هدف‌گیری هوشمند یا smart goal چیست؟

هدف‌گیری هوشمند یا smart goal چیست؟

هنگامی که صحبت از هدف‌گیری هوشمند می‌شود در واقع هدف اندازه گیری بیشترین بازدیدکنندگان در هر حرفه است و حتی اگر پیگیری برای تبدلیها و بخشی بعنوان تجارت الکترونیک نداریم، بتوانیم بطور خودکار این بازدید کنندگان را به سوی اهداف خود هدایت کنیم. هدف این است گه از این هدف گیری هوشمند یا smart goals برای بهبود هزینه ها در تبلیغات گوگل ادز خود استفاده کنیم.

حتما بخواند: چطور نرخ تبدیل در تبلیغات گوگل ادوردز خود را 2برابر کنیم؟

در این مقاله بیان می‌کنیم که منظور ازهدف گیری هوشمند چه نوع اهدافی هستند و چگونه می‌توانیم از آن استفاده کنیم.

smart-goals1

 

بهتر است از اینجا شروع کنم که اگر می‌خواهید از ویژگی هدف گیری هوشمند برای تبلیغات خود استفاده کنید، در مرحله اول به یک حساب کاربری تبلیغات گوگل نیاز دارید که به گوگل آنالیتیک مرتبط باشد تا بتوانید این ویژگی را از آن طریق فعال کنید و برای اینکه بتوانید تنظیمات را اعمال کنید به مجوز ویرایش در سطح کاربری خود نیاز دارید تا بتوانید این گام را انجام دهید. همچنین برای اینکه بتوانید تنظیمات هدف گیری هوشمند خود را انجام دهید حساب کاربری که به گوگل آنالیتیک مرتبط است باید در 30 روز گذشته حداقل 500 کلیک به آن ارسال کرده باشد. (در این بین اگر حساب کاربری لینک شده در 30 روز گذشته زیر 250 کلیک ارسال کرده باشد، ویژگی smart goals تا زمانی که تعداد کلیکها به 500 عدد برسد غیرفعال خواهد شد.)

حتما بخوانید: آموزش اتصال اکانت گوگل ادوردز به آنالیتیکس

استفاده از هدف‌گیری هوشمند چه زمانی توصیه می شود؟

استفاده از هدف‌گیری هوشمند زمانی توصیه می‌شود که تعداد تبدیلهای تبلیغات خود را اندازه گیری نمی‌کنید. هدف گیری هوشمند بهترین راه برای استفاده از ورود مشخص بازدیدکنندگان بعنوان تبدیل است. شما می‌توانید از این ویژگی برای بهینه سازی عملکرد تبلیغات گوگل ادز براساس الگوی “بهترین نشست” استفاده کنید.

هدف گیری هوشمند (smart goals) در سطح بازدید پیکربندی شده‌ است. خصوصیت هدف گیری هوشمند در گوگل آنالیتیک، نتیجه تکنولوژی یادگیری ماشین است. این الگوریتمها ده ها سیگنال را در مورد نشستهای وب سایت شما بررسی خواهند کرد تا تعیین کنند کدامیک از آنها احتمالا به یک تبدیل موفق می‌انجامند. به هر بازدید یک امتیاز داده می‌شود، با بهترین بازدیدهای بدست آمده تمرکز روی هدف گیری هوشمند آغاز می‌شود. برخی از نمونه سیگنالهای موجود در مدل هدف گیری هوشمند عبارتند از مدت زمان بازدید، صفحات در بازدید، محل جغرافیایی، دستگاه و مرورگر استفاده شده. (لیستهای مارکتینگ هوشمند از یک مدل یادگیری ماشین برای تشخیص بهترین کاربران استفاد می‌کنند.)

برای تعیین بهترین بازدیدها، smart goals حدوداً بالای 5 درصد از ترافیک سایت شما را برای تبلیغات گوگل ادوردز درنظر می‌گیرد. هنگامی که این حدود معین می‌شود، هدف گیری هوشمند آنرا روی تمامی نشستهای وبسایت شما شامل ترافیک بدست آمده از سایر کانالها بجز ادوردز اعمال می‌کند. پس از فعال کردن هدف گیری هوشمند در آنالیتیک، می‌توان آنها را در گوگل ادوردز وارد کرد.

دستورالعملهای تنظیمات هدفگیری هوشمند

اگر حساب کاربری شما واجد شرایط باشد، می‌توانید هدف گیری هوشمند را زمان پیگیری جریان تنظیمات خود با انتخاب نوع هدف هوشمند فعال کنید:

  • به گوگل آنالیتیک وارد شوید.
  • روی ادمین (مدیریت) کلیک کنید و به نمایه موردنظر بروید.
  • در ستون VIEW روی GOAL کلیک کنید.
  • روی گزینه + NEW GOAL کلیک کنید.
  • هدف هوشمند خود را انتخاب کنید. (اگر در دسترس است)
  • به هدف انتخاب شده یک نام اختصاص دهید و روی گزینه ذخیره کلیک کنید.
  • هیچگونه تنظیم یا سفارشی سازی اضافه‌ای لازم نیست. (این امر یکی از دلایلی است که به آنها هدف گیری هوشمند می‌گوییم)

Set-up-smart-goals-in-google-analytics

دستورالعملهای ایمپورت کردن اهداف هوشمند آنالیتیک به گوگل ادوردز:

  1. پس از فعال شدن هدف‌گیری هوشمند در آنالیتیک، به حساب کاربری تبلیغات در گوگل ادز خود وارد شوید، بر روی زبانه ابزار کلیک کنید و گزینه Conversions را انتخاب کنید.
  2. در منوی سمت چپ روی آنالیتیک کلیک کنید.
  3. کادرهای کنار اهدافی که می‌خواهید وارد کنید را علامت بزنید، روی ادامه کلیک کنید.
  4. در صفحه بعد، تنظیماتی را مشاهده خوهید کرد که روی تمامی اهداف موردنظر شما اعمال می‌شود.
  5. گزینه‌های خود را انتخاب کنید، سپس روی وارد کردن اهداف کلیک کنید.
  6. برای بستن یا وارد کردن اهداف بیشتر، روی گزینه وارد کردن بیشتر کلیک کنید.
  7. گوگل ادز سریعا شروع به وارد کردن اطلاعات از حساب آنالیتیک شما خواهد کرد. داده‌هایی که مربوط به قبل از ایمپورت هستند، شامل این موضوع نمی‌شوند.

گزارش هدف گیری هوشمند

برای اینکه بدانید هدف گیری هوشمند شما چگونه عمل می‌کنند، از Conversions > Goals > Smart Goals report  استفاده کنید. این گزارش نشان می‌دهد که ترافیک بدست آمده از هدف گیری هوشمند چگونه از دیگر ترافیکها متفاوت است. شما همچنین می‌توانید ابعاد کامل هدف گیری هوشمند را در گزارشهای مرسوم خود وارد کنید.

این گزارشها به شما نشان می‌دهد هدف گیری هوشمند شما حتی قبل از فعالسازی چگونه کار می‌کردند (فرض بر این است که شما شرایط لازم برای استفاده از این خصوصیت را دارا هستید). این گزینه به شما اجازه می‌دهد تا تعیین کنید که قبل از انجام کلیه این روند، آیا این روش برای شما مناسب است. چنین گزارشهایی تنها در صورت واجد شرایط بودن حساب کاربریتان در اختیار شما قرار خواهد گرفت.

 

چقدر این پست مفید بود؟

میانگین امتیاز 4.7 / 5. تعداد آرا: 3

تا الان رای نیامده! اولین نفری باشید که به این پست امتیاز می دهید.

اشتراک مقاله:

حسین افسان
حسین متخصص تبلیغات گوگل ماست و تجربه زیادی هم توی تبلیغات فیسبوک داره

2 پاسخ

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

جدیدترین مقالات وی دیجیتال مارکتینگ

99. آشنایی با کامیونیتی گوگل ادز و امکان پرسش و پاسخ

کامیونیتی گوگل ادز محیطی است که به کاربران امکان می‌دهد، تا اطلاعات و تجارب خود در زمینه تبلیغات را به اشتراک بگذارند و از دیگران سوالات خود را مطرح کنند. در این محیط می‌توانید از تجربیات دیگران بهره‌مند شده و سوالات خود را مطرح کنید تا جواب‌های کاربردی برای بهبود استراتژی تبلیغاتی‌تان در گوگل ادز بدست آورید.

98. بررسی گزینه های Pagespeed Insight برای افزایش سرعت صفحه و کم کردن هزینه گوگل ادز

Pagespeed Insight یک ابزار قدرتمند است که به شما کمک می‌کند سرعت بارگذاری صفحات وبتان را ارتقاء داده و همچنین هزینه‌های تبلیغات در گوگل ادز را کاهش دهید. با استفاده از این ابزار، می‌توانید به بهبود عملکرد وب‌سایت خود پرداخته تا تجربه کاربری بهتری داشته باشید و در عین حال، هزینه تبلیغات خود را به حداقل برسانید.

97. آموزش اجمالی UX در گوگل ادز

در گوگل ادز، UX یا تجربه کاربری، به بهبود رابطه بین مخاطبان و تبلیغات اختصاص دارد. این فرآیند شامل طراحی صفحات کاربری جذاب و بهینه، بهبود تجربه مشاهده تبلیغات و ارتقاء کیفیت کلی تجربه کاربری در تبلیغات گوگل است. تمرکز بر UX به کاربران کمک می‌کند تا با تبلیغات بهتر ارتباط برقرار کنند و به شرکت‌ها در دستیابی به اهداف تبلیغاتی کمک می‌کند.