار را در مسیر صحیح فروش قرار دهد.

دورکاری را امتحان کنید

زمانی که شما تمام یا بخش وسیعی از فضاهای تبلیغات آنلاین را داشته باشید به سادگی می توانید گروه کاری خود را از راه دور کنترل و مدیریت نمایید. این روش می تواند به صورت home office در جهت پرهیز از تماس فیزیکی پرسنل و همچنین افزایش سرعت نتیجه گیری امور کسب و کار شما باشد.

برنده اصلی درباره دیجیتال مارکتینگ کیست؟

شاید نیاز به توضیح نباشد که برنده اصلی در این روزها کسب و کارهایی هستند که زودتر وارد این عرصه شده اند. این ورود میتواند با ساخت یه پیج اینستاگرام تجاری و یا سفارش تبلیغات در گوگل باشد. به هر حال چه بخواهیم چه نخواهیم این کسب و کارها خیلی از مسیر را پیموده اند. سازماندهی قوی تری دارند و از همه مهمتر بستر تبلیغاتی مفید تری را با توجه به تجربیات گذشته و استراتژی های نوین دارا هستند.
در انتها باید به این مطلب اشاره کنیم که درست است که بسیاری از مشاغل در ایام همه گیری کرونا به لزوم تبلیغات انلاین پی برده اند، اما به هیچ وجه گمان نکنید که با پایان یافتن این دوره، کسب و کارها مجدداً به روش های سنتی برمیگردند. این را به خاطر داشته باشید که راه برگشتی نیست.

چقدر این پست مفید بود؟

میانگین امتیاز 3.5 / 5. تعداد آرا: 2

تا الان رای نیامده! اولین نفری باشید که به این پست امتیاز می دهید.

اشتراک مقاله:

حسین افسان
حسین متخصص تبلیغات گوگل ماست و تجربه زیادی هم توی تبلیغات فیسبوک داره

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

جدیدترین مقالات وی دیجیتال مارکتینگ

99. آشنایی با کامیونیتی گوگل ادز و امکان پرسش و پاسخ

کامیونیتی گوگل ادز محیطی است که به کاربران امکان می‌دهد، تا اطلاعات و تجارب خود در زمینه تبلیغات را به اشتراک بگذارند و از دیگران سوالات خود را مطرح کنند. در این محیط می‌توانید از تجربیات دیگران بهره‌مند شده و سوالات خود را مطرح کنید تا جواب‌های کاربردی برای بهبود استراتژی تبلیغاتی‌تان در گوگل ادز بدست آورید.

98. بررسی گزینه های Pagespeed Insight برای افزایش سرعت صفحه و کم کردن هزینه گوگل ادز

Pagespeed Insight یک ابزار قدرتمند است که به شما کمک می‌کند سرعت بارگذاری صفحات وبتان را ارتقاء داده و همچنین هزینه‌های تبلیغات در گوگل ادز را کاهش دهید. با استفاده از این ابزار، می‌توانید به بهبود عملکرد وب‌سایت خود پرداخته تا تجربه کاربری بهتری داشته باشید و در عین حال، هزینه تبلیغات خود را به حداقل برسانید.

97. آموزش اجمالی UX در گوگل ادز

در گوگل ادز، UX یا تجربه کاربری، به بهبود رابطه بین مخاطبان و تبلیغات اختصاص دارد. این فرآیند شامل طراحی صفحات کاربری جذاب و بهینه، بهبود تجربه مشاهده تبلیغات و ارتقاء کیفیت کلی تجربه کاربری در تبلیغات گوگل است. تمرکز بر UX به کاربران کمک می‌کند تا با تبلیغات بهتر ارتباط برقرار کنند و به شرکت‌ها در دستیابی به اهداف تبلیغاتی کمک می‌کند.