6 دلیل که چرا مردم از شما خرید نمیکنند ؟ (راهنمای کوتاه فروش)

6 دلیل که چرا مردم از شما خرید نمیکنند؟ (راهنمای کوتاه فروش)

چرا مردم از شما خرید نمی کنند : در این مطلب در مورد اینکه چرا مردم از شما خرید نمی کنند، صحبت خواهیم کرد. فرقی نمی‌کند شما یک کاسب محترم بازار باشید یا صاحب فروشگاه اینترنتی پیشرفته، دلایل خرید مشتریان از شما با اندکی تغییر در فرم، یکسان است. دانستن اصول فروش و تمایلات مشتریان، ارتباط مستقیمی با موفقیت کسب‌وکار شما دارد. ممکن است بسیاری از ما برحسب تجربه بدانیم که بخشی از دلایل خرید مردم بخاطر برآورده کردن احساسات یا حتی چشم و هم چشمی باشد. اما زمان بیرحم‌تر از آن است که بتوانیم همه چیز را بر اساس تجربه یاد بگیریم. ما در این مقاله به ۶ دلیلی که مردم ترجیح می‌دهند بر آن اساس خرید کنند، پرداخته‌ایم.

چرا مردم از شما خرید نمی کنند

۱- تمایل برای بدست آوردن:

معمولاً مشتری زمانی خرید می‌کند که امید برای بدست‌ آوردن نتیجه‌ی داشته باشد. شاید این موضوع آسان‌ترین دلیل در بین ۶ دلیل دیگر باشد اما اصلاً نباید دست‌کم بگیریم. تمایل کسب نتیجه فقط یک موضوع مادی نیست. آنها معمولاً به دنبال احساسی که در کنار آن نتیجه حاصل می‌شود، هستند. مانند احساس امنیت، خوشحالی و آسودگی.

به این 6 دلیل مردم از شما خرید می‌کنند

موفقیت در فروش و جذب مشتری زمانی محقق می‌شود که دقیقاً بدانید مشتری به دنبال چه نتیجه‌ی است و آن جه معنی خواهد داشت.

حتما بخوانید: تبلیغات گوگل روشی کارآمد حتی برای خرده فروشها

۲- ترس از دست  دادن:

شاید از خود بپرسید که مشتری چه چیزی را ممکن است از دست بدهد؟ مثلاً اگر شما خدمات مشاوره‌ای ارائه می‌کنید ممکن است با مشتریانی روبرو شوید که نگران از دست دادن مشتریان خود هستند یا ترس از کاهش سود و یا سهم بازار دارند.

وقتی از مشتری خودتان نشانه‌های ترس از دست دادن را دیدید، می‌توانید از این ترس برای فروشتان استفاده کنید و یا با توضیح خدماتتان ترسش را کم کنید و یا اینکه با انگشت گذاشتن بر ترس موجود فروش کنید. اما متاسفانه این روش در دراز مدت اثر معکوس خواهد داشت. بیشتر مردم دوست ندارند با کسی کار کنند که استرس آنها را افزایش می دهد. سعی کنید نگرانی مشتری خود را کم کنید و روی بخش‌های مثبت خدمات خود کار کنید.

۳- به دست آوردن امنیت و راحتی:

شما می توانید اهمیت این مورد را در مشتری بالقوه خودتان با جواب دادن به این سوالات پیدا کنید.

  • چه احساسی داری وقتی مغازه خودت را پر از مشتری می بینی؟
  • این راه حل چقدر زندگی و کسب و کار تو را راحتتر می کند؟

به کلماتی که مشتری شما به آنها اشاره می‌کند، خوب دقت کنید. او در حین صحبت کردن از کلماتی مانند احساس امنیت، آرامش، نداشتن استرس، راحت بودن و مانند آن استفاده می‌کند. وقتی یک نفر درباره انجام دادن یک کار، راحت‌تر و با آرامش بیشتری صحبت می‌کند در واقع به دنبال همین راحتی و آرامش که “convenience  comfort and” نام دارد، می‌باشد.

حتما بخوانید: راز ساخت تبلیغ اینستاگرام در ایران با وجود تحریمها چیست؟

۴- احساس غرور تصاحب کردن چیزی

آیا تابحال از خودتان پرسیدید که چرا مردم ساعت‌ها در صف طولانی خرید آیفون ۸ می‌ایستند در حالی‌که گوشی آیفون ۷ آنها به‌خوبی کار می‌کند؟! اگر مانند شرکت ما که خدمات گوگل ادوردز را ارائه می‌کند این جمله را به مشتری بگویید که «وقتی کلمه کلیدی شما در گوگل سرچ می‌شود هیچ کدام از رقبایتان در صفحه اول نمایش تبلیغ ندارند» حس غرور داشتن چیز خاصی را به مشتری می‌دهد و حس برتری منحصر به فردی را در مشتری بالقوه شما ایجاد می‌کند.

۵- امنیت و محافظت کردن

این دلیل بسیار شبیه مورد دوم؛ ترس از دست دادن می‌باشد. همه مردم به شدت می‌خواهند، آنچه را در اختیار دارند از دست ندهند. شما در مقام یک مشاور زبده می‌توانید بدون شاخ و برگ دادن به ترس مشتری، درباره روندهای تغییر در بازار یا تغییر در روش‌های فروش و یا گرایش مردم به شبکه‌های اجتماعی و میزان توسعه دیجیتال مارکتینگ و روش‌های دیجیتال صحبت کنید.

مثلاً به او بگویید که «کمتر کسی از روش‌های سنتی که شما بکار گرفته‌اید، استفاده می‌کند و در این حالت ممکن است مشتریان خود را از دست بدهید و رقبا مشتریان شما را به سمت خودشان جلب کنند» در این حالت مشتری بالقوه شما به دلیل ترس از دست ندادن و ایجاد امنیت و محافظت بیشتر به سمت پیشنهادات و خدمات شما می‌آید.

۶- ارضای یک حس

شاید گمان کنید که این دلیل تنها برای خرید برخی از محصولات مصداق پیدا می‌کند اما جالب است که بدانید، مشتری شما حتی زمانی که برای یک موضوع بسیار عملیاتی در کسب‌و‌کار به دنبال راه‌حل یا استراتژی می‌گردد در خریدش یک احساس گنجانده شده است. به عبارت دیگر به خاطر یک احساس است که در واقع آن خرید را نهایی می‌کند.

به این 6 دلیل مردم از شما خرید می‌کنندمثلا من واقعاً عاشق موبایلم هستم یا برای مثال ما به رستوران می‌رویم که کیفیت غذای عالی ندارد اما از اتمسفر آن لذت می‌بریم. این انگیزه‌های خرید، مستقیم به عشق و غرور ارتباط پیدا می کند.

حتما بخوانید: اهمیت ارتباط با مشتری در دیجیتال مارکتینگ

شما می توانید از این دلیل با کمک به مشتری بالقوه برای تصور نتیجه خدمات خودتان استفاده کنید. یک مشتری راضی از یک استراتژی موفق برای حل مشکلش، می‌تواند شما را در رسانه‌های اجتماعی به شکل اغراق آمیزی تبلیغ کند و خدمات شما را ترویج کند.

شاید با توضیحات بالا حالا بیشتر بدانید که چرا مردم از شما خرید نمی کنند

با وی دیجیتال مارکتینگ خلاق تبلیغ کنید تا دیده شوید

ما در وی دیجیتال مارکتینگ به شما کمک می‌کنیم تا با مناسب‌ترین هزینه، بهترین نتیجه را در تبلیغات در گوگل، تبلیغات در اینستاگرام و… خود  بگیرید.

چقدر این پست مفید بود؟

میانگین امتیاز 2.7 / 5. تعداد آرا: 9

تا الان رای نیامده! اولین نفری باشید که به این پست امتیاز می دهید.

اشتراک مقاله:

حسین افسان
حسین متخصص تبلیغات گوگل ماست و تجربه زیادی هم توی تبلیغات فیسبوک داره

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

جدیدترین مقالات وی دیجیتال مارکتینگ

99. آشنایی با کامیونیتی گوگل ادز و امکان پرسش و پاسخ

کامیونیتی گوگل ادز محیطی است که به کاربران امکان می‌دهد، تا اطلاعات و تجارب خود در زمینه تبلیغات را به اشتراک بگذارند و از دیگران سوالات خود را مطرح کنند. در این محیط می‌توانید از تجربیات دیگران بهره‌مند شده و سوالات خود را مطرح کنید تا جواب‌های کاربردی برای بهبود استراتژی تبلیغاتی‌تان در گوگل ادز بدست آورید.

98. بررسی گزینه های Pagespeed Insight برای افزایش سرعت صفحه و کم کردن هزینه گوگل ادز

Pagespeed Insight یک ابزار قدرتمند است که به شما کمک می‌کند سرعت بارگذاری صفحات وبتان را ارتقاء داده و همچنین هزینه‌های تبلیغات در گوگل ادز را کاهش دهید. با استفاده از این ابزار، می‌توانید به بهبود عملکرد وب‌سایت خود پرداخته تا تجربه کاربری بهتری داشته باشید و در عین حال، هزینه تبلیغات خود را به حداقل برسانید.

97. آموزش اجمالی UX در گوگل ادز

در گوگل ادز، UX یا تجربه کاربری، به بهبود رابطه بین مخاطبان و تبلیغات اختصاص دارد. این فرآیند شامل طراحی صفحات کاربری جذاب و بهینه، بهبود تجربه مشاهده تبلیغات و ارتقاء کیفیت کلی تجربه کاربری در تبلیغات گوگل است. تمرکز بر UX به کاربران کمک می‌کند تا با تبلیغات بهتر ارتباط برقرار کنند و به شرکت‌ها در دستیابی به اهداف تبلیغاتی کمک می‌کند.